Bästa Odds till Fotbolls-VM 2022 » Alla odds & Spelbolag till VM
Brasilien VM 2022 fans Qatar

ODDS FOTBOLLS VM 2022

Här kan du läsa alla odds till Fotbolls-VM 2022 i Qatar. Allt från vem som vinner mästerskapet och gruppsegrare till skytteligavinsten eller hur långt lagen går.

Frågor och svar om odds i Fotbolls-VM 2022

Fotbolls-VM 2022 är här och med det även en rad med frågor kring turneringen. Här svarar vi på alla frågor som rör oddsen i VM.

💰 Vilka spelbolag har högst odds på Fotbolls-VM 2022?

Vi rekommenderar alltid att ha flera spelbolag så man kan jämföra oddsen till den specifika marknaden man vill lägga. Dock har vi gjort en topplista på bolag som vi anser har högst odds.

Spelbolag med högt odds på Fotbolls-VM

🏆 Vilket land har bäst odds att vinna Fotbolls-VM?

Just nu är Brasilien favoriter att vinna Fotbolls-VM 2022

🤴Vem har bäst odds att vinna skytteligan i Fotbolls-VM?

Just nu har Harry Kane lägst odds att vinna skytteligan i Fotbolls-VM 2022

✅ Vilket odds är bäst på att vinna Grupp A?

Just nu har Nederländerna (1.68) lägst odds att vinna Grupp A.

Spana in samtliga grupper här

🏡 Vilket odds rekommenderar Bettingstugan?

Bettingstugan rekommenderar massa odds. Tex i alla våra lagtexter som vi har på sidan. Ni hittar dem om ni klickar in i er på lagen från tabellerna.

Till samtliga grupptabeller

⭐️ Vart kan jag läsa mer om odds på Fotbolls-VM?

Det kan du göra i vår guide för Fotbolls-VM 2022 i Qatar

Till vår Fotbolls-VM guide 2022

Om Odds i Fotbolls-VM 2022

På denna sida listar vi samtliga odds som känns intressanta kring mästerskapet. Kanske hittar du också spelvärde till någon av alla de kategorier vi tar upp. Vi hoppas kunna bjuda på det bästa och det mesta när det kommer till odds på Fotbolls-VM 2022.

Dooder Fotbolls VM 2022 odds

Spelbolag med bäst odds Fotbolls-VM 2022

När det kommer till odds på Fotbolls-VM 2022 ska man alltid börja med att hitta rätt spelbolag till detta. Vi har gjort en ranking av alla spelbolag som vi tycker har högst odds. Och kommit fram till en lista.

Spelbolag med högst odds till Fotbolls-VM 2022

 1. Pinnacle » Höga odds på Fotbolls-VM 2022
 2. Betfair Exchange » Spelbörs med höga odds på VM
 3. NordicBet » Stort utbud och höga odds på VM
 4. Bet365 » Världens största spelbolag har höga odds på VM
 5. LeoVegas » Satsar på höga odds till Fotbolls-VM
 6. Betfair » Brittisk gigant som storsatsar på VM
 7. Betway » Egna odds vilket gör dem till ett bra val till VM
 8. Betinia » Nytt spelbolag som utmar med höga odds på VM
Oddsbonusar spelbolag

Spelbolag med bäst odds till Fotbolls-VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Spela på marknadens högsta odds

 2. Testa gratis - 100 kr tillbaka i kontanter

 3. 100% upp till 500 SEK

  18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 6x omsättningskrav lägsta odds 1,80.

 4. Upp till 1250 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 5. 100 SEK gratisspel direkt in på kontot

  18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

 6. 100% upp till 1000 kr bonus

 7. 100% upp till 100 SEK

  18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

 8. 120 SEK gratisspel

Läs mer om spelbolagsbonusar till Fotbolls-VM

bonusar för fotbolls-VM 2022

Topp 10 Bonusar för Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 12 maj 2022

Fotbolls-VM 2022 är snart här! Med ett stort mästerskap som VM kommer det ofta flertalet fina kampanjer, bonusar och erbjudanden från spelbolagen. I denna artikel går vi igenom ... Läs mer

Odds vinna Fotbolls-VM 2022

Att tippa vem som vinner årets Fotbolls-VM är alltid roligt. Är man tidigt ute kan det finnas mycket spelvärde i oddsen. Längre in i turneringen har man dock mer att gå på i sin tippning. Allt handlar om fingertoppskänsla när oddsen för vem som vinner Fotbolls-VM ska tippas.

 Tänk smart

Viktigt att tänka på när man bettar vinnare av Fotbolls-VM är förstås vilken grupp laget hamnat i. Även hur truppen är komponerad samt förstås vilka spelare som är skadade eller ur form. Här gäller det att läsa på och få en så bra bild av VM som möjligt.

Odds vinna guld i Fotbolls-VM 2022 (odds 16 maj 2022)

Läs mer om odds på vinnare av Fotbolls-VM

Vem vinner Fotbolls-VM 2022

Vem vinner Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 20 april 2022

I december drar världens största sportevenemang igång - Fotbolls-VM i Qatar. Det som alla undrar inför mästerskapet är förstås vilka som vinner guld denna gång? Vi ger er odds, ... Läs mer

Odds att vinna skytteligan Fotbolls-VM 2022

Oddsen till att vinna skytteligan är alltid spännande att läsa. Det här är ett spel som kan leva länge och som kan bli spännande om den spelare du spelat på får en bra start i Fotbolls-VM 2022.

Viktigt att tänka på om man vill betta på skytteligan är detta bland annat:

 1. I vilken form är spelaren?
 2. Hur bra är laget han spelar i?
 3. Kan spelaren gå långt i turneringen?
 4. Hur svår grupp har man hamnat i?
 5. Slår spelaren straffar och frisparkar?
Neymar Fotbolls-VM 2022

Favoriter till att vinna skytteligan i Fotbolls-VM 2022

Läs mer om odds till skytteligan i Fotbolls-VM

Argentina Messi VM 2022

Vem vinner skytteligan i Fotboll-VM 2022?

Fotbolls VM 2022 2 maj 2022

Alla spelare vill vinna Fotbolls-VM nån gång under sin karriär. Men är man anfallare drömmer man nog även om att bli skyttekung i denna tävling. Något som är få förunnat. Visst, ... Läs mer

Odds grupper Fotbolls-VM 2022

Nedan följer samtliga odds på alla grupper i Fotbolls-VM. Förhoppningvis hittar du något spelvärde i dessa odds som kan vara roliga att följa under de inledande omgångarna av Fotbolls-VM 2022.

Danmark VM 2022 Fotboll Christian Eriksen Grupp D

Danmark har bra spelvärde

🏆 Fotbolls VM Grupp A: Odds

🏆 Fotbolls-VM Grupp B: Odds

🏆 Fotbolls-VM Grupp C: Odds

🏆 Fotbolls-VM Grupp D: Odds

🏆 Fotbolls-VM Grupp E: Odds

🏆 Fotbolls-VM Grupp F: Odds

🏆 Fotbolls-VM Grupp G: Odds

🏆 Fotbolls-VM Grupp H: Odds

Läs mer om oddsen till Gruppspelet av Fotbolls-VM 2022

Alla grupperna för VM 2022 Fotbolls VM grupper

Grupperna till VM 2022 - Så ser lottningen ut!

Fotbolls VM 2022 7 april 2022

I slutet av mars 2022 lottades Fotbolls VM 2022. Totalt är det åtta grupper i VM med fyra lag i varje grupp. Det finns 16 åtråvärda platser till slutspelet vilket innebär att alla ... Läs mer

Odds Fotbolls-VM 2022 - så funkar det

När det kommer till odds på Fotbolls-VM så är det så att världens största sportturnering har även världens största oddsutbud. Nedan listar vi några av de oddsen som du kommer kunna spela på under Fotbolls-VM 2022 i Qatar!

Odds Fotbolls-VM 2022 - 1X2

1X2 spel är de tre utfallen som en match kan sluta. Spelar du en 1a betyder det att hemmaseger ger dig vinst. Spelar du X betyder det att du behöver oavgjort för vinst och spelar du en 2 betyder det att bortavinst ger dig vinst. Det här är det allra vanligaste oddset att spela på under Fotbolls-VM 2022.

Odds Fotbolls-VM 2022 - Över/Under

När man talar om över och under i oddstermer menar man allt som oftast antal mål i matcherna. I fotbollsmatcher i Fotbolls-VM kommer du kunna spela över eller under de allra flesta mål i matcherna. Exempelvis i öppningsmatchen Danmark och Tunisien där du exempelvis kan spela på över eller under 2.5 mål i matchen. Spelar du på över 2.5 vinner du om det blir 3 mål eller mer. Spelar du på under 2.5 mål vinner du om det blir max 2 mål i matchen.

Odds Fotbolls-VM 2022 - Hörnspel

Vill du spela på odds som är hörnspel under Fotbolls-VM kommer det gå på de allra flesta matcher. Här finns det odds på det mesta. Exempelvis över eller under ett visst antal hörnor men även vem som kommer först till 3, 4, 5 etc hörnor i matcherna. 

Odds Fotbolls-VM 2022 - Handikapp

I handikappspel kan du välja att ge ditt lag en nackdel eller en fördel. Vid -1 hcp behöver ditt lag vinna matchen med två mål. -2 hcp krävs seger med tre mål. Vid +1 får du vinst om matchen slutar oavgjort eller om ditt lag vinner. Handikappspel kan vara bra att spela om du tror att ditt lag kommer vinna med fler bollar. Då får du upp oddset en hel del jämfört med att spela ett 1X2 spel.

Odds Fotbolls-VM 2022 - Asianspel

Asianspel under Fotbolls-VM 2022 brukar vara det spel som flest personer har svårt med att förstå. Det är dock väldigt enkelt. Asianhandicap är precis som vanliga handikappspel med den skillnaden att man kan dela upp insatser samt att man får pengarna tillbaka om spelet går "jämt upp".

Exempel på odds på asianspel under Fotbolls-VM 2022

För enkelhetens skull kan vi ta öppningsmatchen Danmark - Tunisien i samtliga exempel nedan.

Asian 0 Danmark

Spelar du Asian 0 på Danmark mot Tunisien vinner du spelet om Danmark vinner matchen. Blir det oavgjort får du pengarna tillbaka medan du förlorar om Tunisien vinner.

Asian -0.50 Danmark

Spelar du -0.50 på Danmark behöver du att Danmark vinner matchen med minst ett mål för vinst. Allt annat ger förlust. Här kan du inte gå jämt upp alltså.

Asian -1 Danmark

Spelar du -1 på Danmark behöver du att Danmark vinner med två mål för att du ska gå med vinst. Ett mål ger pengarna tillbaka medan oavgjort eller Tunisienseger ger förlust på ditt spel.

Asian -0.75 Danmark

Det är här det blir lite krångligt. När man spelar -0.25 eller -0.75 som i detta exempel så delas din summa upp i två. Du spelar hälften av summan på -0.50 och hälften på -1. Vinner Danmark med 1 mål får du då vinst på ena spelet medan du får pengarna tillbaka på det andra. Du får alltså totalt halv vinst på ditt spel.

Andra odds du hittar under Fotbolls-VM:

 1. Amerikanska odds
 2. Oavgjort insatsen tillbaka
 3. Kortspel
 4. Goalline
 5. BLGM - Båda lagen gör mål
 6. Första lagen gör mål
 7. Halvtid/Fulltid