Speltips: Watford vs Huddersfield 16/1 "Ryggareken om Watford vs…
Speltips Watford vs Huddersfield

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Watford vs Huddersfield

Watford välkomnar Huddersfield Town till Vicarage Road på lördagseftermiddagen på jakt efter en vinst så att man kan behålla sin playoffs tabellplacering. Huddersfield medans är utan bortavinst sen 31a Oktober (6 matcher).

Watford

Watford har ny coach; Xisco, som fick några svåra matcher att inleda sin karriär i Watford med. Norwich, Swansea och Manchester United. Man vann över ligaledarna Norwich men åkte på knappa förluster i de två andra matcherna.

Man ställde upp ett starkt lag i cupen mot Manchester United och skapade en hel del lägen - något som både jag och supporters uppskattade. Det ser verkligen ut som att vi kommer att få se mer underhållande fotboll under Xisco.

Watford har ju tidigare tagit del av rätt målsnåla matcher. Ofta har man haft svårt att avgöra matcherna och det har känts som att det saknats kreativitet i de främre leden. Därför har det bara blivit 25 mål på 22 matcher.

Däremot så har Watford genomgående varit ett lag som har varit svårt att slå. Man har för det mesta undvikit förlust och har vunnit eller kryssat 17 matcher utav 22 den här säsongen.

Truppen:

Jag tror att coach Xisco var nöjd med Watfords prestation mot Manchester United och därför gör så få ändringar till elvan som det bara är möjligt. Ben Foster och Troy Deeney kan komma tillbaka i startelvan men William Troost-Ekong och Will Hughes kan behålla sina platser. Jeremy Ngakia kan även komma tillbaka till startelvan och ersätter då Adam Masina.

Möjlig XI: Watford possible starting lineup:

Foster; Navarro, Troost-Ekong, Sierralta, Ngakia; Sarr, Chalobah, Hughes, Zinckernagel; Pedro, DeeneyHuddersfield

Medan Watford ställde upp ett starkt lag i sitt ligacupsmöte så gjorde Huddersfield tvärtom. 11 byten. För motståndet stod League One klubben Plymouth Argyle och man förlorade med 3-2. En del press på coach Carlos Corberan att “set things right”.

Huddersfield ligger visserligen bara 6 poäng bakom Watford i ligan men huserar 7 platser längre ner i tabellen på en 13e plats.

Huddersfield åkte på förluster mot Barnsley och Reading under jul och nyårs-perioden men följde upp det med att vinna över Blackburn. Innan jul hade man en good run men man har inte lyckats bibehålla momentumet man skapde då.

Truppen:

Rolando Aarons anlände nyligen från Newcastle och tar plats på avbytarbänken.

Möjlig XI: Schofield; Pipa, Edmonds-Green, Sarr, Toffolo; Hogg, Eiting; Mbenza, Bacuna, O'Brien; Campbell

REK

Jag ser Huddersfield som lättare motstånd än Swansea och Norwich. Båda vilka Watford spelade bra fotboll mot. Detta är en match där coach Xisco kan visa vad han och laget går för. Huddersfield medans har haft problem på resande fot. Jag spelar raka ettan på Watford till 1.65 hos Unibet. 7u.


--

Spela stryktipset ihop med mig. Jag kör två system där varje andel kostar 254kr. Sista andelsköp: Lördag 15:54.

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips/spel/455524/1078423

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-sista-minuten-med-ryggareken/spel/590453/1078470

Gilla rek om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
28 feb.
13:00
IFK Göteborg - GIF Sundsvall
Svenska Cupen
Spel: båda lagen gör mål & ö 2,5 mål
 
28 feb.
13:00
Leicester - Arsenal
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
 
28 feb.
15:00
Oskarshamn AIK - Hammarby IF
Svenska Cupen
Spel: Hammarby ö 2,5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 26 februari 2021

13 miljoner i jackpot denna vecka på Stryktipset! Det firar vi in med att slå på stort. Vi har Uppsnack Stryktipset, analyser på hemsidan samt förstås dagens Spikar och skrällar. ... Läs mer

Melodifestivalen 2021 deltävling 4 - han vinner!

Melodifestivalen 23 februari 2021

Det är dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2021 - deltävling 4. Tävlingen avgörs i Annexet i Stockholm och denna vecka är det en solklar favorit till att gå direkt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 18 februari 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på gång! Denna lördag är det tre matcher från Premier League och nio från Championship som ska analyseras. Våra experter har gjort jobbet och nu kan ... Läs mer

Bet365 startar med insättningar via Swish

17 februari 2021

Bet365 kommer med en ny uppdatering där det nu är möjligt att använda Swish som inbetalningsmetod. Detta gör insättningarna trygga, säkra och framförallt blixtsnabba! Ta del av ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 12 februari 2021

Veckans Stryktips är här igen med en spännande rad att analysera! När det kommer till Stryktipset är det alltid hög omsättning så räkna med att det kan komma att bli en riktigt ... Läs mer