• Hem
  • Nyheter
  • Limpar hyllar de svenska ledarna - "Vågar man kan vi gå riktigt långt!"
Anders Limpar Fotbolls-VM 2022
Nyhet

Limpar hyllar de svenska ledarna - "Vågar man kan vi gå riktigt långt!"

EM 2021 9 juni 2021

Anders Limpar snackade upp samtliga grupper inför Fotbolls-EM 2021 och då passade han på att hylla det svenska laget som han menar kan gå riktigt långt. - Vi har ett fantastiskt lag och kanske den bästa offensiven på många många år säger han i Uppsnack EM hos Bettingstugan.

Spela på Fotbolls-EM 2021 med Betway

Betway

500 kr gratisspel i ett kombinationsspel

Spela på Fotbolls-EM med Bettingstugans favoritspelbolag Betway. Här finns fantastiskt mycket odds till Fotbolls-EM 2021 och dessutom bjuder man på en välkomstbonus på 100 kronor.

Hämta 500 kr bonus

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.


Fotbolls-EM 2021

Anders Limpar var med och analyserade Fotbolls-EM under onsdagen hos Bettingstugan och han tror stenhårt på vårt svenska landslag i Fotbolls-EM. I alla fall om man vågar tro på det.

- "Vi har ett fantastiskt lag och kanske den bästa offensiven på många många år. Förhoppningvis får vi se Kulusevski, Isak, Forsberg, Cleasson med tre fina motorer i mitten".

Anders väljer även att lyfta fram tränaren Janne Andersson som en mycket kompetent tränare och som har ett väldigt organiserat och noggrant lag. Men att vi vinner gruppen, det blir oerhört svårt enligt vår expert.

Spanien är en ohotad etta

- "Spanien är ohotade etta. Jag köper att vi definitivt kan slå både Polen och Slovakien för vi är väldigt bra och organsierade. Det gäller att vi vågar. Sverige kan bli lite för destruktiva borta, det behöver vi komma bort från".

Anders Limpar 3

Limpar kommer leverera speltips och videoanalyser hela Fotbolls-EM hos Bettingstugan

Att Kulusevski nu kommer saknas i premiären mot Spanien tycker Anders är synd men han tror även vi kan använda det till något positivt.

-"Kulusevski är en av de bättre spelarna vi fått fram sen Brolins dagar. Men han spelar mer på kanten i Juventus och jag tror inte han passar lika bra med Isak längst fram. Där tror jag Berg kan komma in och bana vägen mer för Isak längst fram vilket kan bli riktigt bra".

Anders pratar varmt om det svenska landslaget och har receptet för succé för Sverige.

Våga tro på det

-"Man brukar alltid säga att anfall är bästa försvar. Medan vi i Sverige tänkt lite för mycket defensivt historiskt sett. Vi är otroligt bra diciplinerade framförallt med Janne och Peter. Jag hoppas bara att vi vågar släppa positionerna lite och vågar anfalla. Släpp loss och tro på det, för vi är ett väldigt bra lag.

Hur långt Sverige kan gå, det vågar inte Anders säga. Men att vi går vidare från gruppen är inget snack. Och sen kan allt hända om man har turen på sin sida. Det fick Limpar själv erfara i VM 1994.

- "Vi var egentligen lika bra 1990 men då hade vi stolpe ut. I VM 1994 var det stolpe in och då fick vi medalj. Det kan hända med denna truppen med".

Se hela Uppsnack Fotbolls-EM 2021 här

Följ fotbolls-EM hos Bettingstugan

Bettingstugan erbjuder en EM Guide helt gratis denna sommar. Ta del av fakta om varje lag och grupp samtidigt som vi ger er alla verktyg för din betting på EM 2021.

Em Guide 2021 Fotbolls EM