• Hem
  • Nyheter
  • Inför Skellefteå AIK - Ocelari Trinec: Hemmaseger ett måste
Skellfeta Kraft Arena CHL
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Inför Skellefteå AIK - Ocelari Trinec: Hemmaseger ett måste

CHL 20 november 2023

ISHOCKEY. Under tisdagen rullar slutspelsmatcherna från Champions Hockey League vidare. Det är sex matcher som ska spelas och vi på Bettingstugan fokuserar på dem med svenskt deltagande och kikar främst till vad som komma skall i Skellefteå Kraft Arena där SAIK måste få Ocelari Trinec på fall, annars är CHL-äventyret över redan i 8-delsfinalen.

Betta på CHL 2023/2024

Bethard


Måstematch för SAIK - vinna eller försvinna!

Om vi blickar tillbaka mot mötet i första rundan så spelades den matchen i WERK Arena inför ögonen på 3 547 personer. 

Trinec hade ledningen med 2-0 efter en period och efter den andra hade SAIK petat in en reducering, vilket innebar 2-1 på tavlan inför sista 20 i match ett i bäst av två, men det var inte över där utan i den tredje perioden blev det riktig rock n' roll-hockey med ytterligare fyra mål.

Hemmalaget då, det vill säga Trinec, gick ifrån till 3-1 innan SAIK gjorde både 3-2 och 3-3, men med mindre än fyra minuter kvar av ordinarie speltid gjorde Libor Hudacek matchens sista mål då han stod för 4-3-målet och det gör att Skellefteå AIK nu vänder hem till sin hemmais med kniven mot strupen. 

Speltips inför returen

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
21 nov.
18:00
Skellefteå - Trinec
CHL
Bet: Skellefteå vinner
 

Inför Skellefteå AIK - Ocelari Trinec

⏰ Matchstart: Tisdag 21 november klockan 18:00
🏙️ Plats: Skellefteå, Sverige
🏟️ Arena: Skellefteå Kraft Arena (Kapacitet: 5 801)

"Förutsättningarna är enkla - seger är ett måste!"
Johan Videll

Johan Videll

- Det som komma skall i Skellefteå under tisdagskvällen är en eventuellt en nagelbitare, men förutsättningarna är enkla: Skellefteå AIK måste vinna, annars är CHL-äventyret över för deras del.

Blickar vi tillbaka till match ett så kan man snabbt konstateera att det var ett effektivt hemmalag. SAIK vann nämligen skottstatistiken med 26-15, men förlorade alltså matchen med 4-3.

Med bättre målvaktsspel kombinerat med försvarsspel i denna retur på hemmais så ska SAIK ha bra chans att nå kvartsfinal - och eventuellt längre än så, men en sak i taget!

Matchodds 1X2: Skellefteå AIK - Ocelari Trinec

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 15x bonussumma Lägsta odds: 1.90 Bonuskod: Ingen kod