• Hem
  • Nyheter
  • Rögle första lag till SM-final - nu är de också favoriter till SM-guldet! Här är oddsen på kvarvarande lag
Rogle firar efter semifinalen mot Vaxjo
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Rögle första lag till SM-final - nu är de också favoriter till SM-guldet! Här är oddsen på kvarvarande lag

SHL 12 april 2024

ISHOCKEY. SM-slutspelet pågår i allra högsta grad och detta då vi är framme vid semifinalspel. Under torsdagskvällen blev Växjö Lakers utslagna av ett milt sagt formtoppat Rögle som nu tagit tio(!) raka segrar i slutspelet och det innebär att det bara är tre lag kvar i kampen om SM-guldet och då passar vi på att uppdatera er om aktuella odds!

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod:

Tre lag återstår i kampen om SM-guldet - här är senaste oddsen

När SM-slutspelet började var det med tio deltagande lag där alla hade ett gemensamt mål, nämligen att gå hela vägen till SM-final och väl där lägga vantarna på Le Mat-pokalen som förkunnar att man tagit hem SHL 2023/2024.

Le Mat Pokalen 2

Bild på Le Mat-pokalen som delas ut till det lag som vinner SHL.

Nu är det bara tre lag som återstår och detta efter att Rögle BK redan i match fyra slagit ut sin motståndare i semifinalen och även där blev det 4-0 i matcher, precis som i kvartsfinalen mot Färjestads BK och i 8-delsfinalen, där de ställdes mot Timrå IK, blev det 2-0 i matcher så detta innebär att laget från Ängelholm nu tagit tio(!) raka segrar i SM-slutspelet och att de är första lag att nå SM-finalen, vilket även innebär att de nu är favoriter till att gå hela vägen.

Senaste oddsen på vinnare av SHL 2023/2024

Vilka får Rögle möta i finalen?

Två frågor som återstår att få svar på innan vi kan summera SHL-säsongen 2023/2024 är vilket lag som Rögle BK ska få möta i SM-final och den andra är vilka som vinner den samma i nästa skede. 

I den andra semifinalen är det ikväll dags för match fyra mellan Frölunda HC och Skellefteå AIK, där det är Scandinavium som spelplats för andra matchen i rad.

Matchodds inför Frölunda HC - Skellefteå AIK

Skapa konto och hämta bonus

Expekt

Upp till 1500 SEK gratisspel

Hämta 1500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.