Bild från Bildbyrån

Full pott hemma för West Brom denna säsong

De har visserligen bara spelat två hemmamatcher så långt men sju mål framåt hemma på The Heathrow visar att målformen är där den ska och att det inte blir lätt för Huddersfield att ta poäng denna lördag.

SpelTorsten om West Bromwich - Huddersfield Town

West Bromwich trodde jag skulle göra bra ifrån sig förra säsongen men var allt för ojämna och missade playoff platsen till Premier League med fem poäng och slutade på en nionde plats. I år så har de absolut kapacitet att ta en av kvalplatserna och då måste de vinna denna typ av matcher. En av deras bästa målskyttar från förra säsongen, amerikanen Daryl Dike är långtidsskadad men då har Brandon Thomas-Asante klivit fram med två baljor så långt och såg riktigt bra ut på försäsongen.

Huddersfield Town såg länge ut att floppa ordentligt förra säsongen men efter en fin slutspurt säkrade de kontraktet. Denna säsong ser det dock mörkt ut och har bara tagit en poäng på de fyra matcherna. Sist blev det förlust 0-4 hemma mot Norwich och Warnock har nog haft ett litet krismöte i veckan med truppen för att få ett trendbrott.

Köp en andel till matcherna här

SPELTIPS

Trots att det mest tyder på att West Brom ska vinna denna enkelt så väljer jag att kliva på att båda lagen gör mål här till fina 1.91

West Brom har öst in mål så långt på hemmaplan men samtidigt slarvat en del i försvaret och omställningarna så här anser jag att chanserna är goda att Huddersfield faktiskt gör mål. Skulle absolut inte bli förvånad om matchen slutar 1-1 även om det mesta tyder på att West Brom bör ta en seger här.

Huddersfield har ändå skapat målchanser i sina matcher och kommer få sina även här och jag tror på en svängig match som faktiskt är svårtippad, därför går jag på detta spelet denna lördag.

Jag kliver alltså in på att båda lagen gör mål till 1.91 på LeoVegas. Spelet har suttit i alla West Broms fyra matcher och jag anser chanserna är goda för att även denna slutar med att båda lagen gör mål.

Lägg spelet hos LeoVegas