Premier League Odds & Betting → Speltips för Premier League
Premierleague

Odds för Premier League

Premier League är en av världens mest uppskattade fotbollsliga och möjligheterna till att betta på ligan är enorm. Hos oss får du dom bästa speltipsen i Premier League samt grymma odds.

Speltips Premier League

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
18 sep.
15:15
Everton - West Ham
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
 
18 sep.
13:00
Brentford - Arsenal
Premier League
Spel: BLGM
 
17 sep.
18:30
Tottenham - Leicester
Premier League
Spel: Spurs -1,5
 
17 sep.
16:00
Newcastle - Bournemouth
Premier League
Spel: Newcastle -1 AH
 
17 sep.
16:00
Newcastle - Bournemouth
Premier League
Spel: Alexander Isak över 1.5 skott på mål
 
16 sep.
21:00
Nottingham Forest - Fulham
Premier League
Spel: Ö2.5 mål
 

Odds inför Premier League 2020/21

Liverpool mästare 2019/2020

Allt du behöver veta inför Premier League-starten

Premier League 7 september 2020

Premier League 2020/2021 närmar sig med stormsteg och det är dags att verkligen sätta sig in i . Vilket lag har egentligen störst möjlighet att ta hem titeln denna gång, vilket ... Läs mer

Bäst odds för Premier League

En av dom absolut populäraste ligorna att betta på för oss svenskar är utan tvekan Premier League. En stor anledning till att Englands högstaliga har blivit så pass populär i Sverige har att göra med att det var den utländska liga som introducerades först för oss svenskar. Redan 1934 kunde man spela på engelska matcher, då i form av Stryktipset. 

Premier League kryllar av världsspelare och nästintill varje lag i serien har välkända utländska spelare.

En annan stor anledning till att Premier League idag är så populärt att spela på i Sverige är det faktum att ligan håller absolut världsklass. Premier League kryllar av världsspelare och nästintill varje lag i serien har välkända utländska spelare. Lägg därtill att England även är skickliga när det kommer till att utveckla talanger. Dessa två ingredienser gör att kvalitén i Premier League varit skyhög dom senaste säsongerna och att det därför tilltalar oss fotbollsentusiaster.

Odds For Skyttekung Premier League Salah Hazard

Liverpools Salah och Chelseas Hazard är två av dom främsta stjärnorna i Premier League.

Premier League - Bäst odds & utbud hos spelbolagen

 I och med att Premier League idag är den mest populära fotbollssligan i världen finns det ett stort urval med spelmöjligheter hos spelbolagen. 

Inför varje Premier League-säsong finns det massvis långtidsspel att spela. Tippa på allt från slutsegrare och skytteligavinnare till mer inriktade specialspel som vilket lag som åker ur Premier League eller vilken spelare som blir "Player of the Year". 

När väl säsongen drar igång kommer du snabbt se att du har ett packat utbud av val till varje Premier League-match, oavsett om du spelar pre-game eller livebetting. Dom mest populära spelen på Premier League är vanliga resultat- och målspel till antal hörnor och frisparkar. Dessa typer av spel på Premier League har alla seriösa spelbolag idag. Däremot kan dom mer specialiserade spelformerna kan skilja sig en aning från spelbolag till spelbolag. Ett mer specialiserande spel kan t.ex. vara "Man Utd vinner matchen och det blir under 4.5 mål". 

För att tippa på vinnare av match kan du göra på två olika sätt. 

Det vanligaste spelet inom Premier League är alltså att betta på vilket lag som vinner matchen. För att tippa på vinnare av match kan du göra på två olika sätt. Antingen tippar du slutresultatet av en match med hjälp av tre tecken (1,X och 2). Att spela slutresultat med hjälp av 1X2 ä enkelt - du gissar helt enkelt hur matchen slutar med hjälp av dessa tre tecken.

1X2

  • 1 - Hemmaseger
  • X - Oavgjort
  • 2 - Bortaseger

Nästa alternativ för att spela på vilket lag som vinner matcher är Asian Handicap. Denna spelform är till en första anblick aningen mer komplicerad men går snabbt att komma in i. 

Att spela Asian Handicap är en aning mer komplicerat, men en spelform man snabbt kommer in i. Det går fortfarande ut på att du ska tippa vilket lag som vinner matchen men det skiljer sig med att lagen får börja med handicap. Läs mer om Asian Handicap.

Är du intresserad av att lära dig fler termer inom betting? Besök Bettingstugans lexikon.