Månadens Tipster - Sanel Hrjnic: "Brasilien ser ruskigt bra ut" »…
 • Hem
 • Nyheter
 • Månadens Tipster - Sanel Hrjnic: "Brasilien ser ruskigt bra ut"
Manadens tipster Sanel
Nyhet

Månadens Tipster - Sanel Hrjnic: "Brasilien ser ruskigt bra ut"

Fotbolls VM 2022 11 maj 2022

April är över och vi kan sammanfatta en mycket bra månad för Bettingstugan där flera tipsters briljerar stort! Och bäst av alla är Sanel Hrjnic som vi även fått en pratstund med. Vad säger vår stjärna om sin form, VM i vinter och vilket spel är han mest nöjd med?

Månadens tipster i April: Sanel Hrjnic

Hur är känslan efter utmärkelsen som aprils bästa spelläggare?

Det är alltid toppen att vinna dessa utmärkelser. En sorts kvitto på att man är konsekvent och noggrann i sina analyser. Denna månad var extra kul att vinna då det var väldigt många som levererade ruskigt bra resultat.

163% ROI är enormt! Vilket spel i april är du mest nöjd med?

Jag skulle säga mitt spel på att Fiorentina skulle få minst 6 hörnor mot Udinese till 2 gånger insatsen. Inte det högsta oddset denna månad men att Fiorentina smackade in hela 14 hörnor gör analysen korrekt och sätter guldkant på vinsten.

Skarmavbild 2022 05 11 kl 08 27 37

Sanels spel på Fiorentina satt som en smäck

Vart kan man följa dina spel?

Mina spel går förstås att följa på bettingstugan.se som jag hoppas alla har satt som startsida. Man kan även följa mina spel på min Twitter samt min nya Facebooksida Bettingstars där planen är att skapa en härlig oas för oss som gillar sport och spel. 

Vad ser du fram emot i maj?

I maj ser jag fram emot alla rafflande liga -och cuprace. Premier League, Serie A, CL, EL, Conference League ska avgöras och det blir spännande att se vilka som drar det längsta strået. Förhoppningsvis kommer även Maj att bli en bra bettingmånad.

Skarmavbild 2022 05 11 kl 08 29 19

Vi vet att du redan nu läser på mycket om Fotbolls-VM i vinter. Vilket land vinner?

Det stämmer. Jag har redan satt mig in i VM slutspelet och tycker att Brasilien i den spännande Grupp G ser ruskigt fina ut. Ska jag tippa en tidig vinnare så blir det Brasilien som har fått till en väldigt fin balans i laget.

Du säljer även andelar för Bettingstugan. Ombudet som blev vald till årets digitala ombud. Är du förvånad?

Nej jag är faktiskt inte ett dugg förvånad. Vi som är spelläggare lägger ner ett stort jobb med våra rader, analyser, videos och att dela våra tankar med våra köpare. Det har gett resultat i vinster men även populäritet för Bettingstugans andelar. Nu hoppas jag bara själv på första miljonvinsten! Det vore kul att få fira med Limpar och Weimer i Uppsnack Stryktipset.

Hur ser sommaren ut för Sveriges hetaste tipster?

Sommaren, som förhoppningsvis blir solig och varm, kommer att tillbringas med familj och vänner. Förhoppningsvis kan det även bli en resa till hemlandet Bosnien där jag får träffa mina släktingar och att flickvännen får se vart jag kommer ifrån.

Sanels månad i siffror
 • Antal spel: 12
 • Vinster: 7
 • Push: 0
 • Förluster: 5
 • ROI: 162.59%
 • Insats: 710U
 • Vinst: 444U
 • Vinstprocent: 58,33%
 • Medelodds: 2,83
 • Största oddsvinst: 3,55

Ni har väl inte missat Sanel på Youtube? Varje vecka med analyser tillsammans med Limpar och Weimer:

Fler spelnyheter & kampanjer

Alla städer och arenor i Qatar under Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 23 maj 2022

Fotbolls-VM 2022 i Qatar kommer bli en färgsprakande och fantastisk sportupplevelse. Framförallt för de fantastiska arenor som landet byggt upp till mästerskapet. Befogad kritik ... Läs mer

Allt du behöver veta om världsmästerskapet i Fotboll 2022

Fotbolls VM 2022 23 maj 2022

Världsmästerskapet i Fotboll spelas i Qatar med start i november 2022. Det kommer bli det första Världsmästerskapet någonsin som spelas på vintern och det kommer ske i ett land ... Läs mer

Möt Bettingprofilen: "Därför lägger jag mer än hälften av mina spel hos Pinnacle"

19 maj 2022

Jonas Weimer är Bettingstugans profil när det gäller betting och syns ofta i stugans facebookgrupp, på hemsidan eller i "Uppsnack Stryktipset" på fredagar. Själv började han spela ... Läs mer

Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 16 maj 2022

Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

Spela Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

13 maj 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer