Os 2021 Tokyo

Sommarspelen 2024

Sommarspelen och betting är kanske inget man historiskt sett har kopplat samman men i takt med att nätbolagen breddat sitt utbud finns idag en mängd roliga odds och spelformer att välja på.

Vanliga frågor om speltips för Sommarspelen 2024

Itakt med att nätbolagen breddat sitt utbud finns idag en mängd roliga odds och spelformer att välja på. Plötsligt blir sporter som kula, brottning och skateboard riktigt spännande att följa under Sommarens stora spel! Nedan följer några vanliga frågor kring speltips och Sommarspelen 2024.

🤔 Kommer ni erbjuda speltips till Sommarspelen 2024?

Ja. Vi kommer försöka ha speltips till de heta dagarna under spelens gång. Vi kan däremot inte erbjuda speltips till varje gren men vår ambition är att erbjuda mycket från Sommarspelen.

Speltipsen hittar du på vår hemsida Bettingstugan.se

💯 Vilka är Bettingstugans tipsters till Sommarspelen 2024?

I skrivande stund har Bettingstugan 13 st Tipsters.

Läs mer om våra experter.

💰 Vart får man bäst bonus när man bettar på Sommarspelen 2024?

De bästa spelbolagsbonusarna hittar ni i vår spelbolagslista.

Länk till de populäraste & bästa spelbolagen just nu!

🤷‍♂️ Vart hittar jag fler betting tips till Sommarspelen 2024?

I vår Facebookgrupp. Där kan du både ta del av speltips från oss, våra medlemmar samt dela med dig av dina egna rekar.

🎁 Kommer det några kampanjer till Sommarspelen 2024?

Ja det kommer också komma en hel del kampanjer. När det är så här pass stora evenemang brukar spelbolagen slåss om kunderna och därmed är det bra läge att snappa upp något fint erbjudande. Ni kommer hitta dem här på vår eventsida men också bland våra nyheter på hemsidan.

🇸🇪 Hur bettar man på Sverige i Sommarspelen 2024?

Att betta på Sverige i Sommarspelen höjer spänningen i tävlingarna ännu mer!

Vi kommer presentera nyheter med odds på svenska tävlande under sommarspelen 2024, så håll utkik på Bettingstugan.se.

Bettingstugans experter under Sommarspelen 2024

Sebastian Nehring

Hårt arbete och långsiktigt tänk ligger bakom framgången för Sebastian som byggt upp ett stort följe på twitter och Facebook med sina träffsäkra spel

Läs mer

Niklas Lindstedt

Niklas besitter en enormt bred kunskap inom sport och framförallt Friidrott, vilket gör att han bidrar med spetskompetens till Bettingstugan.

Läs mer

Kulan

Kulan är en av Sveriges mest pålästa hockeyexperter och hans breda kunskap inom SHL har resulterat i imponerande resultatrad på Bettingstugan.

Läs mer

SpelTorsten

SpelTorsten skriver speltips till MMA, Dart, Fotboll och Tennis. Med stor framgång i vår Facebookgrupp och har nu fått chansen på hemsidan.

Läs mer

Bettingstugan och Sommarspelen 2024

Du gillar Sommarspelen? Du gillar betting? Du gillar spänning? Grattis! Då har du kommit till helt rätt sida. Bettingstugan levererar dagligen speltips från hela världen. Framförallt är vi nischade på fotboll och ishockey men när det är stora mästerskap som Sommarspelen så kommer vi ta fram rekar som passar även till en het augustikväll framför ett guldjagande Sverige.

Betting och Sommarspelen kanske inte är det man ser som en självklar kombo historiskt sett. Man har tittat på Kajsa Bergqvist, Lasse Frölander eller handbollslandslagets och hejat fram samtliga till medaljer. Men vad gäller odds och betting tror jag att de flesta inte känner att det är den kombon som ligger närmast till hands. Det har dock förändrats de senaste åren.

Betting får alla sporter att bli spännande

Tänk dig själv att sitta och följa den nya sporten klättring och sitta med ett head to head spel när en ung uppstickare från Australien ska ta sig an världsettan.

Os klattring 2021 tokyo h2h

Nätbolagens framfart har gjort att vi nu kan spela på samtliga grenar i Sommarspelen. Även de mindre som tillexempel skateboard eller surfing. Sporter som man kanske inte har helt koll på men som kanske även bolagen har sämre koll på. Vilket gör att man kan nischa sig själv och läsa på rejält vilket kan ge en edge mot bolagen inför sommarens stora händelse. Betting kan få vilken sport som helst att bli spännande och det är där vi kommer in i bilden! 

Vi är Sveriges hem för spel men under några heta veckor augusti är vi även Japans hem för spel. För er som är vana bettingstuganbesökare behöver vi ingen närmare presentation. Men för dig som är ny här kan vi berätta att vårt mål är att alla våra läsare ska gå vinnande i längden. 

Speltips och betting
Bettingstugans tipsters håller hög klass

Orkar man inte själv vara expert kan vi starkt rekommendera våra tipsters som kommer förse er med speltips från turneringen med sin expertis inom sina grenar. Våra tipsters är noga utvalda för sina resultat och vi bokför samtligas ROI för att ni ska kunna följa deras resultat.

Spela på Sverige i Sommarspelen 2024

odds på sverige under sommarspelen 2021

Odds på Sverige under Sommarspelen 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Sommarspelen 2021 i Tokyo närmar sig och med det även våra förhoppningar om ett svenskt medaljregn. Det finns flera bra medaljchanser för vårt svenska landslag och här tar vi ... Läs mer

Odds & Marknader till Sommarspelen 2024

Eftersom Sommarspelen är världens största idrottsevenemang och världens näst största publiksport efter fotbolls VM vet spelbolagen att detta är ett ypperligt tillfälle att locka tills sig nya kunder. Spelbolagen kommer erbjuda mängder med erbjudanden, kampanjer och massor av odds för både nya och gamla kunder.

Head to Head - Flest medaljer

Head to Head som vanligtvis förkortas H2H brukar många ha uppfattningen om att vara ett väldigt roligt spelalternativ. Här kan du ställa två nationer mot varandra och spela på den nationen du tror tar flest guld eller flest medaljer totalt. Här kan du lättare hitta värde i spel till skillnad från att endast spela på vilken nation som tar flest totalt som exemplet ovan.

Att ställa nationer som t.ex. Sverige mot Norge och spela på vilket land som tar flest guld brukar vara oerhört uppskattad bland kunderna och något som vi rekommenderar som ett underhållande spel.

Norge OS 2021 Tokyo friidrott

Norge ska vi väl ta i medaljligan?

Korttidsspel

Förutom det stora utbudet av långtidsspel kommer självfallet utbudet vara minst lika stor för enskilda tävlingar. Spelbolagen kommer erbjuda odds på samtliga tävlingar med allt från vinnare av en fotbollsmatch till vem som vinner ett kvalheat i damernas höjdhopp. Dessa typer av spel är populära och spelas ofta precis innan en tävling ska starta och man gör sig redo i soffan och vill heja på en nation eller en atlet lite extra.

Matchspel

Matchspel som även inkluderar spel för enskilda tävlingar är något som är väldigt populärt och spelbolagen erbjuder mängder med odds för dessa typer av spel. Som vi nämnde ovan kan det handla om allt från en fäktningsmatch till en brottningsmatch. Du spelar på den du tror vinner en enskild tävling. Spelet placeras ofta precis innan att matchen eller tävlingen ska starta.

Specialspel

Förutom standardspelen som erbjuds inför varje tävling kommer det också finnas mängder med specialspel inför varje enskild tävling. Här kan du hitta roliga odds på många olika grenar och sporter. Nedanför listar vi några exempel på specialspel för korttidsspel.

  • Antal mål - Fotboll, Handboll etc.
  • Tider, över/under - Löpning, Simning etc.
  • Världsrekord, Ja/Nej - Tyngdlyftning, Friidrott etc.
BB110904 NJ008

Hur många världsrekord får vi se?

Långtidsspel till Sommarspelen 2024

Exempel på vanliga långtidsspel i Sommarspelen

Vinnare av Sommarspelen

Det vanligaste typen av långtidsspel inför Sommarspelen är vem som blir guldmedaljör. Det kan handla om såväl lagsport som individuella sporter, men att lägga en slant på vem eller vilka som tar guldet är alltid populärt. Denna typ av spel placeras vanligtvis innan Sommarspelen har startat och ofta erbjuds höga odds på dessa typer av spel, såklart beroende på vilken sport och gren. Att USA kommer ta guld i herrarnas basket ger inte lika högt odds som att en Svensk ska vinna Sommarspelen guld i tennis - såklart

USA Basket os 2021

USA har lågt odds att vinna guld i basket

Nation med flest guldmedaljer

Ett annat vanligt långtidsspel är att betta på vilken nation som tar flest guldmedaljer eller medaljer överhuvudtaget. Storfavoriten USA brukar alltid ha lägst odds, med all rätt med tanke på nationens överlägsenhet historiskt i medaljligan. Att spika USA brukar vara ett “säkert” spel samtidigt som det kan vara roligt att slänga in en mindre slant på en skrällnation. Kanske kan hemmanationen Japan överraska många under Sommarspelen 2021 och knipa flest medaljer?

Japan Tokyo OS 2021 Odds

Värdnationerna brukar alltid prestera bra

Livebetta på Sommarspelen 2024

Att livebetta på sport är oerhört populärt och livebetting under Sommarspelen är inget undantag. Här kommer du få möjligheten att spela på nästan samtliga odds som finns innan start fast live vilket betyder att du kan spela på tävlingen samtidigt som den pågår. Möjligheten för livebetting passar alla typer av sporter och grenar. Genom att följa en tävling i direktsändning kan du få en bättre uppfattning om utfallet för tävlingen jämfört om du ska placera ett spel innan tävlingen har startat.

Populära spelmarknader inom livebetting:

  • Vinnare av tävling
  • Vem slutar sist på tävlingen
  • Nästa mål
  • Världsrekord, Ja/Nej
  • H2H , ställ två nationer/individer mot varandra och spela på den som du tror kommer prestera bäst.

För info om ytterligare spelmarknader rekommenderar vi att du besöker vår spelskola.