Speltips Verona - Juventus

Bild från Bildbyrån

Juventus fortsätter att vinna i Serie A

Serie A avslutar verkligen med ett intensivt spelschema innan VM. De flesta lagen spelar tre matcher sista veckan innan uppehållet och vi får hoppas att vi slipper fler skador på spelare som ska med till VM.

Verona
Hopplösa Verona har åtta raka förluster och det ser allt annat än bra ut. Verona har endast skrapat ihop fem poäng på tretton matcher i ligan och behöver verkligen börja skrapa ihop poäng för att ha någon chans att hålla sig kvar i Serie A.

Trots åtta raka förluster så har det dock varit flera jämna matcher som slutat med uddamåls-förluster. Med något mer flyt bör Verona kunna plocka mer poäng än vad de fått hittills.

Juventus
Juventus ligger på sjunde plats i ligan och har åkt ut från Champions League. Ingen lyckad säsong hittills för den klassiska klubben. I Serie A har de dock fyra raka vinster och är tillbaka i racet om fjärdeplatsen. I senaste matchen tog de en imponerande seger mot Inter på bortaplan.

Tips
Även om jag tror att det vänder snart Verona så tror jag inte det blir i denna match. Trots ett intensivt spelschema och många slitna spelare i Juventus så tycker ja de har ett tillräckligt bra momentum för att kunna vinna mot jumbon Verona. Juventus har ett klart bättre lag än Verona, jag tror på en tidig ledning för Juventus och att de sedan spelar på resultatet. Mitt slutgiltiga tips blir 2–0 till Juventus.

Jag spelar på en bortaseger till fina 1.78 gånger pengarna i denna match. Ni hittar spelet på Betina. 7/10 units.