Topptipset idag » Lördag 23 maj » Analys, Tips & Spelförslag
Speltips Topptipset » Lördag 23/5

Topptipset idag 23/5 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Topptipset idag lördag den 23 maj hos Svenska Spel.

Passa även på att läsa min analys inför Europatipset där det bjuds på 4 miljoner i jackpot.

🔩 Kupongens spik

  • Leipzig

💥 Kupongens skräll

  • Augsburg

1. Bayern Munchen - Frankfurt 1

Bayern tog en bekväm seger senast borta mot Union Berlin och har fortfarande greppet om titeln. På hemmaplan mot ett blekt Frankfurt ska de såklart gå in som väldigt stora favoriter vilket de gör både sett till odds och streckfördelning. Inget större spelvärde här men jag sparar mina tecken och spikar ettan i denna match.

2. Mönchengladbach - Leverkusen 1X2

Helgens hetaste match om ni frågar mig då jag verkligen förväntar mig en underhållande match här när ligatrean Gladbach tar emot ligafemman Leverkusen. Det skiljer endast två poäng mellan lagen och viktiga poäng står på spel. Båda lagen kommer från en stark insats senast och denna match känns öppen. Gladbach ska få favoritskapet med sin lilla hemmafördel men jag ser inget större värde här och målar på med en helgardering.

3. Wolfsburg - Dortmund X2

Även här en riktigt fin match när ligasexan Wolfsburg tar emot ligatvåan Dortmund som verkligen jagar Bayern. Båda lagen vann senast där framförallt Dortmund imponerade med en 4-0 seger i derbyt mot Schalke. Reus är inte helt oväntat skadad och saknas här men gästerna ska ändå gå in som klara favoriter. Jag tar ändå med krysset som kan rensa en del och på X2 ska vi sitta trygga.

4. Freiburg - Werder Bremen 1X2

Freiburg kommer från ett rån där de på något vis lyckades få med sig en poäng från Leipzig trots att de var totalt utspelade. Nu får de besök av ett Bremen som fortsätter sin kräftgång och de såg inte bra ut senast hemma mot Leverkusen där defensiven läckte som ett såll. I grunden skiljer det dock inte så mycket mellan dessa två lag och jag målar på med en helgardering då jag inte finner något större värde.

5. Paderborn - Hoffenheim 2

Båda lagen gick mållösa senast där Paderborn spelade 0-0 borta mot Dusseldorf och Hoffenheim förlorade med hela 0-3 hemma mot Hertha. Precis som tabellen visar ska Hoffenheim ses som det bättre laget och med en minskad hemmafördel i.om ingen publik ska Hoffenheim få favoritskapet. Jag spikar tvåan.

6. Schalke - Augsburg X2

Schalke såg riktigt bleka ut senast mot Dortmund där det slutade med en 0-4 förlust. Och även om man inte ska dra för stora slutsatser från en match tycker jag svenska folket överskattar Schalkes hemmafördel inför denna match. Schalke är det bättre laget och ska vara favoriter här men jag tycker de har blivit för stora favoriter och vi måste ha med lite skrällar för att ha chans på större utdelning. X2 spelas.

7. Mainz - Leipzig 2

När dessa två lag möttes i höstas slutade med en 8-0 seger till Leipzig och även om jag såklart inte tror på ett liknande resultat säger det en del om hur stor klasskillnaden är. Leipzig gjorde en bra match senast men blev rånade när de endast fick med sig en poäng. Mainz såg darriga ut i defensiven senast vilket verkligen kommer straffa sig här. Tvåan spikas.

8. Köln - Dusseldorf 1X2

Köln lyckades tappa en 2-0 ledning till ett 2-2 resultat senast vilket såklart var tungt. Nu ska de ha bra chans att studsa tillbaka mot bottenlaget Dusseldorf. På Europatipset är Köln rejält överstreckade och de finns nog en liten risk att de blir de här på Topptipset också. Jag tar därför med alla tecken i en väldigt osäker match.

Gå direkt till Topptipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100


Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
6 juni
17:00
Altach - WSG Swarovski Tirol
Fotboll
Spel: Altach vinner
 
6 juni
17:05
V75 3 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Hossiana Boko placering 1-3
 
6 juni
18:20
V75 6 Östersund Platsspel
Trav
Spel: From The Mine placering 1-3
 
6 juni
18:42
V75 7 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Campo Bahia placering 1-3
 
7 juni
13:30
Stuttgart - Osnabrück
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer