Premierleague

Speltips till Premier League 2024/25

Missa inte chansen att ta del av Bettingstugans speltips på Premier League. Vi erbjuder er dom bästa rekarna i Premier League, helt utan kostnad.

Speltips till Premier League

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsSpelbolagResultat
19 maj
17:00
Manchester City - West Ham
Premier League
Spel: Man City + under 4.5 mål i matchen
 
19 maj
17:00
Crystal Palace - Aston Villa
Premier League
Spel: Crystal Palace
 
19 maj
17:00
Brighton - Manchester United
Premier League
Spel: Manchester United eller oavgjort (X2)
 
19 maj
17:00
Chelsea - Bournemouth
Premier League
Spel: Chelsea -1,5
 
15 maj
20:45
Brighton - Chelsea
Premier League
Spel: Chelsea
 
15 maj
20:45
Brighton - Chelsea
Premier League
Spel: X2 + över 7,5 hörnor + över 1,5 mål
 

Stryktipset 2024/25

SpelstoppTipsterTitelSystemPoolspel
23 juni
15:59
Stryktipset » Söndag 23/6
System: 192 rader Poolspel: Stryktipset
15 juni
15:59
Stryktipset » Lördag 15/6
System: 192 rader Poolspel: Stryktipset
8 juni
15:59
Stryktipset » Lördag 8/6
System: 192 rader Poolspel: Stryktipset

Jackpot: 6 000 000 kr

1 juni
15:59
Stryktipset » Lördag 1/6
System: 192 rader Poolspel: Stryktipset

Jackpot: 7 000 000 kr

Speltips i Premier League hos Bettingstugan

Självklart lägger Bettingstugan stort fokus på världens främsta fotbollsliga och våra läsare erbjuds varje Premier League-omgång möjligheten att ta del av speltips till Premier League. Varje speltips är noggrant skriven och innehåller information om varför du ska rygga våran Tipster. Dessutom får du en inblick till förutsättningar inför den utvalda Premier League-matchen då våra Tipsters även belyser truppläget i vardera lag. 

Väljer ni att rygga våra experter på Bettingstugan så gör ni det på egen risk, Bettingstugan kan inte garantera att våra Tipsters levererar vinnande speltips. 

Ett krav för att vara Tipster på Bettingstugan och skriva speltips till Premier League är att varje expert ska vara noggrant påläst och måste ständigt vara uppdaterad på dom senaste nyheterna kring ligan. En annan anledning till att våra Premier League-experter har blivit utvalda att representera Bettingstugan är pga. att dom är insatta i bettingvärlden. 

Vill du skriva speltips för Bettingstugan? Ansök i så fall om att få skriva läsartips.

Stryktipset hos Bettingstugan

Förutom att erbjuda våra läsare speltips i Premier League så har ni även möjligheten att varje vecka läsa våra analyser av Stryktipset. Vi går igenom samtliga 13 matcher och berättar om allt från truppläge till lagens form. Framförallt belyser vi vart spelarvärdet ligger i matcherna och vad som är viktigt att tänka på när man bestämmer för vilket tecken man ska lägga på matcherna. Totalt erbjuder vi fyra olika storlekar på Stryktips-system varje vecka samt tar ut kupongens "Spik" och "Skräll". 

Bolagsspel med Stryktipset och Bettingstugan

Intresset för att spela Stryktipset är massivt i Sverige och varje lördag har man en ny chans att få 13 rätt. Vi på Bettingstugan är också stora fantaster av Stryktipset och varje vecka kan ni vara med och spela med oss. I Bettingstugans speltipsgrupp på Facebook kan du vara med i någon av våra experters system. Det gäller dock att vara på tårna, det finns endast 20 andelar per system, så det är först i kvarn som gäller. Varje fredag morgon släpps nya system så ställ väckarklockan och logga in på Facebook för att säkra din plats i något av Bettingstugans bolagsspel. 

Läs mer om Stryktipset

Stryktipset

Få 13 rätt tillsammans med Bettingstugan

Betta på Premier League

Sverige och Premier League har en speciell relation som sträcker sig långt tillbaka i tiden och traditionen av betting på Premier League är fast förankrat hos de svenska spelarna ända sedan Tipstjänst introducerade Stryktipset. Eftersom Premier League är den mest populära idrottsligan i världen finns det en uppsjö med spelmöjligheter. Inför säsongen finns det en mängd långtidsspel att välja och vraka mellan på allt från slutsegrare och skytteligavinnare till mer inriktade specialspel. Till varje Premier League-match finns ett fullsmockat utbud att tillgå, även om de mer specialiserade spelformerna kan skilja sig en aning från spelbolag till spelbolag. Premier League är också en populär marknad för livebetting där du kan spela på allt från vanliga resultat- och målspel till antal hörnor och frisparkar.

Fulltidsresultat/Asian Handicap - Hur slutar matchen?

Det populäraste spelet inom Premier League är att spela på vilket lag som vinner matchen. De två populäraste spelformerna när det kommer till resultatspel är att antingen tippa slutresultatet eller att spela ett så kallat Asian Handicap-spel. Att spela på slutresultat är simpelt - du tippar helt enkelt hur matchen kommer att sluta: 1 (hemmaseger), X (oavgjort) eller 2 (bortaseger). Att spela Asian Handicap är en aning mer komplicerat, men en spelform man snabbt kommer in i. Huvudsakligen går det till på samma sätt som fulltidsresultat men det skiljer sig på så sätt att lagen får börja matchen med ett handicap. Det speciella med Asian Handicap är att du inte enbart kan vinna eller förlora på ett spel, du kan också få tillbaka delar eller hela din insats.

Dubbelchans - Vi hjälper dig att förstå

Dubbelchans är en form av resultatspel där du, till skillnad från raka 1X2-spel, spelar på två olika utfall i matchen till ett odds. Du kan välja att antingen spela på 1X (Hemmaseger eller oavgjort), X2 (Oavgjort eller bortaseger) eller 12 (Hemmaseger eller bortaseger).

För att få en mer detaljerad beskrivning av dessa speltyper eller hur du spelar andra spel, klicka här.