Speltips Challenge » Måndag 30/3

Bild från Bildbyrån

Challenge 30/3 - Tips, Analys & Förslag

Ikväll avgörs V64 på Färjestad och Challenge kupongen innehåller 6 dueller. Omgången känns intressant och här kommer mina idéer om loppen.

Avdelning 1

Här kan man välja på 9 Gaylord AM, Övriga och 12 Pine Muscle.

Första avdelningen känns öppen och jag väljer därför att helgardera. Gaylord AM gör årsdebut, men stod för flera fina insatser ifjol och ska räknas direkt. Pine Muscle har fått ett tråkigt spår, men göra alltid bra lopp och är nu anmäld barfota runt om. Bland övriga nämner jag 5 Tättman som gjorde fint intryck senast i årsdebuten och kommer med form.

Avdelning 2

Här kan man välja på 7 Zola T.P, Övriga och 8 Stepping Ferrari.

Även denna avdelning känns klurig på förhand, och jag väljer att köra en helgardering även här. Zola T.P kommer från en fin spurtvinst och ska räknas igen. Stepping Ferrari var lite seg i årsdebuten, men kommer nu med lopp i kroppen, dessutom blir det barfota runt om och jänkarvagn för första gången. Bland övriga nämner jag 6 Classic Joy, som jag tror spetsar från start, och 4 Just East som är kapabel.

Avdelning 3

Här kan man välja på 3 Boycott, Övriga och 9 Bill Gates.

Här väljer jag att gå på Boycott och Bill Gates, då jag tro att det är dessa två som gör upp. Boycott har vunnit 2 av 3 lopp i år och har fått ett perfekt spår. Bill Gates kommer med två raka vinster och senast vann han på ett rejält sätt utvändigt ledaren. Björn Goop upp igen och bra chans att runda samtliga.

Avdelning 4

Här kan man välja på 3 Bailamos, Övriga och 6 Valiant Dream.

Jag väljer att spika Valiant Dream i detta lopp. Hästen har vunnit 4 av 5 starter för Mika Fors. Han återkommer efter ett litet uppehåll, men sägs träna bra och både styrka och snabbhet för att vinna. Han är snabb från start och borde kunna köra sig till ledningen, därifrån blir han svårpasserad.

Avdelning 5

Här kan man välja på 4 Listas Marion, Övriga och 7 Easy Creation.

Jag väljer att spela Övriga, samt Easy Creation. Easy Creation står fint inne i detta lopp och trots årsdebut tror jag segerchansen är god, speciellt med Goop i sulkyn. Band övriga nämner jag 5 Bearicecream som kommer med två raka vinster och toppform. 12 Rafale `d Inverne har nu lopp i kroppen och är bra för klassen.

Avdelning 6

Här kan man välja på 2 Harley D.E, Övriga och 6 Wir Idel.

I avslutningen väljer jag att spika 2 Harley D.E. Hästen kommer med två raka segrar och har sett väldigt läcker ut. Han är väldigt allround och kan gå från alla positioner. Spåret är perfekt och Carl Johan Jepsson kan välja taktik direkt från andraspår. Det blir även eventuellt barfota runt om.

Systemförslag lilla (360kr)

1. 9 Gaylord Am, Övriga & 12 Pine Muscle

2. 7 Zola T.P, Övriga & 8 Stepping Ferrari

3. 3 Boycott & 9 Bill Gates

4. 6 Valiant Dream

5. Övriga & 7 Easy Creation

6. 2 Harley D.E

Systemförslag stora (810kr)

1. 9 Gaylord Am, Övriga & 12 Pine Muscle

2. 7 Zola T.P, Övriga & 8 Stepping Ferrari

3. 3 Boycott, Övriga & 9 Bill Gates

4. 6 Valiant Dream

5. 4 Listas Marion, Övriga & 7 Easy Creation

6. 2 Harley D.E

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100