• Hem
  • Nyheter
  • Odds inför Melodifestivalen 2024 - de är redan favoriter!
Mello 2024
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Odds inför Melodifestivalen 2024 - de är redan favoriter!

Melodifestivalen 6 december 2023

MUSIK. Melodifestivalen har presenterat startfältet inför nästa års uppgörelse av sångfågeln som görs upp under sex veckor i början av 2024. Vi har spanat in oddslistan från Unibet och kan här ge er svaret på hur deltagarlistan ser ut, men också vilka som är favoriter till att representera Sverige i Eurovision Song Contest 2024 som ska ta plats på svensk mark i början av maj månad, närmare bestämt i Malmö Arena!

Betta på Melodifestivalen 2024

Unibet


Odds på deltagarlistan till Melodifestivalen 2024

Bettingstugans expert om oddsen på Melodifestivalen
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Det är svårt att säga något i det här läget, man får följa oddsrörelserna och "lyssna på snacket på stan". Nu är det mest namnen man bettar på och då kliar det ju i fingarna att se Danny med över 3 gånger pengarna. Hur trötta är svenska folket på honom?

Markus & Martinus hade en fantastisk låt förra året och kunde nog ha vunnit vilket år som helst utom när Loreen är med. Att de är tillbaka även i år vittnar nog om att de har något spännande på gång igen.

Läs även

Loreen euovision biljettkaos

Biljettkaos när Eurovision biljetterna släpptes - över 400k i kön

Eurovision Song Contest 29 november 2023

Stort biljettryck när biljetterna till vårens Eurovision släpptes. Finalbiljetterna i Malmö Arena tar in 7500 men folk hamnade så lång bak som 400000. Svårt att få biljetter med ... Läs mer

Sportbonus:

500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: Ingen kod