Speltips AEK Athens - Brighton

Bild från Bildbyrån

Kan AEK göra det igen?

Det var en riktig skräll i den första rundan av Europa Leagues grupp b när dessa lagen drabbade samman. AEK gick segrande ur striden senast och spelade man på det så fick man närmare 15 gånger pengarna. Det var en svängig match med mycket mål, AEK vinner med 3-2 och det delades ut 12 gula kort på planen. Nu krävs det vinst för avancemang och man spelar inför en kokande hemmapublik.

SpelTorsten om AEK Athens - Brighton

AEK Athens går bra i den grekiska ligan och ligger en poäng efter ledande Panathinaikos. De slog Dynamo Zagreb i Champions Leage kvalet men i avgörande rundan mot Antwerpen tog det det stopp och de fick nöja sig med Europa League. Nu är det vinst som gäller för att klara gå vidare från gruppen och det är ingen enkel uppgift när ett revanschsuget Brighton kommer på besök.

Brighton har avancemanget i egna händer trots den snöpliga förlusten hemma mot AEK i första rundan och är helt klara vid vinst här. Brighton vände underläge till vinst i helgen borta mot Nottingham trots stora skadeproblem och kommer till denna matchen med spelare som Mitoma, Milner, Welbeck, March & Estupian på skadelistan. 

SPELTIPS

Det finns goda chanser för AEK vinst här och göra sista rundan helt avgörande och med tanke på Brightons skadeproblem och tuffa bortamatch i helgen är det ingen omöjlighet. Förra mötet var riktigt målrikt med många gula kort vilket leder till spelet på matchen.

Jag väljer att spela över 4.5 kort här till mycket fina 2.30 på Betsafe. Det blev 12 kort i senaste mötet och nu med ännu mera på spel. Båda lagen tar en del kort både i inhemska ligorna och i Europaspel samtidigt som domaren, Schweizaren Sandro Schärer är flitig med att dela ut kort. Mycket på spel i Athen denna torsdag och jag kliver in med 5/10U.

Lägg spelet hos Betsafe

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 2 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

EUROPATIPTSET SÖNDAG 3 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten