Speltips Rotherham - Leicester

Bild från Bildbyrån

Leicester går för full pott efter fyra omgångar

Förra säsongen var ingen vidare för Leicester som åkte ur Premier League och får spela Championship denna säsong. Målet är helt klart att gå upp direkt och det har startat bra med tre vinster på tre matcher och har goda chanser för en fjärde seger men Rotherham borta är ingen dans på rosor.

SpelTorsten om Rotherham - Leicester

Rotherham är ett bra hemmalag som lyckades göra 37 mål på 23 hemmamatcher förra året och har inlett säsongen lite skakigt. Första matchen blev de utspelade mot Stoke borta för att sen gå vidare i ligacupen på straffar mot Morecambe. Sen kom den snöpliga 2-2 matchen mot Blackburn där de har en 2-0 ledning men tar rött kort och Blackburn gör två snabba. Senast mot Sunderland var de bra med och tog ledningen men till slut vann Sunderland 2-1 efter två mål av stortalangen Jobe Bellingham. 

Leicester kör på i årets Championship och har ett mål i sikte och det är att gå direkt upp till Premier League igen och detta "mellan år" i Championship är bara en läropeng. De har överlägset dyraste truppen i Championship och naturligtvis det bästa laget. De har givetvis tappat tongivande spelare som James Maddison (Tottenham) & Youri Tielemans (Aston Villa), spelare som naturligtvis är för bra för Championship men naturligtvis är Leicester ändå en av storfavoriterna att gå upp direkt. Tre vinster och tre segrar står de på och mycket talar för en fjärde raka mot Rotherham. Men raka tvåan till 1.60 lockar inte denna lördag utan jag har valt att kliva på ett målspel.

SPELTIPS

Mitt spel på denna match blir att båda lagen gör mål till fina 1.90 på betfair. Det är givet att Leciester ska vara favoriter och kommer dominera matchbilden, det kan vi nästan skriva i sten. Men jag ser det inte helt självklart att de kommer vinna, däremot att de gör mål är jag ganska säker på och det är jag även på att Rotherham gör. Mycket tyder på att båda lagen gör mål i denna match och när vi får ett så spelbart odds till förutsättningarna kliver jag på.

Ett annat fint spel, precis som jag spelade förra veckan mot Rotherham är att båda lagen gör mål och Leicester vinner till fina 3.85 men här nöjer jag mig trots allt med att båda lagen gör mål då Rotherham är vassa hemma och gör nästan alltid mål på Aesseal New York Stadium.

Förra säsongen gjorde Rotherham mål i 19/23 hemmamatcher och totalt 37 mål. 61% av deras hemmamatcher slutade med att båda lagen gjorde mål. Så självklart kliver jag på båda lagen gör mål här med 5/10U.

Lägg spelet hos Betfair