Brasilien VM 2022 » Resultat & VM Trupp, Startelva » Grupp G
Brasilien VM 2022 fans Qatar

BRASILIEN

Det meriterade landslaget Brasilien rankas återigen som bäst i världen enligt FIFA. Laget gjorde ett fläckfritt VM-kval som man vann i överlägsen stil. Tränaren har fått till en perfekt balans mellan anfall och försvar med bred uppbackning på samtliga poster. Detta Brasilien blir ett av lagen som tippas gå hela vägen.

Grupp G - Fotbolls VM 2022

LagSMVOFMSP
BrasilienBrasilien0000+-00
SchweizSchweiz0000+-00
SerbienSerbien0000+-00
KamerunKamerun0000+-00

📅 Brasiliens spelschema i VM 2022

 1. Torsdag 24e November kl 20:00 Brasilien - Serbien
 2. Måndag 28:e November kl 17:00 Brasilien - Schweiz
 3. Fredag 2:a December kl 20:00 Kamerun - Brasilien

💰 Bästa odds Brasiliens Fotbolls VM 2022

Startelva & laguppställning för Brasilien i Fotbolls-VM 2022

Formation: 4-2-3-1

 • Målvakt: Alisson
 • Försvarare: Sandro, Silva, Marquinhos, Danilo
 • Mittfält: Casemiro, Fabinho, Paqueta
 • Anfall: Vinicius Jr, Neymar, Antony 
  Tite forbundskapten Brasilien fotbolls VM 2022 grupp G

  Tite har gjort underverk med Brasilien. Nu återstår bara att lyfta VM bucklan.

  ⭐ Brasiliens tre största stjärnor

  Neymar

  En spelare som inte behöver någon närmare introduktion. Har de senaste åren varit en av världens bästa spelare. Med teknik och dribblingar i världsklass skapar han lägen för sitt Brasilien. Är lagets klart lysande stjärna som med all rätt får axla mycket av det offensiva ansvaret. Har stått för sagolika 75 mål på 122 A-landskamper och känslan säger mig att det blir fler i VM. Nackdelen är att spelaren är skadebenägen och det blir avgörande för Brasilien att Neymar kan hålla sig hel under turneringen.

  Neymar Brasilien forward Vm 2022 Grupp G

  Neymar blir viktig för Brasiliens offensiv

  Vinicius Jr

  Real Madrids Vinicius Jr har i år tagit enorma kliv i sin utveckling. Kan vara fördelaktigt att ha Benzema som sin mentor. Besitter en oändlig råtalang och har först i år börjat utnyttja den till att göra poäng. Vinicius är den spelare som ska försöka avlasta Neymar i anfallet och är den som är närmast lik Neymar i spelstilen. En snabb, teknisk spelare som kan stå för spektakulära mål på egen hand. Kan VM blir hans stora genombrott i landslagströjan?

  Vinicius Jr Brasilien anfall VM 2022 grupp G

  Kan Vinicius skapa magi i sitt första VM?

  Casemiro

  I ett lag fullt med teknisk briljans är det viktigt att även ha spelare som gör grovjobbet. Casemiro som till vardags spelar i Real Madrid har under sin karriär varit en av de bästa defensiva mittfältarna i världen. Casemiro spelar alltid på gränsen och är väldigt bra på att läsa spelet. Drar ett väldigt stort defensivt lass för sitt Brasilien som är avgörande för att bibehålla en bra balans i laget. Casemiros närvaro i laget väger tungt.

  Casemiro brasilien mittfaltare VM 2022 grupp G

  Casemiros närvaro blir viktig för balansen i laget

  💰Brasiliens största talang - Antony

  Antony

  Antony som lirar i Ajax hamnar på denna lista då jag antar att många fortfarande inte har jättebra koll på spelaren. Precis som Vinicius Jr är Antony en snabb dribbler med ett väldigt bra skott. En spelare som vågar gå på genombrott och som kompletterar sina anfallskollegor väl. Förväntas inom en snar framtid ta steget till en storklubb.

  Antony talang Brasilien VM 2022

  Kan Antony slå igenom stort i årets VM?

  ✈️ Brasiliens VM-trupp 2022

  Truppen har ännu inte spikats.

  Analys av Brasiliens VM-trupp 2022

  Brasilien har en stjärnspäckad trupp och en väldigt bra bredd. Vad som gör laget bra är att de är väldigt väl balanserade. I Brasilien finner man fart, teknik, defensiva rivjärn, grinta, styrka och taktisk briljans. Det finns dessutom fin uppbackning på samtliga positioner. Truppen består av spelare som till vardags lirar i de allra bästa klubblagen i världen. Detta Brasilien blir en svår nöt att knäcka för samtliga lag i VM.

  🌎 Brasiliens VM-kval 2022

  Brasilien gjorde ett näst intill perfekt kval. 15 vinster på 18 matcher och obesegrade igenom hela kvalet visade de prov på sin dominans. Gjorde hela 40 mål vilket är 13 fler än kvalets näst bästa lag. Vad som dock sticker ut än mer är att man endast släppte in 5 mål på 18 matcher. Det ör otroliga siffror för ett landslag som är kända för sin anfallsglada fotboll. Många spelare fick delta under kvalet vilket visar prov på den fantastiska bredd Brasilien besitter.

   Brasilien VM kval tabell

   📽 Bettingstugans videoklipp på Brasilien

   Se hur det såg ut när Brasilien krossade Chile i VM-kvalet

   Bettingstugan tippar om odds på Brasilien i VM 2022

   Tips på Brasilien
   Redaktionen

   Redaktionen

   Brasilien tippas som favorit att vinna VM. Något som vi anser är mycket troligt med tanke på Brasiliens fantastiska trupp.

   Spela Brasilien att vinna VM till fina 6 gånger insatsen hos Betsson