Speltips EM 2021 » Bästa Betting Tips & Odds till Fotbolls EM
Fotbolls EM 2021

Speltips till Fotbolls-EM 2021

På Bettingstugan får du speltips till varje match i EM 2021. Ni hittar allt från långtidsspel till klassiska spel som vilket lag som vinner nästa match.

Bäst speltips till EM 2021

Limpar tippar EM 2021 » Italien - England

Match/Event:Spel:Odds:Spelstopp:
Italien - EnglandItalien vinner 3.11 (888sport)11 juli 21:00

Hej igen! Det har blivit dags för final och då vill jag förstås ha ett spel. Det har varit ett roligt EM att tippa och en hel del plus har det blivit. Nu ska jag dock sy ...

There can be only one

Match/Event:Spel:Odds:Spelstopp:
Italien - EnglandItalien -1.5 hörnor 3.25 (Expekt)11 juli 21:00

24 lag. 51 matcher. 30 dagar. 11 länder. Det som startade med en färgsprakande 3-0 vinst för Italien i Rom ska nu avslutas med en riktig härlig match på Wembley inför ...

Långtidsspel Fotbolls EM 2021

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
14 juli
21:00
Skytteligan - EM 2021
EM 2021
Spel: Harry Kane vinner skytteligan
 
14 juli
21:00
EM 2021 - Gruppvinnare
EM 2021
Spel: Frankrike vinner Grupp F
 
14 juli
11:45
EM 2021 Fotboll
EM 2021
Spel: England når final
 
4 juli
18:30
H2H skytteligan i Fotbolls-EM 2021
EM 2021
Spel: Dzyuba fler mål än Kalajdzic
 
1 juli
21:00
Går till final
EM 2021
Spel: Danmark går till final
 
21 juni
21:00
Målrikaste grupp blir Grupp D
EM 2021
Spel: Grupp med flest mål
 
11 juni
21:00
Att sluta sist i gruppen
EM 2021
Spel: Wales sist i grupp A
 
11 juni
20:59
Grupp A, Turkiet
EM 2021
Spel: Turkiet kommer på 2:a plats i grupp A
 
10 juni
21:00
EM 2021 vinnarspel
EM 2021
Spel: Belgien vinner fotbolls EM
 
5 juni
18:00
England utslaget i kvartsfinal
EM 2021
Spel: England utslaget i kvartsfinal
 
1 juni
20:45
Vinnare av Fotbolls EM
EM 2021
Spel: Belgien
 
1 juni
18:00
H2H assistligan i EM 2021
EM 2021
Spel: Bruno Fernandes fler assistpoäng än Thomas Müller
 

Bettingstugans experter under Fotbolls EM 2021

Jonas Weimer

Kombinationen av välskrivna analyser och rättade spel har gjort att Jonas Weimer på kort tid byggt upp ett stort följe. Fokus ligger på fotboll!

Läs mer

JohanS

JohanS har varit med sedan starten av Bettingstugan och har med sin rutin levererat vinnande speltips i hockey och fotboll.

Läs mer

Sanels Hörna

Sanel presenterade sig själv under Fotbolls-VM och har sedan dess briljerat med åtskilliga speltips från alla möjliga fotbollsligor i Europa.

Läs mer

Ridderwall

Ridderwall är experten som draftades av New York Islanders & som även fann passion i betting. Stefan bjuder på speltips till både fotboll och ishockey

Läs mer

Anders Limpar

Anders Limpar delar med sig av sin expertis inom engelsk fotboll då han varje fredag bjuder på analyser & tips inför helgens Stryktips!

Läs mer

Ryggareken

Ryggareken specialiserar sig på att hitta spelvärde i den engelska fotbollen & har dom senaste säsongerna gjort det på ett imponerande sätt.

Läs mer

SpelTorsten

Tony skriver speltips till MMA, Dart och Tennis. Han har haft stor framgång med sin betting i vår Facebookgrupp och har nu fått chansen på hemsidan.

Läs mer

Robert Pettersson

Robban, eller Bobby som han blivit känd som här på Bettingstugan, är mannen med de högre oddsen som spelar mycket på spelare, över/under och kort.

Läs mer

Betting Sherlock

Danne levererar välskrivna analyser med intressanta speltips utanför boxen. Fokus ligger på fotboll och på att ge gröna spel till sina följare!

Läs mer

Sebastian Nehring

Hårt arbete och långsiktigt tänk ligger bakom framgången för Sebastian som byggt upp ett stort följe på twitter och Facebook med sina träffsäkra spel

Läs mer

DannesTips

NHLdn besitter en enormt bred kunskap inom NHL vilket han förmedlar i form av speltips till Bettingstugan.

Läs mer

Åkesson

Med drygt 350 spelade matcher i HockeyAllsvenskan har Åkesson bred kunskap inom svensk hockey, något han har bevisat flertalet gånger med sina rekar.

Läs mer

Bettingtips till EM 2021

Om du gillar Fotbolls EM och betting har du hamnat helt rätt, för det gör nämligen vi med! Vi har samlat några av Sveriges bästa rekare på ett och samma ställe med ambitionen att förse våra besökare med bettingtips under hela Fotbolls-EM 2021. Ett Europamästerskap som vi vill dela med er.

Ett utbud som motsvarar förväntningarna

Fotbolls-EM 2021 är en av de allra största sporthändelserna i år och utbudet av odds och spel kring matcherna är enormt. Spelbolagen vill åt oss som kunder och konkurrensen mellan bettingsidor gör att de ligger på gränsen med sina odds för att gå vinnande ur den hårda striden om att få spelare. Med rätt kunskap och hårt jobb går det att gå vinnande i längden på betting under EM 2021, och det är där vi kommer in i bilden.

Speltips och betting

Fotbolls-EM och Bettingstugan

Vi satsar på att hårdbevaka mästerskapet och lovar att det kommer finnas minst ett speltips till precis samtliga 51 EM-matcher under mästerskapets gång i sommar.

Med Bettingstugan är du i trygga händer

Med Bettingstugan är du i trygga händer. Vi kan inte lova att vi kommer träffa alla spel men du ska veta att våra experter och tipsters är handplockade för just deras expertis. Bettingstugans experter satsar helhjärtat för att gå vinnande i längden och förstås gäller det även under Fotbolls-EM där det blir ännu mer djupgående analyser och tips. Vi är transparenta med våra resultat och vill ni se tidigare speltips kan ni enkelt klicka er fram till experternas profiler för att se deras historik. Vi har även skapat spreadsheats där ni kan se samtliga resultat från våra Tipsters - det är något vi är stolta över att visa upp.

Under EM 2021 kommer våra rekare förse dig med mängder av information till matcherna, något som även kan ge inspiration till andra bettingtips på Fotbolls EM. Vårt syfte är att alltid skriva speltips som ska vara innehållsrika men samtidigt visa på expertis. Våra tipsters delar med sig av sin erfarenhet och kunskap till dig som läsare. 

Ska du betta på Fotbolls EM 2021 så hoppas vi att du hänger med på vår resa, så ska vi se till att sätta guldkant på detta Europamästerskap i fotboll.

Bettingtips gruppspel i Fotbolls-EM 2021

Under gruppspelet av Fotbolls EM 2021 kommer Bettingstugan skriva speltips till varje match. Faktum är att ni kommer hitta minst två betting tips till EM-gruppspelet. Det är även bestämt att speltipsen kommer skilja sig i odds. Vissa bettingtips kommer ligga runt 1.50 - 2.50 sedan kommer vi även erbjuda högoddsare till EM 2021. 

Bettingtips em 2021 Fotbolls EM speltips

Under VM 2018 prickade vi bland annat in "Claesson med poäng mot Mexiko" till 9x pengarna

I varje grupp finns många favoriter men när det bara är tre matcher i EM gruppspelet gäller det att prestera från match ett. Vi har sett skrällar flertalet gånger i EM och hos spelbolagen kan du se om det finns några odds som lockar lite extra. LeoVegas serverar bland annat riktigt fina odds på att vinna gruppen i EM-2021. Här är våra favoriter:

Uppdaterad: 2019-12-18

Speltips på gruppvinnare - EM 2021

Bettingtips på vilka som vinner Fotbolls-EM 2021

Inför EM 2021 erbjuder vi långtidsspel på vilka som kommer vinna EM 2021. Om ni vill betta på vilka som vinner EM 2021 så föreslår vi att ni placerar era spel innan EM 2021 startar, då kommer ni sannolikt få dom bästa oddsen. Det går dock utmärkt att placera långtidsspel under Fotbolls EM. 

Vinnaroddsen för Fotbolls-EM 2021 är alltid intressanta och kan skifta rejält ju närmare mästerskapet vi kommer. Här är hur oddsen ser ut just nu hos LeoVegas.

Uppdaterad: 2019-12-18

Portugal EM Fotboll Vinnare odds Speltips

Portugal vann EM 2016 och är regerande mästare

🏆 Vilka vinner Fotbolls-EM 2021

Läs även

Långtidsspel EM 2021 - Odds & Speltips

Långtidsspel EM 2021 - Odds & Speltips

EM 2021 19 april 2021

Fotbolls EM står för dörren och alla väntar vi på öppningsmatchen som kickar igång hela Europamästerskapet. Men redan nu kan vi betta på tävlingen och det är innan premiären av EM ... Läs mer

Vem vinner em 2021 fotbollsem

Vem vinner EM 2021?

EM 2021 20 november 2019

Sverige är klara för Fotbolls EM-2021 och genast börjar nedräkningen till sommarens stora höjdpunkt! Portugal är regerande mästare men vilka vinner EM denna gång? Vi ger dig odds, ... Läs mer

Långtidsspel till Fotbolls-EM 2021

Att sitta med ett eller två långtidsspel till Fotbolls-EM 2021 är alltid spännande. När det väl drar ihop sig till kvartsfinal eller semifinal kan det krydda spänningen extra om ens långtidsspel lever i form av ett lag eller kanske en skyttekung. Dessutom är det ett bra sätt att få fina odds innan marknaden reglerat oddsen korrekt.

Gör ett bra förarbete innan du placerar ditt långtidsspel

Att tänka på när det gäller långtidsspel är att göra en bra research innan man placerar sitt spel. Kommer spelaren man satsar på som skyttekung få spela? Spelar han i ett lag som kommer gå långt? Får han slå straffar eller kanske frisparkar? Vilka lag möter man i gruppen? Sådana frågor är viktigt att ställa sig.

Harry Kane England Fotbolls-EM 2021 Grupp D

Harry Kane uppfyller alla krav man har på ett skyttekungsspel

Läs även

Långtidsspel EM 2021 - Odds & Speltips

Långtidsspel EM 2021 - Odds & Speltips

EM 2021 19 april 2021

Fotbolls EM står för dörren och alla väntar vi på öppningsmatchen som kickar igång hela Europamästerskapet. Men redan nu kan vi betta på tävlingen och det är innan premiären av EM ... Läs mer

Betta live på Fotbolls-EM 2021

Livebetting är en av de mest uppskattade formerna av betting och det gör att en match är levande i 90 minuter. Det är även ett sätt att ta fördel av att man tittar på matcherna och får en känsla för åt vilket håll det kommer gå åt under matchen gång.

Spelbolagen har ett smörgåsbord uppdukat åt livespelarna

Livebetting under Fotbolls EM 2021 är ett smörgåsbord av valmöjligheter och som vi ser det - vinstmöjligheter. Går lagen på knäna, sker det skador eller hänger ett mål i luften. Alla dessa frågor är lättare att svara på när man tittar på matcherna.

Populära spelmarknader inom livebetting:

  • Vilket lag gör nästa mål
  • Vinnare av matchen
  • Rätt resultat
  • Första målskytt
  • Nästa hörna

Läs även

Bet&Watch Unibet

Watch&Bet med Unibet

26 april 2021

Unibet lanserar ett helt nytt streamingverktyg för sin sports betting. Denna revolutionerande tjänst gör det möjligt för Unibets kunder att på mobilen följa och satsa på livesänd ... Läs mer

Bettingtips på vem som vinner skytteligan i Fotbolls-EM 2021

Vem som vinner skytteligan i ett stort mästerskap är alltid spännande och det är ett av de mest eftertraktade individuella priser man kan vinna. Att spela på vem som vinner skytteligan i EM 2021 är minst sagt populärt. Se till att öka spänningen ytterligare med att välja ut ett par spelare som just du tror kommer ha ett lyckosamt Fotbolls EM. 

Här följer oddsen från LeoVegas på att vinna skytteligan.

Uppdaterad: 2019-12-18

⚽️ Odds på vem som vinner skytteligan i EM 2021

Läs mer om vem som vinner skytteligan i Fotbolls-EM 2021

BB180715 ZZ032

Fotbolls-EM 2021 - Vem vinner skytteligan?

EM 2021 11 december 2019

En av de mest prestigefyllda individuella priserna man kan vinna som spelare är skytteligan i ett stort mästerskap. Spelare som Patrick Kluivert, Milan Baros och Alan Shearer är ... Läs mer

Frågor om speltips till EM 2021

✍️ Kommer Bettingstugan erbjuda speltips till Fotbolls-EM 2021?

Svar ja! Samtliga våra fotbollskunniga experter på sidan kommer leverera speltips. Vi hårdsatsar på Fotbolls-EM 2021 och vårt mål är att ge minst två, troligtvis flera, speltips till varje match under turneringen. Ni hittar spelen på denna sida eller på vår hemsida.

💥 Erbjuder ni långtidsspel till EM 2021?

Absolut. När det är två veckor kvar till premiären av EM 2021 så kommer hemsidan fyllas med långtidsspel för Fotbolls-EM. Ni hittar spelen på denna sida eller på vår hemsida.

🤷‍♂️ Vart hittar jag livespel till Fotbolls-EM 2021?

I vår Facebookgrupp. Där kan du både ta del av speltips samt dela med dig av dina egna rekar.

💰 Vilket spelbolag är bäst att ha för att följa våra spel?

Alla bolag har sin nisch och sina specialspel så det beror helt på vad man vill spela. Även oddsen kan skilja så vårt bästa tips är att ha flera bolag och jämföra oddsen noggrant.

Våra tipsters kommer jämföra och ge er det odds som de hittar som bästa odds. Bästa är att gardera sig med fler spelbolag.

Läs gärna vår guide kring bästa spelbolag för Fotbolls-EM 2021