VECKANS DUBBEL
Nyhet

Veckans dubbel med Bettingstugan (v.13)

Övrigt 25 mars 2024

Vecka 13 inleds idag och här presenterar vi på Bettingstugan en ny dubbel och den här gången är det Jonas Weimer och Johan Videll som utgör veckans panel. Första speltipset hämtar vi från Brasilien och för att göra dubbeln komplett tittar vi till HockeyAllsvenskan och pågående slutspel där total oddset landar på nästan tre gånger pengarna!

SKAPA KONTO HOS MR GREEN

Mr Green

100 SEK utan omsättningskrav!


VECKANS DUBBEL PÅ BETTINGSTUGAN.SE VECKA 13

Jonas Weimer om Internacional - Juventude
Jonas Weimer

Jonas Weimer

⚽ Match: Internacional - Juventude
🏆 Tävling:
Copa Gaucho- Slutspel
📅 När:
Tisdag 26 mars
⏰ Avspark:
01:45

- Semifinal i Copa Gaucho 1 och returmöte efter 0-0 i första mötet. Ett möte där Internacional tog det väldigt lugnt och bara bevakde resultatet. Räkna med mer fart här då Internacinal är ett riktigt bra lag med bland annat gamla ecuadorianska storstjärnan Enner Valencia i laget. På 11 matcher i grundserien vann man 9 st. Juventude har dock sina styrjor defensivt och släppte bara 9 mål i grundserien. Jag tror de kan stå emot ett bra tag ikväll och man har en viktig utpost i Serie A kända Gabriel Vasconcelos i mål. Räkna med att Juventude kommer vilja dra ner tempot i precis alla spelavbrott här. Under 2.5 mål känns bra så länge vi inte får se något turligt mål första kvarten. 1.86 hos MrGreen här bra. Vinnaren i denna match får troligtvis möta Gremio i finalen den 31a mars och 7 april

Speltips:
Under 2,5 mål @ 1.86 💰

Johan Videll om Djurgårdens IF - IF Björklöven
Johan Videll

Johan Videll

🏒 Match: Djurgårdens IF - IF Björklöven
🏆 Tävling:
HockeyAllsvenskan - Slutspel
📅 När:
Tisdag 26 mars
⏰ Avspark:
19:00

- Matchserien lever vidare, åtminstone till match fem och detta efter att Björklöven vunnit den senaste matchen hemma i Umeå genom en knapp 3-2-seger. Nu är det spel i Stockholm igen och då DIF gick ifrån till 3-0 i matcher genom att vinna de tre första, varav två av dem efter övertid, har de nu matchboll nummer två framför sig, varav den första på hemmais. Pressen ligger utan tvekan på Björklöven som måste leverera en seger i huvudstaden, annars är säsongen över för deras del. Hur det slutar? Jag tror faktiskt att Djurgården tar hem det här. På Hovet är de alltid svårslagna och med publiken i ryggen säkrar de sin biljett till semifinal, men vem vet, kanske krävs det övertid igen?

Speltips: Djurgårdens IF att vinna ink. ÖT @ 1.57 💰

Rygga Weimers & Vidells dubbel hos Mr Green

  • Internacional - Juventude (Under 2,5 mål) + Djurgården -Björklöven (DIF ink. ÖT)

    2.94

Sportbonus:

100 SEK utan omsättningskrav!

Omsättningskrav: x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: CASH