Premierleague

Odds för Premier League 2023/24

Premier League är en av världens mest uppskattade fotbollsliga och möjligheterna till att betta på ligan är enorm. Hos oss får du dom bästa speltipsen i Premier League samt grymma odds.

Speltips Premier League

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsSpelbolagResultat
19 maj
17:00
Manchester City - West Ham
Premier League
Spel: Man City + under 4.5 mål i matchen
 
19 maj
17:00
Crystal Palace - Aston Villa
Premier League
Spel: Crystal Palace
 
19 maj
17:00
Brighton - Manchester United
Premier League
Spel: Manchester United eller oavgjort (X2)
 
19 maj
17:00
Chelsea - Bournemouth
Premier League
Spel: Chelsea -1,5
 
15 maj
20:45
Brighton - Chelsea
Premier League
Spel: Chelsea
 
15 maj
20:45
Brighton - Chelsea
Premier League
Spel: X2 + över 7,5 hörnor + över 1,5 mål
 

Nyheter om odds till Premier League 2023/24

Odds till Premier League 2024/2025 är släppta - Här är favoriterna!

Premier League 21 maj 2024

FOTBOLL. Premier League-säsongen hann knappt ta slut innan spelbolagen släppte oddsen inför kommande säsong. Listan på tänkbara kandidater är lång, men att Manchester City toppar ... Läs mer

Får City fira ligatiteln för fjärde året i rad? Så lyder oddsen inför sista omgången!

Premier League 18 maj 2024

FOTBOLL. Premier League ska till att avgöras under söndagen och det är ett titelrace mellan Manchester City och Arsenal som vi har att se fram emot, men det är City som har allt i ... Läs mer

Kan "Spurs" hota Man City? Alla odds inför avspark!

Premier League 13 maj 2024

FOTBOLL. Tisdagskvällen erbjuder fotboll från Premier League och matchen det handlar om spelas på Tottenham Hotspur Stadium där ett titeljagande Manchester City gästar ett ... Läs mer

Oddsboost på Arsenal-seger i hemmamötet med Bournemouth - nu till 2.50 x pengarna

Premier League 3 maj 2024

FOTBOLL. Arsenal tar emot Bournemouth hemma på Emirates Stadium med tidig avspark under lördagen. Hemmalaget spelar för att haka på Man City i titelracet och för att göra det ... Läs mer

Superboost till Premier League - få 5.00 x pengarna på Arsenal + Man City!

Premier League 27 april 2024

FOTBOLL. Snabbare kör ut en ny superboost och den här gången är det till söndagens Premier League-matcher som de sätter ihop en vass dubbel. Titelracet som just nu är en tuff kamp ... Läs mer

Bäst odds för Premier League 2023/24

En av dom absolut populäraste ligorna att betta på för oss svenskar är utan tvekan Premier League. En stor anledning till att Englands högstaliga har blivit så pass populär i Sverige har att göra med att det var den utländska liga som introducerades först för oss svenskar. Redan 1934 kunde man spela på engelska matcher, då i form av Stryktipset. 

Premier League kryllar av världsspelare och nästintill varje lag i serien har välkända utländska spelare.

En annan stor anledning till att Premier League idag är så populärt att spela på i Sverige är det faktum att ligan håller absolut världsklass. Premier League kryllar av världsspelare och nästintill varje lag i serien har välkända utländska spelare. Lägg därtill att England även är skickliga när det kommer till att utveckla talanger. Dessa två ingredienser gör att kvalitén i Premier League varit skyhög dom senaste säsongerna och att det därför tilltalar oss fotbollsentusiaster.

Alexander Isak Newcastle Premier League 2023

Alexander Isak är en av spelarna som kan vinna skytteligan om formen fortsätter!

Premier League - Bäst odds & utbud hos spelbolagen

 I och med att Premier League idag är den mest populära fotbollssligan i världen finns det ett stort urval med spelmöjligheter hos spelbolagen. 

Inför varje Premier League-säsong finns det massvis långtidsspel att spela. Tippa på allt från slutsegrare och skytteligavinnare till mer inriktade specialspel som vilket lag som åker ur Premier League eller vilken spelare som blir "Player of the Year". 

När väl säsongen drar igång kommer du snabbt se att du har ett packat utbud av val till varje Premier League-match, oavsett om du spelar pre-game eller livebetting. Dom mest populära spelen på Premier League är vanliga resultat- och målspel till antal hörnor och frisparkar. Dessa typer av spel på Premier League har alla seriösa spelbolag idag. Däremot kan dom mer specialiserade spelformerna kan skilja sig en aning från spelbolag till spelbolag. Ett mer specialiserande spel kan t.ex. vara "Man Utd vinner matchen och det blir under 4.5 mål". 

För att tippa på vinnare av match kan du göra på två olika sätt. 

Det vanligaste spelet inom Premier League är alltså att betta på vilket lag som vinner matchen. För att tippa på vinnare av match kan du göra på två olika sätt. Antingen tippar du slutresultatet av en match med hjälp av tre tecken (1,X och 2). Att spela slutresultat med hjälp av 1X2 ä enkelt - du gissar helt enkelt hur matchen slutar med hjälp av dessa tre tecken.

1X2

  • 1 - Hemmaseger
  • X - Oavgjort
  • 2 - Bortaseger

Nästa alternativ för att spela på vilket lag som vinner matcher är Asian Handicap. Denna spelform är till en första anblick aningen mer komplicerad men går snabbt att komma in i. 

Att spela Asian Handicap är en aning mer komplicerat, men en spelform man snabbt kommer in i. Det går fortfarande ut på att du ska tippa vilket lag som vinner matchen men det skiljer sig med att lagen får börja med handicap. Läs mer om Asian Handicap.

Är du intresserad av att lära dig fler termer inom betting? Besök Bettingstugans lexikon.

Vinnarodds på Premier League