• Hem
  • Kampanjer
  • Specialspel från Unibet inför storstadsmötet i Allsvenskan
Modesto och Pittas AIK jubel
Kampanj

Bild från Bildbyrån

Specialspel från Unibet inför storstadsmötet i Allsvenskan

Allsvenskan 25 maj 2024

FOTBOLL. Allsvenskan har ett storstadsmöte att erbjuda under måndagen och detta mellan AIK - IFK Göteborg på Friends Arena i Solna. Göteborg åker hit som ett bottenlag och har inför avspark två pinnar upp till AIK som är ett av lagen man jagar för att ta sig uppåt i tabellen. Spelbolaget Unibet har tagit fram ett specialspel under kategorin "Unibet-dubbeln" med två målskyttar i fokus, men det räcker att en av dem målar för grönt spel!

Betta på Allsvenskan - Skapa konto & hämta bonus

Unibet

1000 SEK gratisspel under EM


Målskyttar i fokus till 1.85 x pengarna

Unibet-dubbeln finns under kategorin "Specialspel" på Unibets hemsida och inför storstadsmötet mellan AIK och IFK Göteborg på måndagskvällen finns det ett spelalternativ här som bygger på att två tänkbara målskyttar i hemmalaget ska göra mål i matchen, men för att spelet ska rättas grönt räcker det att en av spelarna presenterar sig som målskytt. 

Kampanj för både nya och befintliga spelare! 

Kampanjen gäller både dig som blir spelare hos Unibet och då har du samtidigt chansen att ta del av en exklusiv välkomstbonus vid skapande av nytt konto. Men kampanjen riktar sig även till dig som redan är kund hos Unibet, så allt som krävs för att medverka är helt enkelt att man ha ett Unibet-konto.

Tre enkla steg - så nyttjar du kampanjen inför AIK - IFK Göteborg

  1. Klicka på "Gå till kampanj" & skapa konto eller spela med ditt befintliga.
  2. Välj "Unibet-specialer" i menyn till vänster och leta upp "AIK" under "Unibet-dubbeln" och placera till spel på "Rui Modesto eller Ioannis Pittas gör mål" till oddset 1.85 gånger pengarna. 
  3. Klar!
Ioannis Pittas AIK mot IFK Goteborg

Ioannis Pittas har hittills gjort fem mål för AIK i Allsvenskan 2024.