Champions League 2019/20 » Analys av första omgången!
  • Hem
  • Nyheter
  • Champions League - vi ger er analys och de bästa spelen!
Champions league Ronaldo Sarah Neymar odds analys
Nyhet

Champions League - vi ger er analys och de bästa spelen!

Champions League 16 september 2019

Kvalspelet är avslutat och denna vecka sparkar äntligen Champions Leagues gruppspel igång. Liverpool är mästare men räkna med en tuff uppgift att försvara titeln mot Europas starkaste lag! Vi har 16 fina matcher att uppleva under veckan och Bettingstugans experter tar tempen på några av de allra hetaste!

PSG v Real Madrid - 18/9 21:00

Christopher Kviborg

Goda relationer mellan klubbarna utanför planen och redan i den första gruppspelsrundan får vi en indikation på vilket gäng som vinner gruppen! Navas mot sina gamla lagkamrater blir intressant och Eden Hazard med viktigt inhopp senast i ligaspelet mot Levante. Dessutom, Neymar i ny kamp mot sin egna publik. Säkerligen en rolig match att bevittna och båda lagen gör mål här, ska vi säga 2-2?

Navas Real Madrid PSG Champions League odds sport bonus

Navas ställs mot sina gamla lagkamrater

Anders Limpar

Ska bli underbart att se Neymar spela igen. Tror tyvärr att det kan bli en tråkig tillställning med två lag som tar ut varandra dock. Det är första matchen och ingen vill tappa poäng. Mitt tips blir ett X här. Slutresultat 1-1!

Oddsförslag PSG - Real Madrid

Jonas Weimer

Vilken spännande match direkt i Grupp A! Real har inte direkt övertygat i säsongsinledningen. Kanske har de haft den här matchen i huvudet för mycket? Jag tror PSG ändå har en fin chans här. Även om X kanske känns mest väntat så tror jag PSG drar det längsta strået tillslut. Neymar avgör! 2-1 PSG.

Oddsförslag PSG - Real Madrid

Napoli v Liverpool - 17/9 21:00

Christopher Kviborg

Den gamla hederliga Klopp-fotbollen med hög kollektiv press och kontringsspel kommer att tillämpas i Neapel. Den italienska publiken taggar alltid till lite extra när engelskt motstånd kommer på besök. Liverpool mer färdig än Napoli och jag håller gästerna som favoriter, 3-1 till Liverpool är mitt tips.

Stadio san paolo Champions League Napoli

Räkna med ett kokande San Paolo i Neapel

Anders Limpar

Två lag som är fantastiska framåt. Napoli har släppt in 7 mål (!) redan på tre matcher i Serie A. Liverpool är i grund och botten ett bättre lag och får mitt tips. 3-1 till Liverpool.

Napoli har släppt in 7 mål redan på 3 matcher

Jonas Weimer

Mästarna får en rätt intressant uppgift med kanske den svåraste matchen på pappret direkt i första matchen. De kan spela utan press på sig. Medan Napoli direkt hamnar i svårt läge där tre poäng vore guld värt för fortsättningen. Men det är som när man ska rätta sin lottorad, man har en förhoppning men sen blir man alltid besviken. Napolis försvar har sett riktigt virrigt ut. Mitt tips är att båda lagen gör mål, men sen tar den italienska lyckan slut. 1-3 blir det och en glad Klopp kan rätta till glasögonen på flyget hem!

Klopp Liverpool

Klopp kommer vara nöjd efter matchen mot Napoli tror Bettingstugans experter

Oddsförslag på Napoli - Liverpool

Atletico Madrid v Juventus - 18/9 21:00

Upplagt för stilstudie i försvar

Christopher Kviborg

Upplagt för stilstudie i försvar i Madrid, men där har faktiskt Atletico vacklat en del. De var chanslös på Anoeta mot Real Sociedad i helgen. Juventus har även de en rätt seg start. Krysset känns gångbart och jag sätter mina slantar på att det blir 1-1 i den spanska huvudstaden!

Oddsförslag Atletico Madrid - Juventus

Anders Limpar

Ronaldo tillbaka i Madrid, men på fiendeland! Han ÄLSKAR sådana här matcher och kommer säkerligen vara bäst på plan med något mål. Atletico Madrid är otroligt bra defensivt men....De stoppar inte Ronaldo i denna match! Mitt tips blir en 2a här. 0-1 Slut.

Odds Skytteligan Champions League

Ronaldo älskar den här typen av matcher

Jonas Weimer

Varning! Juventus åkte på tre skador senast och Atletico Madrid var fullständigt värdelösa mot Alexander Isaks och Magnar Ödegaards Sociedad förra veckan. Det här kommer nog bli en tillknäppt historia där Juventus tråkar till sig en poäng i sann Juve-anda. Riskminimering och X. Den här matchen skulle jag spela in och snabbspola mig igenom.

Den här matchen skulle jag spela in och snabbspola mig igenom

Kampanjer till Champions League

PSG Real Madrid Champions League odds

Förhöjda odds på PSG - Real Madrid

Champions League 16 september 2019

Äntligen startar Champions League 2019/2020 på riktigt! 888sport erbjuder alla nya spelare förhöjt odds till det rykande mötet mellan PSG och Real Madrid. Skapa konto enligt ... Läs mer

Dortmund Barcelona Champions league odds bonus

Boosta oddset på Dortmund - Barcelona!

Champions League 16 september 2019

Dags för Champions leagues gruppspel att sparka igång och vi får se en fin match direkt mellan Dortmund och Barcelona! 888sport erbjuder alla nya spelare förhöjt odds till ... Läs mer

Bettingstugans speltips till matcherna

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
17 sep.
21:00
Chelsea - Valencia
Champions League
Bet: Över 1 (asian) innan HT
 
17 sep.
21:00
Benfica vs RB Leipzig
Champions League
Bet: Båda lagen gör mål (BLGM)
 
17 sep.
21:00
Ajax vs Lille
Champions League
Bet: Ajax -1 AH
 
17 sep.
21:00
Chelsea vs Valencia
Champions League
Bet: 1X + Över 2 mål
 
18 sep.
21:00
Shakhtar Donetsk - Manchester City
Champions League
Bet: BLGM
 
18 sep.
18:55
Olympiakos - Tottenham
Champions League
Bet: BLGM & X2
 
18 sep.
21:00
Atlético Madrid - Juventus
Champions League
Bet: Över 25,5 regelbrott
 

Ta del av det exklusiva erbjudandet med YoBetIt

Yobetit

150% upp till 1500 SEK

Bettingstugan och YoBetIt i exklusiv deal!

Bettingstugan har fått en exklusiv deal med YoBetIt som ger alla kunder 150% bonus med halverat omsättningskrav samt trippel maxvinst under hela september! Enbart för Bettingstugans läsare.


Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel på SHL - Spela för 250 kr riskfritt!

SHL 18 oktober 2019

I helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Färjestad - Luleå. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 18 oktober 2019

Landskamperna slut för denna gång och nu väntar engelska matcher på kupongen igen. Dessutom 12 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ... Läs mer

Vinn 20 000 kr i presentkort - Delta i vår snöboll!

18 oktober 2019

I helgen kör vi igång med en ny snöboll och denna gång maxar vi priset rejält. Denna gång får vinnaren hela 20 000 kr (!) i presentkort. Reglerna är enkla, skapa konto/eller logga ... Läs mer

Riskfritt spel till Man Utd v Liverpool

Premier League 18 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Manchester United - Liverpool. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 ... Läs mer

Gratisspel på Brynäs - Oskarshamn!

SHL 16 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Brynäs - Oskarshamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer