Speltips Virtus.pro - NAVI Junior

Bild från Bildbyrån

Hett möte i CIS Cup

Det börjar dra ihop sig i CIS Cup och i semifinalen får vi se Virtus.pro ta sig an NAVI Junior. Båda lagen vann under gårdagen sina matcher med 2-0 och det kommer bli en härlig batalj idag.

Virtus.pro

Denna upplagan av Virtus.pro har haft det lite kämpigt, man har inte riktigt lyckats ta det där klivet upp i den absoluta eliten, utan jobbar på i segmentet under där man presterar ganska bra mot liknande lag. Man har nyligen gjort en ändring i laget då buster har tagit en paus och YEKINDAR kommmit in som ersättare. YEKINDAR har gjort det bra i dom två officiella matcher han har spelat, men givetvis ställer det alltid till det lite när man ska matcha in en ny spelare i laget. Man har inga större problem med map poolen, man spelar inte Nuke, men det gör inte NAVI heller, så risken för den är minimal. Man har ett par kartor där man borde ha övertag och jag räknar med att man vinner sin egen.

NAVI Junior

NAVI Junior tittade vi på igår, tipset då var att man skulle ta matchen till en tredje karta, det struntade NAVI totalt i och vann med 2-0. Formen är alltså på topp och har man inte ytterligare ett par ess i rockärmen så får vi nog se dom på Train idag med. Man har ytterligare ett par kartor där man presterar riktigt bra, Inferno är en av dom och just den kartan skulle kunna bli den avgörande då Virtus.pro också känner sig trygga på den. Jag tror den goda formen och den okonventionella spelstilen kan bli avgörande idag och håller NAVI som favoriter.

Spelet

Vi spelar att NAVI Junior vinner med 2-1 i kartor till otroligt fina 5.00 gånger pengarna då mycket pekar på att det kommer avgöras på en tredje karta som NAVI är minst lika bra på som Virtus.pro. Vi håller insatsen nere, men följer spelet med spänning ändå.