Allt om

KAMPANJER FOTBOLLS VM 2022

Här kan du läsa alla kampanjer till Fotbolls-VM 2022 i Qatar. Ta del av fina erbjudanden på VM tillsammans med oss.

Senaste kampanjerna för Fotbolls VM 2022

Bettingsidor med bäst kampanjer för Fotbolls VM 2022

Rank Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller
1

Upp till 1500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

2

100% upp till 500SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida

18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

3

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

4

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

5

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma

Lägsta odds: 1.90

Hämta bonusGå till hemsida
6

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida

18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

7

100 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 2.00

Hämta bonusGå till hemsida
8

120 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
9

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

10

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida

Bäst kampanjer för Fotbolls-VM 2022

Fotbolls-VM 2022 närmar sig med stormsteg och för spelbolagen blir detta en hektisk tid då handlar om att säkerställa att de får in nya spelare men även behålla de gamla kunderna. För oss spelare är det en fin tid då bettingsidorna kommer erbjuda kampanjer, bonusar och erbjudanden till VM 2022 - fritt fram för oss spelare att ta del av.

Betting kampanjer

Med vår hjälp hoppas vi kunna hjälpa er att hitta de allra bästa kampanjerna och bonusarna hos spelbolagen under mästerskapet. Vår sida är hela tiden uppdaterad med den senaste informationen.

För tillfället finns det en lag i Sverige som innebär att bettingsidor endast får erbjuda en bonus per licens. Det betyder att spelare endast får hämta en välkomstbonus hos bettingsidor som delar licens. Det positiva är dock att det finns mängder av spelbolag med svensk licens, vilket i praktiken innebär att du kan hämta bonusar och kampanjer hos fler än ett spelbolag.

Erbjudanden och bonusar för VM 2022

Till de stora mästerskapen sker alltid en offensiv vad gäller erbjudanden och Fotbolls-VM 2022 ser inte ut att bli något undantag. Det som är viktigt när man tar del av bonusar och kampanjer på VM 2022 är att läsa villkoren för det specifika erbjudandet noga. Ofta behövs det någon slags motprestation till bonusen. Vårt tips är att ha ett kritiskt öga och verkligen lusläsa det finstilta. Det är här vi kommer in i bilden.

Bettingstugan förser er med de bästa kampanjerna

Vi på Bettingstugan hjälper till att hitta de absolut bästa kampanjerna för Fotbolls-EM och vi hjälper även till att sammanfatta det viktigaste vad gäller regler och villkor. Med oss är du i trygga händer!

Därför ska du jaga kampanjer under Fotbolls-VM 2022

Det är alltid så att under stora mästerskap så som VM eller som i det här fallet VM kommer spelbolagen att öka sitt sätt att marknadsföra sig för att få nya kunder. Alla slåss om att synas mest och vara det spelbolag som alla kunder pratar om. Och det här ska vi som spelare förstås utnyttja.

Det är ofta så att vi får fördelaktiga erbjudanden och bonusar hos spelbolagen under Fotbolls-EM. Det gäller både när vi skapar nya konton eller bonusar som belönar de som redna är existerande kunder.

Kampanjer för Fotbolls-VM 2022

Här listar vi några exempel på kampanjer och bonusar som kommer att erbjudas från spelbolagen till Fotbolls-VM 2022.

1. Förhöjda odds

Flera spelbolag kommer erbjuda så kallade förhöjda odds under sommarens fotbolls-VM. Ett förhöjt odds betyder att spelbolagen höjer ett specifikt odds för oss. Ofta med en ganska låg maxinsats - men som ändå kan ge ett stort spelvärde. Ett exempel är att du kan spela Sverige vinna till 10 x pengarna istället för ordinarie odds på 3 x pengarna till en match.

Därför är förhöjda odds till Fotbolls-EM 2021 bra

Förhöjda odds gör att återbetalningsprocenten kan gå långt över 100% på ett spel. Det ger dig övertag på spelbolagen och hjälper dig att gå plus i längden. Ofta använda förhöjda odds även regelbundet hos spelbolagen till redan existerande kunder vilket kan vara väldigt fördelaktigt.

2. Riskfria spel

Riskfria spel betyder att du kan lägga ett spel till en förutbestämd summa och inte riskera några av dina egna pengar. Det är ett gratisspel med andra ord där allt du "riskerar" är att den tid det tar medan vinsten kan bli riktigt fin. Exempelvis kan du få 500 kr riskfritt spel på Brasilien matcher under Fotbolls-VM. Spela då för 500 kr på Brasilien och få insatsen tillbaka vid förlust.

Därför är riskfria spel till Fotbolls-VM 2022 bra

Riskfria spel hör man på namnet hur bra det är. Här kan vi spela utan någon som helst risk att förlora våra pengar. Kampanjer likt dessa är något som man verkligen vill åt då det även kan ge en bra boost till ett nyskapat konto.

3. Oddstävling

Oddstävlingar eller andra tävlingar kring matcherna är något som vi på Bettingstugan satsar stort på i vår Facebookgrupp. Vi vill vara förknippade med tävlingar där alla ska kunna delta, oavsett plånbok. Det kan t.ex. handla om att du ska tippa rätt målskytt eller resultat i en utvald match. De olika priserna kan va allt från kläder, presentkort eller pengar till sportresor.

Därför är oddstävlingar bra till Fotbolls-VM 2022

Spel ska vara socialt, roligt och höja upplevelsen av en match eller ett mästerskap likt Fotbolls-EM. Och det allra bästa sättet är att gå med i olika tävlingar. Här finns förstås mycket att välja på men vi vill slå ett slag för våra egna tävlingar som allt som oftast är både roliga, engagerande och sociala!

Kampanjer oddstävling Fotbolls-EM 2021

Hos Bettingstugan kan du hitta mycket tävlingar och annat roligt under Fotbolls-VM 2022