Stryktipset Lördag 3 Juli » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.26)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.26)

EM 2021 2 juli 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på ingång. Denna gång med heta kvartsfinaler i EM samt omstart i Allsvenskan. Fantastiskt! Weimer och Limpar kommer med sina bästa drag till omgången i Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset!

⚽️ Stryktipset lördag 3 juli

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller två matcher från Fotbolls-EM och resterande är svenska matcher från Allsvenskan och Division ett. En spännande omgång att analysera!

🔨 Kupongens spik

Limpar - England (70%)

I fotbolls-EM rullar kvartsfinalerna vidare. Här med matchen Ukraina - England som Limpar väljer spiken i.

Limpar om Ukraina England
Redaktionen

Anders Limpar

Jag håller England som det klart bättre laget på samtliga positioner. Ukraina gjorde det okej mot Sverige men att tro att man ska kunna stå emot England med samma taktik tror jag är vanskligt. England som börjar se bättre och bättre ut har en ramstark defensiv och börjar nu komma igång offensivt med. Lägg till att Ukraina fick 120 min i benen och en del skador mot Sverige. Spik 2a!

Weimer - Danmark (42%)

Det är återigen dags för Danmark att bekänna färg i detta mästerskap. Denna gång mot Tjeckien i en kvartsfinal. Spännande på förhand och en klar favorit enligt Weimer.

Weimer om Tjeckien - Danmark
Redaktionen

Jonas Weimer

Det var ett leende Danmark som spelade ut Wales och vann med 4-0. Det verkar inte spela någon roll vem Kaspar Hjulmand kastar in, alla gör det strålande i detta lag. Dolberg var fantastisk, Braithwaite likaså men bäst av alla tyckte jag Maele var. Fin formtopp för Danmark som spelar så oerhört avslappnat. Tjeckien stod för en fin insats mot Nederländerna och försvaret har ju sett bra ut genom hela turneringen. Men, här tror jag danskarna blir för svåra. Jag tror på vinst 1,2-0 till Danmark och just nu rätt fin spikprocent.

BB210626 BB880

Weimer imponerades av Danmarks Joakim Maele.

🔨 Kupongens skräll

Limpar -  Mjällby (27%)

Sirius ligger på en tolfteplats i Allsvenskan och tar här emot Mjällby på en niondeplats. Limpar varnar för att plocka bort Mjällby på kupongen. 

Limpar om Sirius - Mjällby
Redaktionen

Anders Limpar

Jag såg en hel del av matcherna från Mjällby under vårsäsongen och jag tycker det här är ett mycket kompetent lag. Svåra att få hål på och stabila poängplockare. De är syriska och vet att de inte är Barcelona utan behöver plocka poäng för att klara sig kvar. Avslutade Allsvenskan med att gå obesegrade sista fem omgångarna och jag tror den sviten förlängs mot Sirius som varit en besvikelse hittills.

Weimer - Varberg (28%)

Allsvenskan drar igång igen och Weimer har hittat sin skrällchans direkt i matchen Varberg - Kalmar.

Weimer om Varberg - Kalmar
Redaktionen

Jonas Weimer

Allsvenskan har haft uppehåll och det som gällde innan gäller inte riktigt längre. Jag tror vi får se en del skrällar i den här omgången och en av matcherna man bör gardera är Varberg som spelar hemma mot Kalmar. Visst, Kalmar gjorde en fin vår men att man ska streckas över 40% på bortaplan i den här matchen känns lite väl högt. Varberg är bra hemma och vunnit mot bland annat Norrköping och Elfsborg här. Räkna med en riktigt jämn match.

Sirius Mjällby

Mjällby fick 2-2 i sista matchen mot AIK

📺 Se veckans Uppsnack EM

I veckans Uppsnack EM går Limpar, Weimer och Sanel igenom samtliga matcher i kvartsfinalerna. Samt analyserar Sveriges uttåg ur Fotbolls-EM 2021.

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel till Italien - England!

EM 2021 9 juli 2021

SÖNDAG: EM ska avgöras i en rafflande final på söndag! Då bjuder LeoVegas oss på ett riskfritt spel till matchen. Spela på matchen och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer

Bästa elvan i EM? - här är drömlaget i Fotbolls-EM 2021!

EM 2021 9 juli 2021

Fotbolls-EM 2021 närmar sig sitt slut även om det häftigaste återstår - finalen. Många spelare har gjort sina livs matcher medan andra varit en besvikelse. Här tar Weimer ut sitt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Allsvenskan 9 juli 2021

Stryktipset vecka 27 innehåller en hel del norska matcher på kupongen. Men även svenska så som matchen mellan AIK och Varberg på Friends. Denna helg får vi även jackpot med ca 6 ... Läs mer

SUPERBOOST - Båda lagen gör mål i England v Danmark!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

ONSDAG: Det har blivit dags för semifinal 2 mellan England och Danmark. En match vi bara kan njuta av nu när Sverige är ute. Och njuta gör man extra mycket med en superboost från ... Läs mer

Hajper boostar oddsen - Italien Spanien 4.5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

TISDAG: Italien möter Spanien i en direkt avgörande match och Spanien boostas av Hajper! Tror man på spansk seger bör man spana in denna fina kampanj till 4.5 x pengarna. Spanien ... Läs mer