Challenge Onsdag 25 mars » Analys & Tips | Bettingstugan
Speltips Challenge » Onsdag 25/3

Extrapengar i potten ikväll!

Tips och analys till kvällens kupong på Challenge,
Svenska Spel ger dessutom ut 50 000 kr extra i potten.

1. Öppen inledning där förhandsfavoriterna Mister Donald och Västerbo Lexington startar från tillägg. Kan helt klart bli positionsbekymmer och en helgardering känns därför given. I synnerhet då racet körs på Åby, där det finns två extra innerspår på upploppet för de hästar som smugit med invändigt.

2. Omgångens nästa bästa spik kommer här i Super Sarah, som lottats till ett perfekt utgångsläge och dessutom är van vid att möta tuffare motstånd. Luktar ledning från start till mål på långa vägar!

3. Ett öppet lopp av låg klass som ska köras över lång distans. Ninia´s Boy är ingen startraket och kan bli fast invändigt. Far och son Untersteiner lär nämligen vara offensiva med motbuden Twigs Got U. samt 11 Global Agreement, där det inte är helt otänkbart att dessa efter ett litet tag har placerat sig i ledningen, samt rygg på ledaren. Garderar upp loppet med övriga och både hoppas och tror att ”ninjan” får svårt att hinna med över upploppet.

4. Loppet ”Guldklockan 2020ska köras och vi ser bland annat ett stort gäng mindre rutinerade kuskar som borde få svårt att mäta sig med till exempel fenomenet Emilia Leo som kör hästen Lovely Secret. Ligger dock en skräll på lut här med tanke på förutsättningarna och en helgardering känns därför tryggt.

5. Att Il Duce Boko ska lyckas besegra Vikens High Yield från en utvändig position känns mycket tveksamt. Invändigt finns det dessutom startraketer som är ute efter fina smygresor i rygg på ledaren. Tror det kommer fälla avgörandet här och spelar emot honom, men garderar upp med övriga.

6. Helt klart omgångens mest säkra vinnare och därmed även den bästa spiken i omgången. Vincent As bör ha en riktigt fin vinstchans här, trots att han återkommer efter ett längre tävlingsuppehåll. Distansen är nämligen helt rätt och träningsrapporterna från stallet går i dur. Känns som enbart galopp emot i det här lilla fältet och körande Carl-Johan Jepson behöver inte stressa i början med tanke på den dryga distansen där hästen hinner trava in sig ordentligt.

7. Kvällens chansning och ett försök att höja värdet lite extra, går vi för i det här loppet. Spelar nämligen emot den stora förhandsfavoriten Mack Dragan med tanke på att det är kort distans på Åby som gäller. Hästen är visserligen riktigt bra, men att kliva runt fältet kan bli tufft även för denna kanon. Hittar flera starka motbud med bättre startspår och här kan det skrälla till ordentligt. Väljer därför att lämna både Mack Dragan och Mellby Drake utanför kupongen, till fördel för hästar med bättre utgångslägen.

8. Här är det stor chans/risk att Åke Lindblom ”bombar” till ledningen direkt och försvinner undan till en säker seger. Dock handlar det om årsdebut och min förstahäst för dagen i det här loppet är istället Hector Boko, som verkligen verkar trivas med livet just nu och står på tur för seger efter en hel del oflyt på slutet. Spelvärdet är dessutom högt om den stora favoriten förlorar! Streckar dock bägge två och känner mig mer än nöjd så.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Victors Tips

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
9 apr.
11:00
Pauian Archiland - Bank of Taiwan
Basket
Spel: Pauian DNB
 
9 apr.
21:00
Phil Taylor vs. Raymond van Barneveld
Dart
Spel: Phil Taylor vinner
 
12 apr.
18:42
V75 Romme Platsspel
Trav
Spel: Island Life Placering 1-3
 
12 apr.
20:20
V75 Romme Platsspel
Trav
Spel: Milliondollarrhyme placering 1-3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela gratis på TRAV - 250 sek att leka med

Söndag - Trav på menyn denna söndag och tävlingar i Romme. Luta dig tillbaka med 250 kronor riskfritt från Betfairs spelbörs! Läs mer

Fira påskafton med Spelbörsen och 250 kronor riskfritt på Trav!

LÖRDAG - På påskdagen är det förstås mycket trav, bland annat på DANNERO. Betfair Exchange ger 250 kronor riskfritt om du vill testa spelbörsen idag. Läs mer

Sätt dig med ett travspel på fredag! Riskfria pengar från Betfair.

FREDAG - Nu på fredag är det trav i ESKILSTUNA/FÄRJESTAD. Betfair Exchange firar in påsken med att ge bort 250 kronor till alla nya spelare. Här får du info om hur du kan ta del ... Läs mer

Prova spelbörsen på Jägersro - få 250 kronor tillbaka!

TORSDAG - Betfair Spelbörsen är inget vanligt spelbolag. Hos dem bettar du direkt mot andra spelare vilket innebär att du kan få högre odds, du kan sätta dina egna eller handla ... Läs mer

Spela 250 kronor på valfri häst idag - Betfairs Spelbörs bjuder!

ONSDAG - Skapa konto hos Betfair Spelbörs så får du ett riskfritt spel för 250 kr till onsdagen trav på Solvalla/Åby. Följ instruktionerna nedan för att ta del av bonusen! Läs mer