Oddstävling

Vi listar dom bästa oddstävlingarna på nätet

Senaste oddstävlingarna

Tippa gratis och vinn hos Coolbet!

Superettan 11 juni 2019

Coolbet är ett spelbolag som lägger stor vikt vid svensk fotboll och erbjuder matcher hela vägen ner till division 5. Förutom att erbjuda odds till dessa matcher så har Coolbet ... Läs mer

Vinn en signerad Messi-tröja hos Coolbet!

Superettan 11 juni 2019

Coolbet åker på sommarturné i 30 dagar och tävlar ut en signerad tröja från ingen mindre än Lionel Messi samt matchtröjor från andra storstjärnor. Delta i kampanjen och ta chansen ... Läs mer

Vinn ett VIP-paket till Österrike & se Alfa Romeo Racing!

10 maj 2019

Spelbolaget Betsafe och Alfa Romeo Racing har kommit överens om ett samarbete och partnerskap vilket dom nu firar med att tävla ut ett VIP-paket för två personer till Österrike. ... Läs mer

Svara på 10 frågor om Hockey-VM & ta chansen att vinn 50 000kr!

Hockey-VM 10 maj 2019

Ikväll drar Hockey-VM igång och NordicBet firar detta med att tävla ut 50 000 kr. Svara på tio frågor om Tre Kronor och placera ett spel så har du chans att vinna jackpotten! Läs mer

TÄVLING - Vinn en resa för 20 000kr!

15 mars 2019

Vi fick ingen förra gången vi körde en snöboll så därför dubblar vi priset till denna helg! Dessutom sänker vi antalet dagar på snöbollen. Se till att klara fem dagar och ha ... Läs mer

Vinn ett fotbollspaket för 2 till Champions League-finalen!

Champions League 26 februari 2019

Nu har du chansen att vinna ett VIP-paket till Champions League-finalen. Anmäl dig till Betsafe kampanj och placera ett spel till minst 1.50 så får du en lott som kan ta dig till ... Läs mer

TÄVLING - Ny Snöboll i Facebook-gruppen!

22 februari 2019

En av Bettingstugans populäraste tävling är tillbaka. Idag börjar sätter vi igång en ny snöboll, denna gång med Betfair Exchange. Precis som vanligt ska du placera ett spel för ... Läs mer

Betsson arrangerar CL-quiz med 100.000 kr i potten!

Champions League 19 februari 2019

Via Betsson har du nu möjligheten att spela Champions League-quiz och vinna 100.000 kronor! Allt du behöver göra är att ange din Betsson-mail och svara på 8 st CL relaterade ... Läs mer

Delta i vår snöboll & vinn €2000!

20 december 2018

Starta julledigheten på bästa sätt och delta i vår snöboll med Betway. Tävlingen startar på fredag och pågår i sju dagar. Lyckas du klara samtliga dagar och få störst kassa vinner ... Läs mer

Tävling: Vinn 25 000kr Bonus!

12 december 2018

På fredag startar vi en ny snöboll på Facebook och denna gång kan ni vinna hela 25 000 kr i bonus av NordicBet. Tävlingen pågår i totalt sju dagar och du måste placera din första ... Läs mer

Oddstävlingar

På Bettingstugan kan du varje vecka ta del av dom senaste kampanjerna hos spelbolagen i Sverige. Dessutom arrangerar vi tävlingar och unika erbjudanden titt som tätt, så håll utkik. 

Förutom att betta på ett spelbolag så erbjuds du ofta även chansen att delta i olika oddstävlingar. Dessa tävlingar som spelbolagen erbjuder kan vara allt från att tippa första målskytt i en match till att sätta högst odds under en viss period. Priserna som spelbolagen tävlar ut är många gånger riktigt bra och du kan vinna allt från reseupplevelser till prispengar. 

Deltar du i en oddstävling kan erbjudas möjligheten att vinna priser som t.ex. en resecheck för 20.000 kr, biljetter till ett stort sportevenemang som VM, men även kontanter som sätts in på ditt spelkonto.

Genom att anmäla sig till en aktuell kampanj hos något av spelbolagen så kan du ge dig själv chansen att vinna riktigt fina priser. Se till att läs på regler och villkor så att du är helt med på vad som gäller för den specifika tävlingen. 

För att ta reda på vilka tävlingar som erbjuds just nu så är det oftast lättast att gå in via ditt spelbolags kampanjsida. Ett tips kan även vara att hålla utkik på spelbolagets sociala kanaler som Facebook och Twitter där dom annonserar ut sina tävlingar.

2 bra spelbolag som erbjuder oddstävlingar

Unibet

500 SEK gratisspel

Förutom att erbjuda en riktigt bra sida för betting så har Unibet även flertalet roliga kampanjer och oddstävlingar för sina spelare. Bland annat har Unibet tävlingar som är så enkla som att du endast behöver anmäla dig samt placera ett spel på utvalt event. Pris till dessa tävlingar brukar vara att du får vinna en resa till något stort sportevent.

Precis som hos Coolbet så brukar Unibet även erbjuda sina kunder chansen att tippa rätt målskytt. Prispotten brukar allt som oftast vara riktigt bra, i skrivande stund har Unibet en tävling du t.ex. kan vinna 500 000 kr.


Betsafe

100 SEK i ett gratisspel +50 freespins

Betsafe är ytterligare ett spelbolag som är duktiga på att anordna tävlingar till sina kunder. Under våren 2019 startade Betsafe till exempel ett samarbete med Alfa Romeo Racing och passade då på att tävla ut tre VIP-paket till Österrike. Det som krävdes då var att spela på odds och på så sätt samla ihop poäng, personerna med flest poäng vann.

Hämta 150 kr bonus

18+ år, Regler och villkor gäller - Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 35x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Sweet Bonanza | 0x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se


Oddstävling på Bettingstugan

Vi på Bettingstugan älskar tävlingar och ser därför till att även själva erbjuda olika typer av oddstävlingar. Detta görs oftast i vår speltipsgrupp på Facebook men även på Twitter och på hemsidan. 

Hur gör man för att delta i en oddstävling?

För att ha möjlighet att delta i en oddstävling krävs det först att du är eller blir kund hos ett spelbolag som erbjuder dessa typer av kampanjer. Därefter söker du upp dom olika oddstävlingar som du vill och kan delta i. Spelbolagens kampanjer tenderar att variera beroende på vilken oddstävling du spelar så se till att läs regler och villkor innan du sätter igång.

Välj vilken oddstävling som passar dig bäst

Längden på spelbolagens oddstävlingar varierar. Så innan du börjar är det viktigt att du ställer dig frågan “hur aktiv vill jag vara?”. Vissa oddstävlingar kräver nämligen att du placerar spel under en längre period. Till exempel under en turnering som Champions League kan du komma att behöva spela på flertalet matcher under en längre period, är du inte beredd på att lägga ner den tiden så bör du inte delta i tävlingen, även om priset lockar. Du bör i detta fall istället söka dig till en oddstävling som pågår under en kortare period som t.ex. under ett mästerskap som fotbolls-VM eller en tävling som pågår endast under en vecka. Vissa oddstävlingar kan även gälla under livespel.

Vad finns det för regler?

Spelbolagen kräver oftast en minimuminsats som måste följas för att ditt deltagande ska gälla. Insatsen kan skilja sig stort beroende på vilken oddstävling du deltar i. Till exempel kan du vara tvungen att spela för minst 2000 kr för att ha möjlighet att vinna några priser medans andra oddstävlingar kan ha en minimuminsats på endast 10 kr.

Ska du delta i en oddstävling bör du vara beredd på att det finns ett minimumodds som du måste följa, vilket kommer begränsa dina valmöjligheter. Dessa minimumodds tenderar att variera i stor utsträckning och kan vara allt från oddset 1.10 till 8.00. Det som du även ska ta reda på är vilken innebörd oddset har. Tävlingarna brukar nämligen oftast avgöras utefter till hur höga odds du spelat. En vanlig uträkning för att ta fram vinnarna av oddstävlingen kan t.ex. se ut enligt följande: Insatsen x Antalet Matcher x Totaloddset.

Exempel på oddstävlingar

Höga odds-tävling

En högsta odds-tävling innebär att du ska ha lagt ett vinnande spel med det högsta oddset under en kampanj. I vissa av dessa högsta odds-tävlingar så ska du försöka sätta så många högoddsare som möjligt under en period.

Omsättingstävling

En omsättningstävling går oftast ut på att samla lotter till en dragning. Du samlar lotter genom att placera spel för en viss summa. Observera om det finns ett minimumodds som du måste följa.

Längsta rad-tävling

Bevisa att du är en skicklig bettare genom att lyckas vinna som många spel som möjligt i följd. Unibet är ett av många spelbolag som använder sig av denna typ av kampanj.

Motivering

Vissa kampanjer kräver inte att du ska spela för en viss summa eller för ett specifikt odds för att ha chans till att vinna priser. Istället ska du skriva en motivering till spelbolaget varför du förtjänar att vinna det aktuella priset.