Challenge Onsdag 25 mars » Analys & Tips | Bettingstugan
Speltips Challenge » Onsdag 25/3

Bild från Bildbyrån

Extrapengar i potten ikväll!

Tips och analys till kvällens kupong på Challenge,
Svenska Spel ger dessutom ut 50 000 kr extra i potten.

1. Öppen inledning där förhandsfavoriterna Mister Donald och Västerbo Lexington startar från tillägg. Kan helt klart bli positionsbekymmer och en helgardering känns därför given. I synnerhet då racet körs på Åby, där det finns två extra innerspår på upploppet för de hästar som smugit med invändigt.

2. Omgångens nästa bästa spik kommer här i Super Sarah, som lottats till ett perfekt utgångsläge och dessutom är van vid att möta tuffare motstånd. Luktar ledning från start till mål på långa vägar!

3. Ett öppet lopp av låg klass som ska köras över lång distans. Ninia´s Boy är ingen startraket och kan bli fast invändigt. Far och son Untersteiner lär nämligen vara offensiva med motbuden Twigs Got U. samt 11 Global Agreement, där det inte är helt otänkbart att dessa efter ett litet tag har placerat sig i ledningen, samt rygg på ledaren. Garderar upp loppet med övriga och både hoppas och tror att ”ninjan” får svårt att hinna med över upploppet.

4. Loppet ”Guldklockan 2020ska köras och vi ser bland annat ett stort gäng mindre rutinerade kuskar som borde få svårt att mäta sig med till exempel fenomenet Emilia Leo som kör hästen Lovely Secret. Ligger dock en skräll på lut här med tanke på förutsättningarna och en helgardering känns därför tryggt.

5. Att Il Duce Boko ska lyckas besegra Vikens High Yield från en utvändig position känns mycket tveksamt. Invändigt finns det dessutom startraketer som är ute efter fina smygresor i rygg på ledaren. Tror det kommer fälla avgörandet här och spelar emot honom, men garderar upp med övriga.

6. Helt klart omgångens mest säkra vinnare och därmed även den bästa spiken i omgången. Vincent As bör ha en riktigt fin vinstchans här, trots att han återkommer efter ett längre tävlingsuppehåll. Distansen är nämligen helt rätt och träningsrapporterna från stallet går i dur. Känns som enbart galopp emot i det här lilla fältet och körande Carl-Johan Jepson behöver inte stressa i början med tanke på den dryga distansen där hästen hinner trava in sig ordentligt.

7. Kvällens chansning och ett försök att höja värdet lite extra, går vi för i det här loppet. Spelar nämligen emot den stora förhandsfavoriten Mack Dragan med tanke på att det är kort distans på Åby som gäller. Hästen är visserligen riktigt bra, men att kliva runt fältet kan bli tufft även för denna kanon. Hittar flera starka motbud med bättre startspår och här kan det skrälla till ordentligt. Väljer därför att lämna både Mack Dragan och Mellby Drake utanför kupongen, till fördel för hästar med bättre utgångslägen.

8. Här är det stor chans/risk att Åke Lindblom ”bombar” till ledningen direkt och försvinner undan till en säker seger. Dock handlar det om årsdebut och min förstahäst för dagen i det här loppet är istället Hector Boko, som verkligen verkar trivas med livet just nu och står på tur för seger efter en hel del oflyt på slutet. Spelvärdet är dessutom högt om den stora favoriten förlorar! Streckar dock bägge två och känner mig mer än nöjd så.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
7 aug.
14:59
Dagens Trippel 7/8
Fotboll
Spel: Trippel
 
7 aug.
15:00
Hammarby IF - GIF Sundsvall
Allsvenskan
Spel: Hammarby -1,5 hcp & Hammarby att göra mål i båda halvlekarna
 
7 aug.
15:00
Leicester - Brentford
Premier League
Spel: båda lagen att göra mål & över 2,5 mål i matchen
 
7 aug.
15:00
Manchester United - Brighton
Premier League
Spel: Manchester United vinner
 
7 aug.
17:30
Mjällby AIF - IF Elfsborg
Allsvenskan
Spel: Över 10,5 hörnor i matchen
 
7 aug.
19:00
Braga - Sporting
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
 
8 aug.
18:00
Sandnes - Skeid
Premier League
Spel: Sandnes -1 AH
 
8 aug.
19:00
Varberg - IFK Göteborg
Allsvenskan
Spel: Över 2,5 mål
 
9 aug.
20:45
Rangers - Union Saint Gilloise
Champions League
Spel: Rangers -1.5
 
11 aug.
20:00
FK Shkëndija - AIK
Fotboll
Spel: FK Shkëndija DNB
 
16 aug.
01:00
JVM Ishockey
Hockey-VM
Spel: Team Canada vinner
 
6 maj
16:00
The Championship
Championship
Spel: Sunderland Top 12 finish
 
28 maj
16:00
Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane
Premier League
Spel: Harry Kane slår flest målgivande passningar i Premier League - Ja
 
28 maj
16:00
Brentford att bli nedflyttade
Premier League
Spel: Brentford att bli nedflyttade - Ja
 
31 maj
16:00
Bundesliga - Skytteligavinnare
Bundesliga
Spel: Patrik Schick gör flest mål i Bundesliga - Ja
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

4 augusti 2022

Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor HC - fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Han bjuder på speltips och välinitierade kommentarer i ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

28 juli 2022

Erik Johansson fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC, som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar ... Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

19 juli 2022

Erik Johansson bjuder på veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar under 2022. ... Läs mer

Spela på Sverige hos Lyllo Sport - Få 100 kr riskfritt spel!

Dam-EM 2022 12 juli 2022

EM 2022 är i full gång och så även Lyllo som nu öppnar sin sportsbook! I sitt välkomsterbjudande bjuder de på 100 kronor i ett riskfritt spel när du spelar på Sverige i EM! Ta del ... Läs mer

Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

Fotboll 1 juli 2022

Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer