Hur bettar jag på Sverige i EM 2020? » Betting på Fotbolls-EM 2020
Skarmavbild 2020 02 05 kl 14 58 44
Nyhet

Hur bettar jag på Sverige i EM 2020?

EM 2020 5 februari 2020

Ska du betta på EM 2020 kommer du snabbt inse att spelbolagen gör en rejäl kraftansträngning för att tillfredsställa alla typer av spelare. Här ger vi dig rätt guidning för att hitta rätt i djungeln av spelbolag.

💰 Spelbolag för betting på Fotbolls-EM 2020

För att du som spelare ska gynnas av att spela på Fotbolls-EM 2020 så rekommenderar vi att du jämför dom olika bettingsidorna och letar fram de bästa bonusarna, kampanjerna, boostade odds eller andra erbjudanden som spelbolagen kommer ta fram till sommarens stora höjdpunkt. 

Sverige Grupp E EM2020 Fotboll
I Bettingstugans EM-guide hittar du inte bara allt det senaste om lagen, grupperna eller spelschemat för mästerskapet. Utan även en stor genomgång av alla spelbolag som satsar på Fotbolls-EM

Detta gör du bäst genom att besöka vår spelbolagsguide för Fotbolls-EM. Den kommer vi hålla uppdaterad under hela mästerskapet och där ger vi dig allt det senaste vad gäller spelbolagsnyheter.

Betfair

Betfair

100% upp till 1000 SEK

Spelbolaget Betfair är ett av världens ledande spelbolag och har lång erfarenhet på marknaden. Det som har gjort Betfair till det världsledande spelbolag som man är idag är spelbolagets höga odds på stora marknader. På mästerskap som fotbolls-EM kan du räkna med att alltid få marknadsledande odds på 1x2 och över/underspel. Hos Betfair får du möjligheten att spela på en s.k spelbörs, där du kan spela mot andra spelare istället för mot spelbolaget. Du får också möjligheten att sätta dina egna odds. Allt för att du som spelare ska kunna få ett högre odds.


Betard

Bethard

100% upp till 1000 SEK

Bethard är ett relativt nytt svenskt spelbolag på marknaden som snabbt etablerat sig som en stor aktör efter att bland annat tagit in Zlatan i sitt team. En stor del av Bethards snabba framfart har dock varit pga spelbolagets grymma odds på stora marknader. På stora matcher som fotbolls-EM kan Bethard i princip alltid matcha marknadens bästa odds. Dessutom riktar sig Bethard mot den nordiska marknaden och med en snygg och smidig plattform är Bethard ett bra val inför fotbolls-EM.


LeoVegas

100% upp till 3000 SEK

LeoVegas är ett svenskt spelbolag som har gått All in på att erbjuda odds från mobilen. Även om det fungerar utmärkt att spela hos LeoVegas från sin dator så är betting från mobilen LeoVegas nisch. Här får du samma stora utbud av odds med en app som både har en modern design men som framförallt är väldigt enkel och smidig att använda. Oddsleverantör är Kambi och LeoVegas har spänt bågen rejält inför Fotbolls-EM. Ett måste att ha i sin betting-arsenal.

Hämta 3000 kr bonus

18+ år - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 16 Okt 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.


Övriga spelbolag med odds på Fotbolls-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100 SEK GRATIS Utan omsättningskrav!

 2. Upp till 1250 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 3. 100% upp till 1000 SEK

 4. 100% upp till 1000 SEK

 5. 100% Oddsboost

 6. 500% upp till 500 SEK

 7. 100% upp till 1000 SEK

 8. 100% upp till 500 SEK

 9.  

 10. 100% upp till 250SEK

 11. Legolasbet är inte längre verksamma - Läs om andra spelbolag!

 12. 100% upp till 2000 SEK Spela utan registrering!

  18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

 13. Spela enkelt och snabbt med Hajper

 14. Pay & Play-bolag med snabba uttag!

❓FAQ - Spelbolag till Fotbolls-EM

👍Vilket spelbolag är bäst till Fotbolls-EM 2020?

Hur långt är ett snöre? Det är jättesvårt att säga vilket spelbolag som är bäst eftersom vissa bettingsajter passar vissa typer av kunder. Vi på Bettingstugan anser dock att följande spelbolag är bäst:

 • Betfair- Högst odds, grym spelbörs & bra välkomstbonus.
 • Snabbare- Pay & Play
  -bolag som erbjuder snabb betting!
 • Bethard- Stor variation på spel och utbud, bra odds

Tips är att du läser våra recensioner på Bettingstugan för att ta reda på vilket bettingsida som passar just dig.

💥 Vilka spelbolag är nya på nätet?

Med den nya spellicensen i Sverige är det en hel del nytt som har hänt i branschen. Det är inte längre lika enkelt att erbjuda spel till svenska spelare utan numera krävs det spellicens, något inte alla spelbolag får.

5 nya spelbolag för 2019:

🎁 Vilka spelbolag har bäst välkomstbonus till Fotbolls-EM 2020?

Majoriteten av spelbolag erbjuder idag en välkomstbonus till nya spelare. Dom spelbolag som har bäst oddsbonus (enligt oss) är:

🤷‍♂️ Vad är viktigt att tänka på när man väljer ett spelbolag till Fotbolls-EM 2020?

Viktigt att tänka på är att sidan har en bra bonus, att utbudet är bra och att sidan är användarvänlig. Dessutom behöver sidan kunna fungera bra med mobilen om du spelar som majoriteten av spelarna på nätet - ifrån mobilen. Samtliga krav är svåra för ett och samma bolag att uppfylla men visst finns det bolag som inte blir underkända på någon av dessa kategorier.

Bet365 är ofta ett av de bolag som uppfyller många av spelarnas önskemål. Även Unibet och Betsson. Har du möjlighet att starta flera konton kan exempelvis Betfair Exchange vara ett väldigt bra bolag till Fotbolls-EM. Du kommer märka att de har riktigt höga odds i jämförelse.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

ComeOn firar 10 år - ger bort unik bonus med gratissnurr hela april!

1 april 2020

ComeOn firar 10 år och vill därmed fira in detta med alla sina nya medlemmar. 100% bonus upp till 5000 kronor när man testar på deras casino. Förutom 5000 kronor får man även 10 ... Läs mer

Legolas.bet stänger ner!

30 mars 2020

Imorgon (tisdag 31:a mars) kommer Sverige ha ett spelbolag mindre på marknaden. Legolasbet har beslutat sig att stänga ner all sin verksamhet. Läs mer

Lets Dance 2020 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 23 mars 2020

Let's Dance firar 15 år och årets upplaga känns väldigt spännande och rolig! Vi har både influencers, stjärnor från Eurovison, politiker och fotbollsspelare. Säsongen förväntas ... Läs mer

Svenska spel lanserar E-sport

E-sports 23 mars 2020

Med sin omsättning och populära spel är Svenska Spel en av giganterna på den svenska marknaden. Nu kommer man även ta upp konkurrensen inom en av de mest växande spelmarknaderna ... Läs mer

Man City mot Real Madrid - vi har superodds!

Champions League 15 mars 2020

Returmöte i Champions League när City tar sig an Real Madrid. Spanjorerna har en svår uppgift framför sig. De ska vända ett 1-2 underläge från hemmamatchen i Madrid. Vi har ... Läs mer