Speltips USA - Frankrike

Bild från Bildbyrån

USA behöver rycka upp sig

Vi vänder oss till Hockey VM omgång 4 grupp B och mötet mellan USA och Frankrike. USA ligger just nu på en 4:e plats i tabellen, med 4 inspelade poäng. USA har inte alls fått någon bra start i turneringen, och har tex förlorat mot Slovakien. USA är dock ett lag jag tror blir bättre ju längre turneringen går. Frankrike ligger på en 5:e plats i tabellen, med samma poäng som USA. Frankrike är nog nöjda med 4 poäng hittills, men nu väntar tuffare motstånd och det är inte i denna typ av match som Frankrike ska vinna.

USA
USA kommer till detta VM med ett bra och talangfullt lag. Brady Tkachuk, Brock Nelson och Jhonny Gaudreau är några av stjärnorna. USA har dock inte börjat turneringen så bra, och nu behöver man plcoka poäng för att få en bra väg in i slutspelet. USA började med att förlora mot Sverige med 5-2, sedan vinst mot Tyskland med 6-1 och nu senast överraskande förlust med 5-4 efter förlängning mot Slovakien. Nu möter man mycket beskedligt motstånd i form av Frankrike och då tror jag man vinner med några puckar.

Frankrike

Frankrike är ett av de sämre lagen i turneringen, men har dock fått en ganska bra start på turneringen. Efter förlust mot Kazakstan i första matchen med 1-3, har man sedan tagit 1 poäng mot Lettland och nu senast slog man Polen med 4-2. Nu väntar dock tuffaste motståndet hittills och då tror jag inte man har en suck.

Speltips

USA är klasser bättre än Frankrike och dessutom behöver man rycka upp sig. Lagen möttes i senaste VM turneringen och då vann USA med 9-0. Mitt speltips i matchen blir USA -3.5 till oddset 1.76 gånger insatsen.

Lycka till!
/Åkesson

USA behöver rycka upp sig