Alla grupper till Fotbolls-EM 2021 » Odds & Schema till Gruppspel
  • Hem
  • Nyheter
  • Fotbolls-EM 2021 - Alla grupper och odds inför EM!
Fotbolls-EM 2021 alla grupper
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Fotbolls-EM 2021 - Alla grupper och odds inför EM!

EM 2021 10 maj 2021

Fotbolls-EM 2021 är på allas läppar och något som det spekuleras vilt kring är vilka som överlever det heta gruppspelet. Sex grupper ska skicka vidare totalt 16 lag men det är även 8 lag som kommer lämna turneringen efter de tre inledande matcherna. Vi har kollat upp samtliga odds för gruppspelet i Fotbolls-EM 2021!

Spela på Fotbolls-EM 2021 med Expekt

Expekt

100% bonus upp till 100 SEK

Expekt är ett av de ledande spelbolagen när det kommet till stora mästerskap som Fotbolls-EM 2021. Här kan du betta på det mesta och det bästa och din sommar kommer garanterat bli spännande. Just nu får du även en bonus om du startar ett konto via vår länk.


Favoriter att vinna sin grupp

Odds till gruppspelen i Fotbolls-EM 2021

Vi har minst sagt ett spännande europamästerskap framför oss med flera otroligt jämna grupper och vill du betta på gruppspelen i EM 2021, kan du ta del av odds nedan. Att se hur spelbolagen sätter odds på gruppspelen i Fotbolls EM 2021 är även ett utmärkt sätt för att få en uppfattning vilka lag som tippas gå lång i sommarens mästerskap. 

Grupp A - EM 2021

Odds vinnare Grupp A - Fotbolls-EM 2021

Om Grupp A - EM 2021

Matcherna i Grupp A kommer spelas på Olympiastadion i Rom samt i Baku, Azerbajdzjan. Förutom att tippa på matcherna i gruppspelet kan man även tippa på mycket annat, som vem som vinner skytteligan i EM 2021. En av spelarna i Grupp A som spelbolagen kan få ett extra roligt mästerskap är anfallaren Immobile. 

18 gånger pengarna

Vill man spela Immobile som bästa målskytt i EM har Unibet ett fint odds på 18 x pengarna. En outsider är Seferovic i Schweiz som står i 41 gånger pengarna. 

En anledning till att Italien vinner sin grupp i EM 2021 är pga att man har tre gruppspelsmatcher på hemmaplan.

Odds EM grupper fotboll

Immobile får jubla i Fotbolls-EM 2021?

Odds att vinna skytteligan från Grupp A - Fotbolls-EM 2021

Vanliga frågor om Grupp A i Fotbolls-EM 2021

✈️ Vart spelas matcherna i Grupp A i - EM 2021?

Italien är värdnation i Grupp A och spelar sina matcher på Olympiastadion i Rom. Övriga matcher spelas i Baku, Azerbajdzjan.

Här kan du läsa mer om arenorna i Grupp A

🥇 Vilka är favoriter att vinna Grupp A i - EM 2021?

Italien är stora favoriter. Dels genom sitt fina kvalspel och att man är värdnation och därmed får tre hemmamatcher. Men förstås även på grund av den kvalité som finns i laget.

Här kan du läsa mer om Italiens trupp

💰 Vilket odds är mest spelvärt från Grupp A - EM 2021?

Turkiet har ett mycket spännande lag. Att de ska gå vidare från Grupp A står i 1,57 hos Unibet och känns som ett spännande spel.

Klicka här för att lägga Turkiet att gå vidare från Grupp A hos Expekt

Grupp B - EM 2021

Odds vinnare Grupp B - EM 2021

Om Grupp B - EM 2021

I Grupp B av Fotbolls EM 2021 spelar både Danmark och Ryssland som värdnation. Det är alltså två hemmalag varav Danmark dragit vinstlotten med tre hemmamatcher på Parken. Ryssland får två matcher i St Petersburg vilket förstås spetsar Rysslands möjligheter gå vidare från Grupp B. 

Det är dock ett annat lag som är favoriter i gruppen - Belgien, och även favoriter kring att göra flest mål i FotbollsEM 2021. Två spelare i Belgien ligger före någon annan konkurrent i gruppen.

Betting Fotbolls-EM 2021 Gruppspel

Får Lukaku det att stämma i EM 2021?

Lukaku är förstås en av de stora favoriterna till att vinna skytteligan i hela EM 2021. Även Mertens nämns som kandidat och det kanske inte är så konstigt med tanke på den offensiva spetsen man har i Belgien samt att man får möta Finland som ses lite som en slagpåse i gruppen.

Odds att vinna skytteligan från Grupp B - EM 2021

Vanliga frågor om Grupp B

✈️ Vart spelas matcherna i Grupp B i EM 2021?

Matcherna spelas på Parken i Köpenhamn samt på Saint Petersburg Stadion i St Petersburg.

Här kan du läsa mer om Danmark och om Ryssland i Fotbolls-EM

💰 Vilket odds är mest spelvärt från Grupp B i EM 2021?

Att Belgien vinner Fotbolls-EM kan vara en rolig peng att sitta med inför avslutningen på EM 2021. Det är inget snack om att de har potential om de får allt att stämma. En finare trupp finns inte i detta mästerskap.

Spana in alla odds från Expekt

Grupp C - EM 2021

Odds vinnare Grupp C - EM 2021

Om Grupp C - EM 2021

I Grupp C står Nederländerna i lägst odds att vinna gruppen, något som inte är säskilt överraskande. Nederländerna genomförde en föryngring av landslaget för några år sedan och flera av dessa spelare har tagit stora kliv i utvecklingen.

EM i Fotboll gruppvinnare odds

Kan Österrikes unga trupp skrälla i EM 2021?

Oddsen att sluta tvåa i grupp C ser ut att stå mellan Österrike och Ukraina, Nordmakedonien ser dock ut att bli outsiders.

Går vidare från Grupp C - EM 2021

Vanliga frågor om Grupp C

✈️ Vart spelas matcherna i Grupp C i EM 2021?

Matcherna i Grupp C kommer spelas på Amsterdam Arena i Nederländera samt på National Arena Bucharest i Rumänien. Fördel Nederländerna alltså även via hemmaplan.

Här kan du läsa mer om den Nederländska truppen i Fotbolls-EM

💰 Vilket odds är mest spelvärt från Grupp C i EM 2021?

Nederländerna lär få ett ganska roligt gruppspel. Dels spelar man hemma och dels har man en överkomlig grupp. Österrike och Ukraina lär man kunna städa av samtidigt som Nordmakedonien inte ser allt för svår ut. De lär göra endel mål och en som är målfarlig är Depay. Han står i 18 x pengarna hos Expekt och det är inte alls dumt.

Spela på skytteligan hos Expekt

Grupp D - EM 2021

Odds för att vinna Grupp D i EM 2021

Om Grupp D i EM 2021

England är storfavoriter att vinna Grupp D, man är faktiskt favoriter till att vinna EM 2021. Kroatien förväntas knipa andraplatsen men Tjeckien kan absolut bli outsiders då dom levererade mot duktiga lag i EM-kvalet. 

I England vimlar det av spelare med spetskompetenser och framförallt har man en otrolig spets i laget. Harry Kane är den som står allra lägst i odds att vinna skytteligan i mästerskapet och tittar man vilka spelare som kan servera honom bollar så förstår man varför.

Läs mer om Englands trupp inför Fotbolls-EM 2021

Alla grupper i fotbollsEM odds

Kane skjuter EM-bucklan till England i EM 2021?

Vinna skytteligan i Fotbolls-EM 2021

Vanliga frågor om Grupp D

✈️ Vart spelas matcherna i Grupp D i EM 2021?

England har tre matcher hemma på Wembley stadium. Dessutom spelas semifinaler och final här. En enorm fördel för det engelska landslaget. Resterande matcher spelas i Glasgow Skottland.

Läs mer om Spelschemat i Fobolls-EM 2020 här

💰 Vilket odds är mest spelvärt från Grupp D i EM 2021?

Antingen kan man spela England vinna EM till fina 6 x pengarna hos Expekt. Vi fastnar dock för skyttekungsspelet på 8 x pengarna på Harry Kane. Hemma har England en otroligt fin form och i deras 4-3-3 är Kane den som ska sätta bollarna. Han har fina fötter bredvid sig vart han än tittar och slår dessutom frisparkar och straffar. Ett kanonspel!

Spela på skytteligan i Fotbolls-EM 2021 hos Expekt

Läs om de bästa spelbolagen till Fotbolls-EM 2021

Topp 10 bettingsidor för Fotbolls-EM 2021

Topp 10 bettingsidor för Fotbolls-EM 2021

EM 2021 28 april 2021

Fotbolls-EM 2021 börjar närma sig och det är dags att ta tempen på de tio bästa spelbolag till Europamästerskapet. Att spela på ett bra spelbolag under Fotbolls-EM är viktigt om ... Läs mer

Grupp E - EM 2021

Vinnare Grupp E i EM 2021

Om Grupp E i EM 2021

Sveriges gruppspel i EM 2021 blir av förklarliga skäl en mycket intressant grupp. Det ska dock sägas att det även är en jämn grupp med flera bra lag. 

Spanien har förstås favoritskapet även om Spanien inte ser lika starka ut i år som tidigare upplagor. Sverige spelade 1-1 så sent som i höstas och då var det känning på tre poäng. 

Det svenska landslaget är inte alls uträknade även om Spanien dessutom får hemmaplan. Enligt spelbolagen kommer Sverige, Polen och Slovakien kommer få slåss för att knipa en av platserna till slutspelet är vår gissning.

Odds Sverige EM 2021 Vinna gruppen

Polens startelva i Fotbolls-EM 2021 är vass

Odds på att hamna topp två i Grupp E - EM 2021

Vanliga frågor om Grupp E

✈️ Vart spelas matcherna i Grupp E i EM 2021?

Matcherna i Sveriges grupp spelas i Sevilla Spanien och i Sankt Petersburg, Sverige.

Läs mer om alla städer och arenor i Fotbolls-EM 2021

💰 Vilket odds är mest spelvärt från Grupp E i EM 2021?

Även om Spanien kanske inte är lika starka längre har man ändå en relativt lätt grupp och har tre hemmamatcher att förvalta. 1.35 känns som ett bra odds och ränta för att vinna gruppen.Läs om alla odds i Fotbolls-EM hos Expekt

Läs mer om Sverige i Fotbolls-EM 2021

Sveriges spelschema em 2021

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2021

EM 2021 21 januari 2021

Det börjar närma sig Fotbolls-EM och som ni alla vet är Sverige ett av dom landslag som ska göra upp om att bli bästa fotbollslag i Europa. Nu börjar uppladdningen inför sommarens ... Läs mer

Sverige Fotbolls-EM 2021

Så går det för Sverige i Fotbolls-EM 2021 - Enligt spelbolagen

EM 2021 11 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och har hamnat i Grupp E. Det kommer bli minst tre heta matcher för Sverige i detta Europamästerskap men förhoppningar och drömmar om fler ... Läs mer

Grupp F - EM 2021

Vinnare Grupp F i EM 2021

Om Grupp F i EM 2021

Grupp F beskrivs som dödens grupp och det är inte så svårt att förstå när vi ser lagen. Frankrike, Tyskland och Portugal är alla lag som bör gå vidare. Här kan dock bara två av dem ta direktplatsen, med andra ord lär det bli en kamp om poängen i varje match. Otur för Ungern som tog sig till EM genom en bragd - de lär inte ha mycket att hämta här.

Flera potentiella skyttekungar i Grupp F

Tittar vi på potentiella skyttekungar finns det en mängd att välja på. Eller vad sägs till exempel om förra mästerskapets skyttekung Griezmann. Han är dock inte favorit från gruppen, inte ens i laget, utan det är Mbappe och även Gnabry som står lägre än fransmannen.

Frankrike EM gruppspel odds

Mbappé och Kane har samma låga odds för att vinna skytteligan i EM 2021

Odds att vinna skytteligan från Grupp F i EM 2021

Vanliga frågor Grupp F

✈️ Vart spelas matcherna i Grupp F i EM 2021?

Tyskland spelar sina hemmamatcher i München och har således en fördel på de andra lagen. De övriga matcherna spelas i Budapest, Ungern och blir en fördel för Ungern.

Läs allt om arenorna och matcherna i Grupp F

💰 Vilket odds är mest spelvärt från Grupp F i EM 2021?

Svårtippad grupp när det är så jämt. Vi är tveksamma till att skyttekungen kommer komma från den här gruppen när det blev sån tuff grupp. Trots det finns fyra av de allra hetaste kandidaterna till just skytteligan här. Istället går vi på att Tyskland vinner gruppen till 2.30 x pengarna. Det finns hos Expekt.

Spela på Tyskland i Fotbolls-EM 2021 hos Expekt

Läs mer nyheter om EM 2021

Vem vinner em 2021 fotbollsem

Vem vinner EM 2021?

EM 2021 20 november 2019

Sverige är klara för Fotbolls EM-2021 och genast börjar nedräkningen till sommarens stora höjdpunkt! Portugal är regerande mästare men vilka vinner EM denna gång? Vi ger dig odds, ... Läs mer

Sveriges spelschema em 2021

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2021

EM 2021 21 januari 2021

Det börjar närma sig Fotbolls-EM och som ni alla vet är Sverige ett av dom landslag som ska göra upp om att bli bästa fotbollslag i Europa. Nu börjar uppladdningen inför sommarens ... Läs mer

Betta på Fotbolls EM 2021 » Välj rätt spelbolag & Bonus

Betta på Fotbolls EM 2021 » Välj rätt spelbolag & Bonus

EM 2021 11 februari 2020

I Sverige finns det en stark bettingkultur och faktiskt ett av dom länder som spelar mest av alla i hela Europa. Det är inte så konstigt att förstå eftersom det kan höja vilken ... Läs mer

vilka datum spelar sverige fotbollsem 2021

Fotbolls-EM 2021 - Vilka datum spelar Sverige?

EM 2021 29 januari 2020

Sverige avancerade som bekant från kvalspelet till huvudturneringen i Fotbolls-EM 2021! Men när drar egentligen matcherna igång för Sverige? Vi ger er informationen om alla ... Läs mer

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer

Super boost från SHL - 6 x pengarna!

SHL 10 september 2021

LÖRDAG: Till helgen drar SHL igång igen och då kommer Betway med en fin kampanj till matcherna. Spela på att Frölunda och Växjö vinner sina matcher och få hela 6 x pengarna. Ta ... Läs mer