Betta på Fotboll-EM 2020 » Välj rätt Spelbolag & Bonus för EM 2020
 • Hem
 • Nyheter
 • Spela på EM 2020 » Så lyckas du med din betting
Em2020 betting
Nyhet

Spela på EM 2020 » Så lyckas du med din betting

EM 2020 11 februari 2020

I takt med att onlinebettandet vuxit fram har även Sverige blivit ett av de länder som spelar mest av alla i hela Europa. Det är inte så konstigt att förstå eftersom det kan höja vilken trist 0-0 match som helst till att bli riktigt spännande och underhållande. Betting ska förstås ses som ett roligt nöje men inför Fotbolls-EM är det dags att göra förarbetet ordentligt - då kan du även bli en vinnare på din hobby!

🔍 Välj rätt spelbolag

En fråga vi ofta får är "Vilket spelbolag är bäst?". Det är en fråga som är komplex och som kan ha flera olika svar. För vissa är oddset avgörande, för andra är utbudet viktigast medan en tredje kanske bara jagar bonusar eller kampanjer. Är man livespelare där snabba beslut ska tas är användarvänligheten avgörande. Det beror även på hur mycket man spelar och inom vilka bettingmarknader. Kort och gott - svårt att ge ett enda svar på denna fråga.

Alltid bra att sitta med flera spelbolag när man vill gå vinnande i längden

Generellt kan vi dock säga att det är bra att sitta med flera spelbolag i sin bettingarsenal. Spelar man exempelvis pre-game, alltså innan en match startar, kan det löna sig rejält att jämföra olika odds på samma spel. Det kan vara små skillnader som i långa loppet gör skillnad på om vinsten blir liten eller stor eller rent av plus eller minus. 

Sverige Grupp E EM2020 Fotboll

Gör Fotbolls-EM ännu mer spännande med några spel i matcherna

En annan aspekt som är viktigt är att spela på ett bolag man kan lita på. Alltså, får vi verkligen ut pengarna vi vinner? Det här regleras numera genom den svenska lagstiftningen. Att spela på ett bolag med svensk licens betyder att du är i trygga händer. Läs mer om den svenska licensen här.

🎁 Välkomsterbjudanden till Fotbolls-EM 2020

Jämför spelbolag och var noggrann med omsättingsvillkoren

Så vilket bolag ska man välja inför Fotbolls-EM 2020? Det första man ska titta på är välkomsterbjudanden. Vi har sammanställt alla spelbolag samt deras välkomsterbjudanden i vår EM-guide där vi jämför olika spelbolags välkomsterbjudanden.

Exempel på bra välkomsterbjudanden

Unibet

100% upp till 2000 SEK

En väkomstbonus som består i 100% bonus upp till 2000:-. Dessutom behöver du bara spela igenom bonusen 6x samt till det generösa minimioddset 1.40.

- Exempel 1: Sätt in 200 kr och få 200 kr i Unibet bonuspengar.
- Exempel 2: Sätt in 1000 kr och få 1000 kr i Unibet bonuspengar.
- Exempel 3: Sätt in 2000 kr och få 2000 kr i Unibet bonuspengar.


Bet365

Upp till 1250 SEK i spelkrediter

Bet365 använder sig av spelkrediter som bonus. Sätter man in en summa får man motsvarande som krediter upp till max 1000 kronor. Spelkrediterna blir till vanliga pengar vid ditt första spel. Se till att träffa med dem så är pengarna direkt dina. Krediterna i sig ger ingen vinst så det man spelar in är det som blir vinsten. Alltså, sätter man 1000:- på ett 2.0 odds blir krediterna automatiskt +1000 kronor på ditt konto och sen är de förbrukade.

Exempel: Sätt in 1000 kronor få 1000 kronor spelkrediter att spela med.

Hämta 1250 kr bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


No Account Bet

100% upp till 200 SEK

No Account Bet ger inte den högsta bonusen på marknaden. Däremot är det en bonus som är väldigt enkel att hämta. Sätter man in 200 kronor får man 200 kronor och som spelare behöver man bara placera ett spel med valfritt odds så är pengarna uttagbara. Med andra ord är det 200 kronor gratis vi serveras.

Exempel: Sätt in 200 kr få 200 kr


🌍 Läs på, välja rätt marknader och jämför odds

Välj att vara gäddan - inte torsken

När man väl valt de bolag som känns bra eller de som passar ens egna spelande bäst är det dags att titta vilka spel man bör lägga eller inte lägga. Vår fördel som spelare är att spelbolagen sprutar ut odds. Till en enskild EM-match går det att hitta flera hundra olika odds och det betyder att vi lugnt kan sitta och låta de spel vi inte gillar passera. Ungefär som en hungrig gädda låter abborre efter abborre passera för att slutligen slå till på den där skadade fisken som simmar förbi. Hugger man på allt som simmar förbi kommer man inte gå vinnande i längden och då blir man en torsk istället för en gädda. Vi vill vara gäddan!

I spelvärlden är det nörden i dig som gör att du går vinnande i längden

Vi rekommenderar även att man läser på om de lag och marknader man vill lägga spel på. Ju mer du vet om det du spelar på desto större fördel har du mot spelbolagen. Fokusera på en marknad, exempelvis hörnor, och läs på precis allt om hur lagen anfaller, hur mycket hörnor de skapar per match och hur mycket motståndarna brukar släppa till. Nörda ner dig och chansen till vinster blir större.

Slutligen, något som är viktigt. När du väl bestämt dig för ett spel som känns bra behöver du jämföra oddsen. Det kan kännas onödigt att leta för att kanske hitta ett odds som är 0.10 bättre. Men tro oss, ju mer du spelar desto mer kommer oddset vara avgörande. Många bäckar små har aldrig stämt så bra som i bettingvärlden. Här följer de bolag som vi anser har bäst odds för Fotbolls-EM:

💰 Spelbolag med högst odds på Fotbolls-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Höga odds på Fotbolls-EM

 2. Spelbörsen är ett måste att använda

 3. Odds och utbud i världsklass

✍️ Följ experter

En vägvinnande strategi kan vara att följa spelläggare eller tipsters som du vet går plus i längden. Här kan man använda sig av twitter, Facebook olika hemsidor och så vidare. Var noggrann med att kolla så inte tipstern hittar på eller låtsas spela bättre än vad han eller hon gör. Här är det alltid bra att se om spelaren för någon slags historik på sina spel, ett spreadsheet exempelvis.

Hos Bettingstugan samlas de bästa renarna i Sverige

Hos Bettingstugan har vi samlat några av de allra bästa tipsters som finns i Sverige just nu. Rekryterade för sitt sätt att skriva och för sina resultat vågar vi påstå att vi sitter med den bästa "startelvan" av rekare inför Fotbolls-EM. Samtliga våra tipsters redovisar sina spel i spreadsheets och det är enkelt att titta på resultat senaste tiden eller gå så tillbaka och se historik sedan starten. Våra rekare gör dessutom jämförelsejobbet åt dig. Ett spel som vi lägger har jämförts mellan de flesta spelbolag ute på marknaden för att sedan presenteras för dig.

Fotbolls-EM 2020 speltips experter rekar tipsters

🎁 Ta del av kampanjer

För oss spelare är det en fin tid där kampanjer och erbjudanden kommer ramla in från bolagen - fritt för oss att ta del av. Just kampanjer är något man bör kolla in extra och nappa på när bolagen kommer med något bra. Ofta är det sånt som gör att man får en fördel jämfört med bolagen som har tight marginal.

Följ Bettingstugan för att vara uppdaterad på olika erbjudanden och kampanjer

Hos Bettingstugan delar vi ständigt nyheter och kampanjer kring spelbolagen. Det är något som kommer trappas upp ju närmare mästerskapet vi kommer. I vår

EM-guide kommer ni kunna ta del av precis allt som har med kampanjer och erbjudanden att göra. I detta nu rekommenderar vi följande bolag som de som har bäst kampanjer för Fotbolls-EM:

🎁 Spelbolag med bäst kampanjer på Fotbolls-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Stort utbud av kampanjer till Fotbolls-EM

 2. Storsatsar på kampanjer till Fotbolls-EM

  18+ år - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 16 Okt 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 3. Kommer med ny sportsbook som satsar hårt inför Fotbolls-EM

🕺 Ha roligt

Slutligen, spel ska vara roligt! Spela bara om det ger nöje och ingen press eller stress. Märker du att du mår dåligt av spelandet så ta en paus eller sluta helt enkelt.

Stort lycka till inför kommande mästerskap och hoppas du blir gäddan i vassen som växer av alla skadade småfiskar som simmar förbi!

Fotbolls-EM 2020 betting spelbolag

Viktigast är att ha roligt och att njuta av fotbollen

FAQ - Så lyckas du med din betting

🤷‍♂️ Vad är viktigast att tänka på när man ska betta på Fotbolls-EM 2020?

Dels att ha roligt men även att vara påläst. I vår EM-guide kan ni läsa det mesta om Fotbolls-EM och allt som gör dig till en vinnande spelare.

🎁 Vilket spelbolag har bäst välkomstbonus till fotbolls-EM 2020?

Utifrån våra kriterier kring spelbolag och fotbolls-EM har vi tagit fram en lista på bolag där man kan jämföra de olika välkomstbonusarna och omsättningskraven. Vi väljer att rekommendera framförallt tre bolag vad gäller välkomstbonus:

 1. Unibet
 2. Bet365
 3. No Account Bet

💰 Vilket spelbolag har bäst odds till Fotbolls-EM 2020?

Utifrån våra kriterier kring spelbolag och Fotbolls-EM har vi tagit fram en lista på bolag där man kan jämföra de olika oddsen de levererar. Vi väljer att rekommendera framförallt tre bolag vad gäller höga odds:

 1. Betfair
 2. Betfair Exchange
 3. Bethard
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

ComeOn firar 10 år - ger bort unik bonus med gratissnurr hela april!

1 april 2020

ComeOn firar 10 år och vill därmed fira in detta med alla sina nya medlemmar. 100% bonus upp till 5000 kronor när man testar på deras casino. Förutom 5000 kronor får man även 10 ... Läs mer

Legolas.bet stänger ner!

30 mars 2020

Imorgon (tisdag 31:a mars) kommer Sverige ha ett spelbolag mindre på marknaden. Legolasbet har beslutat sig att stänga ner all sin verksamhet. Läs mer

Lets Dance 2020 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 23 mars 2020

Let's Dance firar 15 år och årets upplaga känns väldigt spännande och rolig! Vi har både influencers, stjärnor från Eurovison, politiker och fotbollsspelare. Säsongen förväntas ... Läs mer

Svenska spel lanserar E-sport

E-sports 23 mars 2020

Med sin omsättning och populära spel är Svenska Spel en av giganterna på den svenska marknaden. Nu kommer man även ta upp konkurrensen inom en av de mest växande spelmarknaderna ... Läs mer

Man City mot Real Madrid - vi har superodds!

Champions League 15 mars 2020

Returmöte i Champions League när City tar sig an Real Madrid. Spanjorerna har en svår uppgift framför sig. De ska vända ett 1-2 underläge från hemmamatchen i Madrid. Vi har ... Läs mer