Stryktipset Lördag 12 Juni » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.23)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.23)

EM 2021 11 juni 2021

Stryktipset tar inte paus bara för att Fotbolls-EM drar igång. Tvärtom! Istället får vi jackpot 7 miljoner samt matcher från sommarens stora höjdpunkt! 13 tecken ska landa rätt och med rätt analys kan det bli just du som står där som ensam vinnare. Men, då krävs det en bra spik och en bra skräll till att börja med. Det problemet löser våra experter Limpar & Weimer åt er här.

⚽️ Stryktipset lördag 12 juni

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fem matcher från Fotbolls-EM och resterande är svenska matcher från division ett. En spännande omgång som kryddas med 7 miljoner jackpot.

🔨 Kupongens spik

Limpar - Danmark (78%)

Fotbolls-EM för våra nordiska grannländer drar igång under lördagen och först ut är just mötet mellan de båda. Danmark som hemma på parken ska försöka få en flygande start i mästerskapet mot sitt grannland Finland som gör sin mästerskapsdebut. Limpar går på de rutinerade danskarna.

Limpar om Danmark v Finland
Jonas Weimer

Anders Limpar

Danmark hemma på parken kommer bli en kokande kittel. Finland gör sin första mästerskapsmatch och jag tror det kan bli lite nervöst för dem. Pukki håller jag inte så högt efter att han gjort en säsong i Championship och tappat tempot. Danmark bättre på samtliga positioner och Eriksens fot kommer bli vägvinnande. Danmark segrar i premiären, ska vi säga 2-0?

Weimer - Belgien (65%)

I Grupp B möts Belgien och Ryssland parallelt med Danmark och Finland. Detta blir alltså det första testet för lagen hur man står sig efter några träningsveckor. Belgien är tippade att gå långt i turneringen och Weimer tror man hittar rätt direkt.

Weimer om Belgien v Ryssland
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Är det något man vet om Ryssland är att man aldrig ska räkna bort dem. Däremot tror jag den här matchen blir alldeles för tuff för dem oavsett hemmaplan. Belgien kommer med den kanske starkaste elvan i hela turneringen. Sett över 90 minuter ska dessa ryssar inte kunna stå emot. Håll koll på Dzyuba och stoppa inläggspelet så kommer det här lösa sig fint för Lukaku, Mertens, De Bruyne och grabbarna. Spik på Belgien är jag bekväm med upp till 70%.

Belgien Ryssland EM 2021 Romelu Lukaku

Lukaku avgör premiären?

🔨 Kupongens skräll

Limpar - Lindome (32%)

I divison ett södra möts Assyriska och Lindome i en tät match i skuggan av Fotbolls-EM. Limpar som har bra kunskaper kring division ett väljer att varna lite för bortalaget Lindome här.

Limpar om Assyriska - Lindome
Jonas Weimer

Anders Limpar

Jag förstår inte riktigt varför Assyriska streckas upp över 40% här. Man har en väldigt dyster form och ligger näst sist. Lindome har trots allt en del bra spelare tycker jag. Zanjanchi och Lipovac börjar dessutom hitta målet. Jag tror detta kan bli en tacksam match för dem att kontra sönder ett Assyriska som inte imponerat på mig.

Weimer - Österrike - Nordmakedonien X (23%)

På söndag startar även Grupp C och först ut är matchen Österrike mot Nordmakedonien. Ett rutinerat Österrike mot en debutant i Nordmakedonien. Weimer går på skrällchanser här.

Weimer om Österrike v Nordmakedonien
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Någonstans ska vi hitta skrällarna och jag tycker ändå Österrike streckas upp lite för hårt här i Bukarest. Nordmakedonien har visserligen en sämre trupp men försvaret är helt okej ändå. Och om det är någonstans jag tycker detta Österrike kan vara lite sämre är det just i anfallet. Här kan Nordmakedonien mycket väl stå emot och det är bara att ringa till Tyskland och höra hur bra de kan vara när de får stå lågt och kontra. X till 23% måste med.

Nordmakedonien EM 2021

Kan Nordmakedonien fortsätta skrälla sig fram?

Läs senaste Stryktipskrönikan

Bettingstugan stryktipskronika niklas

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 12 Juni

EM 2021 11 juni 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren och försommaren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Niklas Lindstedt som kommer med ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack EM

I veckans Uppsnack EM går Limpar, Weimer och Sanel igenom samtliga grupper och tippar utgången av dem. Se avsnittet här och glöm inte att prenumera för fler videos under EM!

🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 12 juni

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel till Italien - England!

EM 2021 9 juli 2021

SÖNDAG: EM ska avgöras i en rafflande final på söndag! Då bjuder LeoVegas oss på ett riskfritt spel till matchen. Spela på matchen och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer

Bästa elvan i EM? - här är drömlaget i Fotbolls-EM 2021!

EM 2021 9 juli 2021

Fotbolls-EM 2021 närmar sig sitt slut även om det häftigaste återstår - finalen. Många spelare har gjort sina livs matcher medan andra varit en besvikelse. Här tar Weimer ut sitt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Allsvenskan 9 juli 2021

Stryktipset vecka 27 innehåller en hel del norska matcher på kupongen. Men även svenska så som matchen mellan AIK och Varberg på Friends. Denna helg får vi även jackpot med ca 6 ... Läs mer

SUPERBOOST - Båda lagen gör mål i England v Danmark!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

ONSDAG: Det har blivit dags för semifinal 2 mellan England och Danmark. En match vi bara kan njuta av nu när Sverige är ute. Och njuta gör man extra mycket med en superboost från ... Läs mer

Hajper boostar oddsen - Italien Spanien 4.5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

TISDAG: Italien möter Spanien i en direkt avgörande match och Spanien boostas av Hajper! Tror man på spansk seger bör man spana in denna fina kampanj till 4.5 x pengarna. Spanien ... Läs mer