Speltips Villarreal - Real Madrid

Bild från Bildbyrån

10:e raka för Real?!

De redan klara La Liga mästarna är på jakt efter en 10:e raka seger i ligaspelet när man gästar Villarreal. Formen är i världsklass hos giganterna, som är favoriter i alla möten, oavsett vilka spelare som kommer till start.

VILLARREAL

Ännu finns det en liten chans till en sjunde plats i tabellen, som skulle innebära spel ute i Europa nästa säsong. Tränaren Marcelino har fått fart på spelarna, som har underpresterat stora delar av säsongen. Det är 5 poäng upp till 7:an Real Betis i tabellen, när det återstår 2 omgångar av ligaspelet.

Formen är dock på plats, med 4 segrar på de 5 senaste ligamatcher. Att näta har inte varit något bekymmer. Alexander Sørloth är uppe i 19 fullträffar. Endast Artem Dovbyk i Girona har nätat fler gånger.

REAL MADRID

Nätat flest av alla har man gjort. Totalt 83 gånger på 36 omgångar. Samtidigt har man också släppt in minst mål av alla, endast 22 gånger. Det råder ingen tvekan om vilket lag som har varit bäst i Spanien och kanske även hela världen, med tanke på att en Champions League final ska spelades den 1:a juni 2024 på Wembley.

Tränaren Carlo Ancelotti har varit flitig med att rotera i sina startelvor. Något som har lett till stora framgångar och ständigt utvilade stjärnor. Oavsett vilken formation han har ställt upp med så har man gått segrandes ur duellerna. Formen är brutal, både i defensiven och offensiven. Man blir svårstoppade resten av säsongen.

MITT SPELTIPS

Pressen ligger på hemmalaget som måste jaga en seger. Men det kommer knappast att ske utan konsekvenser och utan att Villarreal blir straffade. Real Madrid är i en sådan form att vilket lag som helst kan krossas.

När spelbolag erbjuder över dubbla pengar på en 10:e raka seger finns det ett stort värde att hämta.

Mitt spel landar på att Real Madrid reser hem med samtliga 3 poäng i behåll.

Oddsjämförelse Villarreal - Real Madrid