Challenge Onsdag 25 mars » Analys & Tips | Bettingstugan
Speltips Challenge » Onsdag 25/3

Bild från Bildbyrån

Extrapengar i potten ikväll!

Tips och analys till kvällens kupong på Challenge,
Svenska Spel ger dessutom ut 50 000 kr extra i potten.

1. Öppen inledning där förhandsfavoriterna Mister Donald och Västerbo Lexington startar från tillägg. Kan helt klart bli positionsbekymmer och en helgardering känns därför given. I synnerhet då racet körs på Åby, där det finns två extra innerspår på upploppet för de hästar som smugit med invändigt.

2. Omgångens nästa bästa spik kommer här i Super Sarah, som lottats till ett perfekt utgångsläge och dessutom är van vid att möta tuffare motstånd. Luktar ledning från start till mål på långa vägar!

3. Ett öppet lopp av låg klass som ska köras över lång distans. Ninia´s Boy är ingen startraket och kan bli fast invändigt. Far och son Untersteiner lär nämligen vara offensiva med motbuden Twigs Got U. samt 11 Global Agreement, där det inte är helt otänkbart att dessa efter ett litet tag har placerat sig i ledningen, samt rygg på ledaren. Garderar upp loppet med övriga och både hoppas och tror att ”ninjan” får svårt att hinna med över upploppet.

4. Loppet ”Guldklockan 2020ska köras och vi ser bland annat ett stort gäng mindre rutinerade kuskar som borde få svårt att mäta sig med till exempel fenomenet Emilia Leo som kör hästen Lovely Secret. Ligger dock en skräll på lut här med tanke på förutsättningarna och en helgardering känns därför tryggt.

5. Att Il Duce Boko ska lyckas besegra Vikens High Yield från en utvändig position känns mycket tveksamt. Invändigt finns det dessutom startraketer som är ute efter fina smygresor i rygg på ledaren. Tror det kommer fälla avgörandet här och spelar emot honom, men garderar upp med övriga.

6. Helt klart omgångens mest säkra vinnare och därmed även den bästa spiken i omgången. Vincent As bör ha en riktigt fin vinstchans här, trots att han återkommer efter ett längre tävlingsuppehåll. Distansen är nämligen helt rätt och träningsrapporterna från stallet går i dur. Känns som enbart galopp emot i det här lilla fältet och körande Carl-Johan Jepson behöver inte stressa i början med tanke på den dryga distansen där hästen hinner trava in sig ordentligt.

7. Kvällens chansning och ett försök att höja värdet lite extra, går vi för i det här loppet. Spelar nämligen emot den stora förhandsfavoriten Mack Dragan med tanke på att det är kort distans på Åby som gäller. Hästen är visserligen riktigt bra, men att kliva runt fältet kan bli tufft även för denna kanon. Hittar flera starka motbud med bättre startspår och här kan det skrälla till ordentligt. Väljer därför att lämna både Mack Dragan och Mellby Drake utanför kupongen, till fördel för hästar med bättre utgångslägen.

8. Här är det stor chans/risk att Åke Lindblom ”bombar” till ledningen direkt och försvinner undan till en säker seger. Dock handlar det om årsdebut och min förstahäst för dagen i det här loppet är istället Hector Boko, som verkligen verkar trivas med livet just nu och står på tur för seger efter en hel del oflyt på slutet. Spelvärdet är dessutom högt om den stora favoriten förlorar! Streckar dock bägge två och känner mig mer än nöjd så.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
25 jan.
19:00
Luleå - Oskarshamn
SHL
Spel: Fredrik Olofsson att göra poäng
 
25 jan.
19:00
Växjö - Skellefteå
Spel: Växjö inklusive förlängning och straffar
 
26 jan.
18:59
HV71 - Västervik
HockeyAllsvenskan
Spel: Tre HV71-poäng och minst fyra mål i matchen
 
30 jan.
15:15
Prix d'Amerique 2022
Trav
Spel: Don Fanucci Zet att vinna Prix d'Amerique 2022
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Här är Sveriges 10 största guldchanser i OS 2022 i Peking

Vinterspelen 24 januari 2022

Vinterspelen 2022 närmar sig med stormsteg. SOK har fastställt truppen och det är ett starkt landslag som kommer visa upp sig i Peking under februari månad. Vi har tagit tempen på ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 21 januari 2022

Ingen jackpot denna vecka men en riktigt rolig kupong med en hel del spännande matcher. Limpar och Weimer guidar er rätt bland spikar och skrällar. Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 22 Jan

Premier League 21 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Tomas Wahlberg (Pippo) kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2022

Stryktipset är tillbaka igen efter att vi inte fått någon med 13 rätt förra veckan. Denna vecka får vi därmed 12 miljoner i jackpot och bra läge att vässa hjärnorna igen. Några ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

Premier League 14 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer