Speltips Williams vs. Muramatsu

Bild från Bildbyrån

Spelbara odds på Engelsmannen

Vi är inne på den andra speldagen av årets VM i Dart och här ska vi syna engelsmannen Scott Williams, även kallas "Shaggy". Han möter japanen Muramatsu och det ska vara klasskillnad.

SpelTorsten om Williams vs. Muramatsu

Engelsmannen Scott Williams är storfavorit mot japanen Muramatsu med all rätt. Han har en hög högstanivå även om vi inte fått se mycket av den i det sista. Han kommer in i turneringen som rankad 52 i världen samtidigt som japanen är rankad 149 i världen. Det är stor skillnad mellan dem i normala fall och Williams tävlar kontinuerligt med de bästa i världen på PDC touren.

World Darts Championship

Går i Alexandra Palace, London och startar 15 december och finalen går 3 januari. Det är 2.5 miljoner pund i totala prispengar där vinnaren får en halvmiljon pund i prispengar. Turneringen spelas i setformat vilket inte är det vanligaste formatet på touren men kanske det mest spännande. De börjar spela bäst av fem set och bäst av fem leg i varje set. Seten utökas längre in i turneringen vi kommer.

SPELTIPS

Spelet är att Williams vinner med minst två set (3-0/3-1). Det är klasskillnad mellan spelarna och Williams med publiken i ryggen ska inte tappa mer än ett set här. Oddset kommer nog gå ner till runt 1.70 men jag går inte in med mer än 5/10U med tanke på Williams form senaste halvåret. Även om "Shaggy" som han kallas är den bättre kastaren är det alltid skrällar i ett VM. Får väl nästan se det som en skräll om japanen tar två set här.

Lägg spelet hos Expekt

SENASTE FRÅN NYA EXPEKT - UPP TILL 1500:- GRATISSPEL FÖR NYA REGISTRERANDE

Specialspel från Expekt - löser Leverkusen en förlustfri säsong?

Bundesliga 30 januari 2024

FOTBOLL. Bundesliga-säsongen är 19 omgångar gammal och hittills är det ett lag som sticker ut lite extra och det är Bayer Leverkusen. Inte bara för att de toppar tabellen just nu, ... Läs mer

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 16 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

TOP 10 BETTINGSIDOR

Topp 10 Bettingsidor

6 september 2023

Sverige är ett rikt bettingland sett till det stora utbud av bettingsidor som existerar på marknaden. Vare sig det är höga odds, bra bonusar, stort utbud eller fina ... Läs mer