Speltips » SHL → Sveriges Bästa Betting Tips
Shl Event

Speltips till SHL 2021/2022

På Bettingstugan erbjuder vi speltips på Sveriges bästa hockeyliga SHL. Alla odds och tips som skrivs är gratis och skrivna efter noggranna analyser.

Speltips till SHL 2021/2022

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
7 maj
15:15
Luleå - Färjestad
SHL
Spel: 1X och minst fyra mål i matchen
 
30 apr.
15:15
Luleå - Färjestad
SHL
Spel: 1X och minst fyra mål i matchen
 
20 apr.
19:00
Rögle - Färjestad
SHL
Spel: Färjestad vinner inklusive övertid
 
15 apr.
14:59
Luleå - Frölunda
SHL
Spel: 1X och max tre mål för Frölunda under ordinarie speltid
 
6 apr.
19:00
Oskarshamn - Rögle
SHL
Spel: Rögle vinner
 
1 apr.
19:00
Skellefteå-Färjestad
SHL
Spel: Linus Karlsson gör poäng
 

Powerplay SHL 2021/2022

SpelstoppTipsterTitelPoolspelSpelbolagSystem
28 maj
01:59
Powerplay » Lördag 28/5
Poolspel: Powerplay System: rader
28 maj
01:59
Powerplay » Fredag 27/5
Poolspel: Powerplay System: 108 rader

Speltips till SHL 2021/2022

På Bettingstugan.se erbjuder vi er massvis med speltips på Sveriges bästa hockeyliga SHL. Alla odds tips som skrivs på Bettingstugan är gratis och skrivna efter noggranna analyser.

Vi på bettingstugan är stora fans av ishockey och förutom speltips på NHL lägger vi självklart stort fokus på att skriva om SHL. Inför varje ny omgång av SHL så kommer ni ha möjlighet till att ta del av analyser och rekar från våra experter. Speltipsen kommer innehålla nyheter kring hur lagens förutsättningar ser ut inför varje omgång, hur formen har varit på sistone samt en motivering till varför ni bör rygga experternas speltips.

Förutom att experterna på Bettingstugan har ett brett kunnande om sporten så är dom dessutom väl insatta i bettingvärlden.

Våra experter inom SHL är noggrant utvalda för att kunna leverera skarpa analyser och hitta spelvärde i olika matcher varje omgång. Förutom att experterna på Bettingstugan har ett brett kunnande om sporten så är dom dessutom väl insatta i bettingvärlden.

En av Bettingstugans främsta målsättning är att förmedla ett förtroende till er läsare. För att våra experter ska lyckas med att vara förtroendeingivande så krävs det att dom är väl pålästa inom dom matcher som dom bestämmer att reka i SHL.

Om ni ryggar våra experters speltips och spelar för riktiga pengar så gör ni det på egen risk, vi kan inte garantera er att våra experter levererar vinnande speltips.

Bästa SHL spel och dagens NHL spel hittar du hos Bettingstugan.

Speltips på SHL

Bettingstugan erbjuder alltid speltips på SHL

Senaste speltipsen till SHL 2021/2022

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
7 maj
15:15
Luleå - Färjestad
SHL
Bet: 1X och minst fyra mål i matchen
 
30 apr.
15:15
Luleå - Färjestad
SHL
Bet: 1X och minst fyra mål i matchen
 
20 apr.
19:00
Rögle - Färjestad
SHL
Bet: Färjestad vinner inklusive övertid
 

Spela på SHL 2021/2022

Ishockeyns utbredning i världen är inte lika stor som exempelvis fotbollen, men när det gäller betting är valmöjligheterna enorma. Numer erbjuder alla stora spelbolag en mängd olika spelformer på SHL. Du kan välja att lägga långtidsspel på exempelvis SM-mästare, vilka lag som åker ur eller vem som kammar hem skytteligan. När det gäller spel på enskilda matcher sträcker sig nuförtiden spelbolagens bredd betydligt längre än klassiska resultatspel. Du kan spela på allt från handikappspel och över- och underspel till exempelvis målskyttar och utvisningar inför matchen. Spelbolagen erbjuder också en stor mängd livespel under pågående match, där du som spelare kan följa matchen i realtid och försöka förutspå matchutvecklingen. Även när det kommer till livebetting finns en stor variation på spelformerna i allt från raka resultatspel till nästa målskytt.

Över/Under - Så många mål blir det i matchen

Precis som i fotboll och andra sporter har det även inom ishockey och SHL blivit populärt att spela på hur många mål en match innehåller. I fotbollen ligger mållinan vanligtvis på 2.5, där spelaren helt enkelt tippar huruvida en match kommer innehålla fler eller färre än tre mål. I ishockey, som är en betydligt målrikare sport, brukar mållinan ligga på 4.5 eller 5.5. I SHL, där matcherna duggar tätt, är det här en särskilt intressant spelform med många faktorer - allt från skadelägen, form, powerplay, målvakt för dagen - att analysera.

Fulltidsresultat/Asian Handicap - Vi hjälper dig att förstå

Det populäraste spelet inom SHL är att spela på vilket lag som vinner matchen. De två populäraste spelformerna när det kommer till resultatspel är att antingen tippa slutresultatet eller att spela ett så kallat Asian Handicap-spel. Att spela på slutresultat är simpelt - du tippar helt enkelt hur matchen kommer att sluta: 1 (hemmaseger), X (oavgjort) eller 2 (bortaseger). Att spela Asian Handicap är en aning mer komplicerat, men en spelform man snabbt kommer in i. När spel på fotbollsmatcher blev populärt i Asien uppstod spelformen Asian Handicap i Sydostasien, där termen myntades av journalisten Joseph Saumarez Smith. I Asien gillade inte spelarna att en match kunde sluta oavgjort, varpå man tog bort det oavgjorda resultatet genom att addera ett handicap. Huvudsakligen går det till på samma sätt som fulltidsresultat men det skiljer sig på så sätt att lagen får börja matchen med ett handicap. Det speciella med Asian Handicap är att du inte enbart kan vinna eller förlora på ett spel, du kan också få tillbaka delar eller hela din insats.

Powerplay på Bettingstugan

Bettingstugans experter erbjuder inte bara klassiska singelspel på SHL, då och då bjuder våra SHL-tipsters även på poolspel såsom Powerplay. Powerplay går ut på att förutse resultat i åtta hockeymatcher som Svenska Spel tar ut. Vanligtvis väljer Svenska Spel SHL-matcher men det händer även att det bjuds på matcher från andra ligor såsom NHL och KHL.

Ishockey Svenska Spel Powerplay