Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik! (v35) » Nyhet »…
 • Hem
 • Nyheter
 • Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik! (v35)
Friska Viljor
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik! (v35)

Division 2 Norrland 2 september 2022

Ny omgång nya spel från Erik Johansson, verksam inom Friska Viljor. Friska Viljor som även jobbar fram fina rader på Stryktipset, ni hittar andelar på vår ombudssida. Men nu - dags för helgens bästa spel i division 2!

Skapa konto hos Hajper och spela på division 2

Hajper

Upp till 500 kronor Ultrabet! +10 Hajper spins.

Spana in Hajpers Ultrabet vilket ger dig 500 kronor att betta för! En bra deal när man ska ge sig på division 2 fotbollen!


Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik! (v35)

Nytt för denna vecka är att ni kan köpa en andel av Friska Viljor och flera av spelarna som komponerat ihop trevliga rader åt oss.

Älgarna-Härnösand IF - Friska Viljor FC

Distriktsderby som alltid är lurigt. Friska Viljor är ett klart bättre lag än Älgarna och ska under normala omständigheter vinna med ett antal bollar. Nyckeln är att få hål på den kompakta försvarsmuren som vi förmodligen kommer mötas av. Prestigemässigt en av säsongens viktigaste matcher för Älgarna som gärna vill ta upp kampen om att vara bästa lag i Ångermanland på sikt. Som jag nämnt tidigare i min spalt så har Härnösandslaget lyckats stjälpa både Luleå och Boden hemma på Högslätten så visst finns en tro i laget och att plocka poäng av Friska Viljor är ingen omöjlighet om man får allt att stämma. Men allt annat än seger för mitt lag skulle, trots allt, vara en överraskning.

Mitt tips: 2-5

Spana in oddset på Härnösand här

Ytterhogdals IK - Kiruna FF

En match mellan två lag i ingenmansland för närvarande. Det finns en grundläggande skicklighet som håller på division 2 nivå i YIK. Det visade man när laget trots underläge lyckades vända och vinna mot Älgarna senast. För ingen ska inbilla sig att det handlade om någon slags moral. Spelarna spelar för ett bättre kontrakt någon annanstans, det är vad det handlar om och bevisligen räcker det mot lag på den undre halvan av tabellen. Nu spelar man hemma mot ett likaledes oinspirerat motstånd med en resa på nästan hundra mil i bagaget så därför väljer jag att tro på hemmalaget i denna avslagna uppgörelse.

Mitt tips: 3-1

Spana in oddset på Ytterhogdals här

Skellefteå FF - Sandviks IK

Skellefteå tappade förmodligen definitivt kontakten med toppstriden i och med den tunga förlusten mot Boden senast. Frågan är vart laget tar vägen nu. Västerbottningarna har en grundkapacitet som slår de allra flesta i serien ändå är min uppfattning och Sandviks säsongslånga haveri är ju inget som avskräcker direkt. Därför tror jag inte att denna match är omgången då SFF oväntat tappar poäng.

Mitt tips: 4-1

Spana in oddset på Skellefteå här

Umeå FC Akademi - Bergnäsets AIK

Bergnäsets seger senast mot Gottne visar att det börjar lyfta däruppe i norr. Laget för en bättre tabellplacering har man enligt mitt förmenande så jag skulle bli förvånad om man inte griper chansen mot tabelljumbon. Akademin brukar väga lätt mot de flesta motståndare och saknar framförallt offensiv spets för att penetrera ett cyniskt försvar. Här möter man just ett erfaret lag, med viss kvalité, som vet precis vad som krävs för att vinna avgörande matcher. Utgångstvåan känns därför given.

Mitt tips: 0-3

Gottne IF - Sund IF

Svårtippad match på förhand då Gottne återigen saknar två absoluta nyckelspelare. Denna gång är det Nathan Millis och framförallt Danny Harmon som finns på frånvarolistan pga. avstängningar. Det påverkar den relativt tunna trupp som Övikslaget förfogar över ganska kraftigt och det vill till att övriga håller sig skadefria och fräscha om det ska bli full poängutdelning här. Dock är laget i grunden väldigt hemmastarkt och en motståndare av Sunds kaliber tror jag trots allt att man förmår avfärda ändå, även om det knappast lär bli någon klang och jubelföreställning.

Mitt tips: 2-1

Spana in oddset på Gottne här

BB180429 LO009
Skarmavbild 2022 09 02 kl 14 07 29

Div 2 tabell

Storfors AIK - IFK Östersund

Storfors vann en riktigt moralstärkande uppgörelse med Sandvik häromsistens och behöver nu bara ett par segrar till för att säkra kontraktet enligt min bedömning. Ett bollskickligt Östersund utan den där spetsen, som jag fortsätter att tjata om, tror jag är just den typ av motståndare som får hemmalaget att vinna på sin ypperliga moral och aggressivitet och därmed ta ytterligare steg mot det nämnda kontraktet. Det passar laget alldeles förträffligt att ligga tryggt i sina positioner och satsa på fasta situationer eller giftiga omställningar.

Mitt tips: 2-0

Spana in oddset på Storfors här

IFK Luleå - Bodens BK

En oerhört betydelsefull prestigematch för bägge lagen. Luleå har en tuff cupmatch mot AFC Eskilstuna idag (onsdag) som absolut kommer sätta laget på mentala prov inför denna likaledes viktiga batalj i toppstriden. Boden har bra med vind i seglen efter det sena avgörandet mot Skellefteå senast och, även om jag måste säga att Luleå imponerade mot Friska Viljor i helgen som gick, så tror jag inte man förmår att rubba serieledarna mot bakgrund av spelschemat och det faktum att gästerna var klart bättre i våromgångens möte lagen emellan och således har det mentala övertaget.

Mitt tips: 0-2

Spana in oddset på Bodens BK här

Fakta om Friska Viljor

Friska Viljor FC är en av de klubbar som Bettingstugan sponsrar under 2022! Laget spelar just nu i Divison 2 Norrland men har siktet inställt på att kliva upp till ettan i framtiden. Man hör hemma i Örnsköldsvik och spelar sina hemmamatcher på Skyttis Idrottsplats.

Fakta Friska Viljor FC

 • Grundad: 1994
 • Ort: Örnsköldsvik
 • Hemmaplan: Skyttis Idrottsplats (Konstgräs)
 • Meriter: Kvarsfinal i Svenska Cupen 2001, Superettan 2004

Fler lag som Bettingstugan sponsrar:

 • TVSK
 • FC Stockholm
 • Skiljebo SK
 • Enköpings SK

Fler spelnyheter & kampanjer

Fullträff - Nytt poolspel med MINST 50 miljoner i vinstpotten!

Premier League 27 september 2022

Nu på lördag lanserar Svenska Spel sin nya poolspelssatsning "Fullträff". Här handlar det om att tippa rätt antal mål i matcherna. Den 1:a oktober blir startskottet där vi ... Läs mer

100% upp till 5000 kronor » Läs om Hajpers nya Ultrabet!

26 september 2022

Ny stor bonus från Hajper ger spelaren två val. Atningen 100% upp till 5000 kronor eller hela 500 kronor i ett Ultrabet från idag måndag. Läs allt om deras ultrabet som ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 23 september 2022

Välinitierade Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor FC - fortsätter att leverera speltips från Division 2 Norrland. Ta del av Eriks tankar om veckans matcher här. Läs mer

Odds HockeyAllsvenskan - vilket lag tar SHL-platsen och vem vinner skytteligan?

HockeyAllsvenskan 20 september 2022

Säsongens upplaga av HockeyAllsvenskan inleds den här veckan och vi har en högintressant SHL-jakt framför oss. Bettingstugan har granskat oddsen för vilket lag som går hela vägen ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 15 september 2022

Erik Johansson levererar veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar under 2022. ... Läs mer