Månadens Tipster - Sanel Hrjnic: "Brasilien ser ruskigt bra ut" »…
 • Hem
 • Nyheter
 • Månadens Tipster - Sanel Hrjnic: "Brasilien ser ruskigt bra ut"
Manadens tipster Sanel
Nyhet

Månadens Tipster - Sanel Hrjnic: "Brasilien ser ruskigt bra ut"

Fotbolls VM 2022 11 maj 2022

April är över och vi kan sammanfatta en mycket bra månad för Bettingstugan där flera tipsters briljerar stort! Och bäst av alla är Sanel Hrjnic som vi även fått en pratstund med. Vad säger vår stjärna om sin form, VM i vinter och vilket spel är han mest nöjd med?

Månadens tipster i April: Sanel Hrjnic

Hur är känslan efter utmärkelsen som aprils bästa spelläggare?

Det är alltid toppen att vinna dessa utmärkelser. En sorts kvitto på att man är konsekvent och noggrann i sina analyser. Denna månad var extra kul att vinna då det var väldigt många som levererade ruskigt bra resultat.

163% ROI är enormt! Vilket spel i april är du mest nöjd med?

Jag skulle säga mitt spel på att Fiorentina skulle få minst 6 hörnor mot Udinese till 2 gånger insatsen. Inte det högsta oddset denna månad men att Fiorentina smackade in hela 14 hörnor gör analysen korrekt och sätter guldkant på vinsten.

Skarmavbild 2022 05 11 kl 08 27 37

Sanels spel på Fiorentina satt som en smäck

Vart kan man följa dina spel?

Mina spel går förstås att följa på bettingstugan.se som jag hoppas alla har satt som startsida. Man kan även följa mina spel på min Twitter samt min nya Facebooksida Bettingstars där planen är att skapa en härlig oas för oss som gillar sport och spel. 

Vad ser du fram emot i maj?

I maj ser jag fram emot alla rafflande liga -och cuprace. Premier League, Serie A, CL, EL, Conference League ska avgöras och det blir spännande att se vilka som drar det längsta strået. Förhoppningsvis kommer även Maj att bli en bra bettingmånad.

Skarmavbild 2022 05 11 kl 08 29 19

Vi vet att du redan nu läser på mycket om Fotbolls-VM i vinter. Vilket land vinner?

Det stämmer. Jag har redan satt mig in i VM slutspelet och tycker att Brasilien i den spännande Grupp G ser ruskigt fina ut. Ska jag tippa en tidig vinnare så blir det Brasilien som har fått till en väldigt fin balans i laget.

Du säljer även andelar för Bettingstugan. Ombudet som blev vald till årets digitala ombud. Är du förvånad?

Nej jag är faktiskt inte ett dugg förvånad. Vi som är spelläggare lägger ner ett stort jobb med våra rader, analyser, videos och att dela våra tankar med våra köpare. Det har gett resultat i vinster men även populäritet för Bettingstugans andelar. Nu hoppas jag bara själv på första miljonvinsten! Det vore kul att få fira med Limpar och Weimer i Uppsnack Stryktipset.

Hur ser sommaren ut för Sveriges hetaste tipster?

Sommaren, som förhoppningsvis blir solig och varm, kommer att tillbringas med familj och vänner. Förhoppningsvis kan det även bli en resa till hemlandet Bosnien där jag får träffa mina släktingar och att flickvännen får se vart jag kommer ifrån.

Sanels månad i siffror
 • Antal spel: 12
 • Vinster: 7
 • Push: 0
 • Förluster: 5
 • ROI: 162.59%
 • Insats: 710U
 • Vinst: 444U
 • Vinstprocent: 58,33%
 • Medelodds: 2,83
 • Största oddsvinst: 3,55

Ni har väl inte missat Sanel på Youtube? Varje vecka med analyser tillsammans med Limpar och Weimer:

Fler spelnyheter & kampanjer

Fullträff - Nytt poolspel med MINST 50 miljoner i vinstpotten!

Premier League 27 september 2022

Nu på lördag lanserar Svenska Spel sin nya poolspelssatsning "Fullträff". Här handlar det om att tippa rätt antal mål i matcherna. Den 1:a oktober blir startskottet där vi ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 23 september 2022

Välinitierade Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor FC - fortsätter att leverera speltips från Division 2 Norrland. Ta del av Eriks tankar om veckans matcher här. Läs mer

Odds HockeyAllsvenskan - vilket lag tar SHL-platsen och vem vinner skytteligan?

HockeyAllsvenskan 20 september 2022

Säsongens upplaga av HockeyAllsvenskan inleds den här veckan och vi har en högintressant SHL-jakt framför oss. Bettingstugan har granskat oddsen för vilket lag som går hela vägen ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 15 september 2022

Erik Johansson levererar veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar under 2022. ... Läs mer

Bettingstugan tippar Serie A 2022/2023 - Bottenstriden

Serie A 14 september 2022

Serie A startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli riktigt spännande att följa. Här följer en genomgång av bottenstriden i ligan med speltips och analyser av ... Läs mer