Speltips: Cardiff - Watford 13/3 "Ryggareken om Cardiff vs Watford"
Speltips Cardiff - Watford

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Cardiff vs Watford

Watford åker till Cardiff på eftermiddagen där man har siktet inställt på att cementera sin plats i playoffs medan Cardiff City har siktet inställt på att förlänga sin 11 matchers långa streak utan förlust och själva inta en plats i playoffs. Man har i dagens läge 4 poäng att hämta hem.

Cardiff

Mick McCarthy ersatte gamla tränaren Neil Harris i början av året. Det gav genast resultat. Sen dess har man klättrat i tabellen, från en 14e plats till 4 poäng från playoff plats. Under tiden har man tagit 25 poäng av 33. Inga förluster. 11 matcher kvar att inta platsen i playoffs.

Det återstår att se om man kan börja spela bättre mot ligans bättre lag. Tidigare har man förlorat 4 av 4 matcher mot lag som befinner sig top 5.

Senast kom man från en mållös tillställning borta mot Huddersfield.

Truppen:

Lee Tomlin, Joel Bagan och Jordi Osei-Tutu saknas men Perry Ng är tillbaka till spel.

Möjlig XI: Phillips; Morrison, Flint, Nelson; Ng, Vaulks, Pack, Ojo; Wilson, Hoilett; Moore

Watford

Även Watford fick en ny tränare för ett tag sedan. Efter att Xisco sattes bakom rodret så har man vunnit 10 av sina 15 senaste matcher. Det är faktiskt bara ligaledarna Norwich som har plockat fler poäng på samma antal matcher - med en poäng mer.

Hemligheten har helt klart varit en ytterst stabil defensiv i kombination med deras nya spelfilosofi. Mycket boll. Korta passar. Spelar med bredd.

På de senaste 5 bortamatcherna har det blivit under 2.5 mål i 4 av dessa.

Watford säkrade sin fjärde raka hemmavinst efter 1-0 mot Nottingham Forest förra helgen. Adam Masina stod för det enda målet,

Watford har vunnit två raka bortamatcher mot Cardiff och har nu siktet inställt på att siffran ska utökas till tre.

Framför sig har man dock ett gäng svåra matcher. Man ska fortfarande spela mot ligaledarna Norwich och även automatic promotion kandidaterna Brentford och Swansea.

Truppen:

Watford mittfältarna Tom Cleverley och Dan Gosling är skadade.

Cleverley beräknas vara tillbaka i spel efter landslagsuppehållet.

Nathaniel Chalobah är tillbaka från sin avstängning och förväntas ta plats i elvan. Han ersätter då Philip Zinckernagel.

Carlos Sanchez debuterade mot Forest men kanske får vi nu se han från start?

Möjlig XI: Bachmann; Femenia, Sierralta, Troost-Ekong, Masina; Sarr, Hughes, Chalobah, Sema; Gray, PedroREK

Båda respektive lag kommer till match i fin form och det är svårt att på förhand avgöra en vinnare. Jag skulle inför match säga att det beror på dagsformen. Jag tror däremot att vi får se en något avhållsam match. Båda lag vet vad det andra kan gå för. Watfords defensiv har imponerat på sistone och det är framförallt i den statistiken vi finner vår tillit till att spelet sitter. Vi spelar på under 2.5 mål till 1.70 hos betfair. 6u.

--

Spela stryktipset ihop med mig. Jag kör tre system. I två systemen har vi 10 andelar á 254 kronor vardera. I det sista systemet har vi 6 andelar á 423 kronor vardera. Sista andelsköp: Lördag 15:54.

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips-2304r/spel/826020/1283341

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-sista-minuten-med-ryggareken/spel/590453/1283342

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips/spel/822293/1283339

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 jan.
02:07
Dagens Trippel 23/1
Premier League
Spel: Trippeln
 
30 jan.
15:15
Prix d'Amerique 2022
Trav
Spel: Don Fanucci Zet att vinna Prix d'Amerique 2022
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 21 januari 2022

Ingen jackpot denna vecka men en riktigt rolig kupong med en hel del spännande matcher. Limpar och Weimer guidar er rätt bland spikar och skrällar. Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 22 Jan

Premier League 21 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Tomas Wahlberg (Pippo) kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2022

Stryktipset är tillbaka igen efter att vi inte fått någon med 13 rätt förra veckan. Denna vecka får vi därmed 12 miljoner i jackpot och bra läge att vässa hjärnorna igen. Några ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

Premier League 14 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Idrottsgalan 2022 - Två stora favoriter gör upp om åtråvärda priset!

12 januari 2022

Idrottsgalan går av stapeln den 17 januari 2022 och ett av de mest åtråvärda priserna är förstås årets manliga respektive kvinnliga idrottare. Och i båda kategorierna är de två ... Läs mer