• Hem
  • Nyheter
  • Limpar hyllar de svenska ledarna - "Vågar man kan vi gå riktigt långt!"
Anders Limpar Fotbolls-EM 2021
Nyhet

Limpar hyllar de svenska ledarna - "Vågar man kan vi gå riktigt långt!"

EM 2021 9 juni 2021

Anders Limpar snackade upp samtliga grupper inför Fotbolls-EM 2021 och då passade han på att hylla det svenska laget som han menar kan gå riktigt långt. - Vi har ett fantastiskt lag och kanske den bästa offensiven på många många år säger han i Uppsnack EM hos Bettingstugan.

Spela på Fotbolls-EM 2021 med Betway

Betway

100% upp till 100 SEK

Spela på Fotbolls-EM med Bettingstugans favoritspelbolag Betway. Här finns fantastiskt mycket odds till Fotbolls-EM 2021 och dessutom bjuder man på en välkomstbonus på 100 kronor.

Hämta 100 kr bonus

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.


Fotbolls-EM 2021

Anders Limpar var med och analyserade Fotbolls-EM under onsdagen hos Bettingstugan och han tror stenhårt på vårt svenska landslag i Fotbolls-EM. I alla fall om man vågar tro på det.

- "Vi har ett fantastiskt lag och kanske den bästa offensiven på många många år. Förhoppningvis får vi se Kulusevski, Isak, Forsberg, Cleasson med tre fina motorer i mitten".

Anders väljer även att lyfta fram tränaren Janne Andersson som en mycket kompetent tränare och som har ett väldigt organiserat och noggrant lag. Men att vi vinner gruppen, det blir oerhört svårt enligt vår expert.

Spanien är en ohotad etta

- "Spanien är ohotade etta. Jag köper att vi definitivt kan slå både Polen och Slovakien för vi är väldigt bra och organsierade. Det gäller att vi vågar. Sverige kan bli lite för destruktiva borta, det behöver vi komma bort från".

Anders Limpar 3

Limpar kommer leverera speltips och videoanalyser hela Fotbolls-EM hos Bettingstugan

Att Kulusevski nu kommer saknas i premiären mot Spanien tycker Anders är synd men han tror även vi kan använda det till något positivt.

-"Kulusevski är en av de bättre spelarna vi fått fram sen Brolins dagar. Men han spelar mer på kanten i Juventus och jag tror inte han passar lika bra med Isak längst fram. Där tror jag Berg kan komma in och bana vägen mer för Isak längst fram vilket kan bli riktigt bra".

Anders pratar varmt om det svenska landslaget och har receptet för succé för Sverige.

Våga tro på det

-"Man brukar alltid säga att anfall är bästa försvar. Medan vi i Sverige tänkt lite för mycket defensivt historiskt sett. Vi är otroligt bra diciplinerade framförallt med Janne och Peter. Jag hoppas bara att vi vågar släppa positionerna lite och vågar anfalla. Släpp loss och tro på det, för vi är ett väldigt bra lag.

Hur långt Sverige kan gå, det vågar inte Anders säga. Men att vi går vidare från gruppen är inget snack. Och sen kan allt hända om man har turen på sin sida. Det fick Limpar själv erfara i VM 1994.

- "Vi var egentligen lika bra 1990 men då hade vi stolpe ut. I VM 1994 var det stolpe in och då fick vi medalj. Det kan hända med denna truppen med".

Se hela Uppsnack Fotbolls-EM 2021 här

Följ fotbolls-EM hos Bettingstugan

Bettingstugan erbjuder en EM Guide helt gratis denna sommar. Ta del av fakta om varje lag och grupp samtidigt som vi ger er alla verktyg för din betting på EM 2021.

Em Guide 2021 Fotbolls EM

Frågor och svar om Fotbolls-EM 2021

🏆 Vilka är favorit att vinna Fotbolls-EM 2021?

Just nu är det tre lag som är favoriter. Frankrike, England och Belgien.

  1. Frankrike 5.50 x pengarna
  2. England 6 x pengarna
  3. Belgien 7 x pengarna

Spela på vinnare av Fotbolls-EM 2021 hos Betway och få 100 kronor i bonus

📅 När börjar Fotbolls-EM 2021?

Fotbolls-EM 2021 börjar den 11 juni 2021 med öppnignsmatchen Turkiet mot Italien

Läs allt om Fotbolls-EM 2021 här

🥇 När spelas finalen av Fotbolls-EM 2021?

Finalen i Fotbolls-EM 2021 spelas den 11 juli kl 21:00 på Wembley i London.

Läs vilka som är favoriter att vinna EM-finalen 2021

💰 Vart kan jag läsa mer om spelbolag till EM-2021?

Vi har gått igenom spelbolag för spelbolag och tagit fram de konton vi tycker man bör starta inför Fotbolls-EM och de bolag som levererar det bästa utbudet, sidan och oddsen under det kommande mästerskapet.

Läs våran lista där vi gått igenom de bästa spelbolagen på fotbolls-EM

✍️ Kan jag ta del av speltips till fotbolls-EM 2021 någonstans?

Ja, på Bettingstugan kommer det fyllas på med speltips till Fotbolls-EM 2021. Det går även att hålla koll på våra EM-tips inne i EM-guiden på sidan Speltips.

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige mot Polen till 2.90 x pengarna - helt utan risk!

Tisdag: Expekt kommer med en helt ny och fräsh sportsbook och firar detta med att erbjuda alla nya kunder ett helt riskfritt spel till matchen Sverige - Polen! Spela 100 kronor på ... Läs mer

Målrikt mellan Finland och Belgien? 11 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 21 juni 2021

MÅNDAG: Dags för sista matchen i Grupp B där Finland tar emot Belgien i Ryssland. Finland som kramat ihop tre poäng möter gruppettan Belgien som har sex poäng. För Finands del kan ... Läs mer

Odds på Sverige i OS 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Sommarspelen 2021 i Tokyo närmar sig och med det även våra förhoppningar om ett svenskt medaljregn. Det finns flera bra medaljchanser för vårt svenska landslag och här tar vi ... Läs mer

Topp 10 bonusar till OS 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Det har varit en stökig uppladdning men nu är äntligen sommar OS i Tokyo 2021 här! Det kommer bli heta dagar med mycket sport och härliga prestationer - det kan vi vara säkra på. ... Läs mer

Superboost från Betway till England - Skottland!

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Match i EM och rivalmöte mellan England och Skottland på Wembley. Då bjuder Betway på en riktig superboost! Spela England vinner och över 2.5 mål till 3 x pengarna. Läs mer