Bäst spelbolag för E-Sport

Bettingstugan ger dig dom bästa spelbolagen för E-Sport

Bäst spelbolag för E-Sport

E-Sport har slagit igenom med dunder och brak inom sportvärlden och inte bara publik och pengamässigt utan sporten har blivit väldigt populärt att betta på. Många spelbolag erbjuder spel på E-Sport men vissa är bättre än andra. Vi har gått igenom och jämfört varje spelbolag och genom våra egna kriterier för att ta fram de bäst spelbolagen för dig som vill spela på E-Sport. Några kriterier vi har utgått ifrån är vilka som har bäst odds och vilka som har störst utbud. Vissa spelbolag sticker ut på vissa punkter men följande tre spelbolag är bäst på E-Sport enligt oss på Bettingstugan.

 1. Betway
 2. Bet365
 3. Pinnacle

Bästa spelbolag för e-sport

 1. 100% upp till 1500 SEK

 2. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

 3. Ingen välkomstbonus

 4. 100% upp till 2000 SEK

 5. 100% upp till 1000 SEK + 50 Freespins

 6. 200% upp till 2000 SEK

1. Betway

Betway är ett spelbolag som grundades 2006 och som länge har satsat stenhårt på E-Sport. Inte minst tog man det till en helt ny nivå när man tidigare i år blev klar som huvudsponsor för det legendariska laget Ninjas in Pyjamas.

Betway har ett stort utbud och grymma odds för spel på E-Sport och som svenska kan du även ta del av en bra välkomstbonus som kan användas för spel på E-Sport. Betway är ett spelbolag som verkligen går all in på E-Sport vilket man märker snabbt på deras hemsida som har en helt egen avdelning avsedd för E-Sport. Här kan du spela på E-Sport både innan matchstart och live med många olika spelalternativ för varje match.

Hos Betway kan du spela på alla möjliga olika E-Sporter även om CS:GO är sporten som spelbolaget satsar mest på. Förutom att man är huvudsponsor till NiP sponsrar Betway också ESL Pro League. Betway har också bloggar om E-Sport som ofta kan levererar speltips till dig som kund.

Spelbolag

 1. 100% upp till 1500 SEK

2. Bet365

Inte helt oväntat rankar vi även Bet365 som ett av de bästa spelbolagen för spel på E-Sport. Världens största bettingsajt ska självklart vara i framkant gällande all typ av sportsbetting och E-Sport är inget undantag. Även om Bet365 inte promotar sin E-Sport lika hårt som exempelvis Betway är Bet365 är utmärkt val för dig som gillar att betta på E-Sport.

Bet365 styrka är dess stora utbud med mängder av spelalternativ för alla olika typer av E-Sport. Hos Bet365 kan du spela på i princip alla E-Sporter, bland annat CS:GO, DOTA2, WoW, LoL och Starcraft. Här kan du spela allt från matchspel och handikappspel till långtidsspel samt livespel. Bet365 är för övrigt det enda spelbolag som erbjuder live stream på E-Sport som är en perfekt kombo för dig som vill kunna följa dina spel på E-Sport live.

Spelbolag

 1. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

3. Pinnacle

När det ska rankas vilket spelbolag som har bäst odds brukar Pinnacle alltid ligga i framkant. E-Sport är inget undantag och även om spelbolagets utbud kanske inte är det största har man alltid marknadsledande odds för sitt utbud. Utbudet växer dock sakta men säkert fram och med största sannolikhet hittar du odds på det du vill spela på, och då kan du räkna med att få det bästa oddset. Om du klickar dig in på en oddsjämförelse sajt och jämför oddsen mellan olika spelbolag kan du räkna med att Pinnacle oftast erbjuder bäst odds och högst återbetalning.

Pinnacle skiljer sig från många spelbolag på många sätt. Spelbolaget väljer att ligga lågt gällande marknadsföringen och istället kunna betala ut sina pengar till sina kunder istället för dyra marknadsföringskampanjer. Pinnacle har ingen flashig sida med erbjudanden och välkomstbonusar utan det spelbolaget erbjuder är bäst odds. Pinnacle välkomnar storspelare och tar emot höga insatser samt limiterar inte vinnande spelare likt många andra spelbolag. Hos Pinnacle hittar du också grymma artiklar som lär dig hur du ska kunna förbättra din betting på E-Sport.

Spelbolag

 1. Ingen välkomstbonus

E-Sport Livestreaming

Idag är det endast Bet365 som tagit in E-Sport på sitt livestreaming utbud. Hos Bet365 kan du följa CS:GO i direktsändning och kan med fördel kombineras med ett livespel på E-Sport. Utbudet är dock inte det största för live stream på E-Sport hos Bet365 men faktum är att man är det enda spelbolag som ens erbjuder live stream på E-Sport.

Även om spelbolagen ännu inte riktigt satsa på live stream på E-Sport finns det goda möjligheter att följa matcherna live på internet. Sidor som Youtube och Twitch är utmärkta alternativ som allt som oftast direktsänder E-Sport helt gratis. Även Viaplay sänder större evenemang för E-Sport men det kostar pengar.

Bäst spelbolag för E-Sport

Fler bra spelbolag för E-Sport

LeoVegas

Spelbolaget LeoVegas är ett bra alternativ för dig som gillar att betta på E-Sport. LeoVegas är framförallt bra på livebetting för E-Sport och erbjuder mängder med spelalternativ live för E-Sport. Här kan du spela på bland annat CS:GO, DOTA 2 och LoL.

Besök LeoVegas

Coolbet

Coolbet är ett nystartat spelbolag som snabbt skapat sig ett gott rykte i spelbranschen. Coolbet har alltid schyssta odds på E-Sport även om utbudet kanske inte är marknadens största. Hos Coolbet kan du spela på de största evenemangen på E-Sport som CS:GO och VM i LoL.

Besök Coolbet

Unibet

Unibet håller alltid hög klass även om spelbolaget inte på något sätt sticker ut gällande odds på E-Sport. Man har ett gediget utbud och bra odds och är ett bra val för dig som gillar spel på E-Sport. Missa inte Unibets grymma välkomstbonus som kan användas för spel på E-Sport.

Besök Unibet

NordicBet och Betsson

NordicBet och Betsson är två systerbolag som har samma utbud och odds för spel på E-Sport. Det som gör dessa spelbolag extra bra på E-Sport är spelbolagens lättillgänglighet från mobilen. Med en ny oddssida på mobilen är det smidigare än någonsin att betta på E-Sport från mobilen.

Besök NordicBet

Besök Betsson

Fler spelbolag för E-sport

 1. 100% upp till 2500 SEK
  + 100 SEK Gratisspel

 2. 100% upp till 2500 SEK
  + 150 SEK Gratisspel

Bäst kampanjer på E-Sport

I princip alla spelbolag erbjuder då och då speciella kampanjer och erbjudanden för E-Sport. Vissa är bättre än andra och antingen kollar du in varje spelbolags kampanjsida. Ett annat enklare alternativ är att klicka dig in på vår kampanjavdelning på Bettingstugan för att hitta aktuella E-Sport kampanjer från alla spelbolag. Var noga med att kolla hos spelbolagen om välkomstbonusen gäller för spel på E-Sport eftersom en del spelbolag inte tillåter det.