• Hem
  • Nyheter
  • Odds & TV-tider inför finalen från Sommarspelen 2024: Truls Möregårdh vs Fan Zhendong
Odds final bordtennis sommarspelen 2024
Nyhet

Odds & TV-tider inför finalen från Sommarspelen 2024: Truls Möregårdh vs Fan Zhendong

Sommarspelen 2024 2 augusti 2024

BORDTENNIS. Truls Möregårdh stod återigen för en fantastisk insats i bordtennisen från Sommarspelen 2024 och slog ut brassen Hugo Calderano med 4-2 i set i fredagens semifinal - och det som klar underdog inför matchstart. Nu väntar final för Truls och denna tar plats under söndagen och återigen är det Truls som slår ur underläge. Här följer en presentation av oddsen inför guldmatchen mot Fan Zhendong.

Betta på Sommarspelen 2024

LeoVegas

100% upp till 500 SEK gratisspel

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här


Truls garanterad medalj, men vilken valör blir det?

Truls Möregårdh har tagit för sig rejält under pågående sommarspel i Paris och är klar för en finalmatch. 22-åringen från Eslöv har gjort så pass bra ifrån sig att han är klar för en final och således är han också garanterad en medalj från Paris, men frågan är vilken valör det blir?

Oddsen har Truls som underdog - kan det passa honom igen?

Trots stormatch efter stormatch av svensken så är han precis som i semifinalen mot Hugo Calderano inte betrodd med något favoritskap inför finalen. Kinesen som väntar i kampen om guldmedaljen slog i sin final ut 17-årige Felix Lebrun med 4-0 i set och tror man spelbolagen inför finalen mot Truls så är det helt klart fördel Fan Zhendong som inför sommarspelen var placerad på en fjärdeplats på världsrankingen. 

Truls Möregårdh var på samma ranking så långt ner som på en 26'e plats, men då ska vi också säga att svensken redan slagit ut världsettan Wang Chuqin på sin väg till denna final så vem vet, kanske passar det Truls att återigen få slå ur underläge vilket gör att han kliver in i finalen med allt att vinna och inget att förlora då han redan säkrat som minst ett silver för Sverige.

Odds inför finalen i bordtennis - Sommarspelen 2024

TV-tider inför finalen: Truls Möregårdh vs Fan Zhendong

Finalen kommer att spelas på söndag, 4 augusti 2024. Före den har vi en bronsmatch att följa och det mellan Hugo Calderano från Brasilien och hemmaspelaren Felix Lebrun och i den matchen är det brassen Calderano som axlar favoritskapet till odds runt 1.50 gånger pengarna. 

Bronsmatchen startar klockan 13:30 och timmen efter den är det planerat att guldmatchen ska spelas och vill man följa Truls Möregårdh i jakten på guldmedaljen i pågående sommarspel från Paris så gör man det via Kanal 5 och streamingtjänsten Max.

Topp fem spelbolag till Sommarspelen 2024

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 100% upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. 100% upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här

  4. 100% upp till 1500 SEK spelkrediter

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK