Shl Event

Bäst odds för SHL 2023/24

Det är ett enormt intresse kring SHL hos oss svenskar och är du intresserad av att betta på Sveriges bästa hockeyliga så har du mängder med med möjligheter. Vi ger dig dom bästa spelen och oddsen till SHL 2023/24!

Speltips SHL 2023/24

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsSpelbolagResultat
2 dec.
15:15
Oskarshamn - Frölunda
SHL
Spel: Frölunda vinner
 
2 dec.
15:15
Rögle - Modo
SHL
Spel: Rögle -1
 
30 nov.
18:59
Dagens Trippel 30/11
SHL
Spel: Trippel
 
28 nov.
19:00
Timrå - Rögle
SHL
Spel: Rögle vinner inklusive övertid
 
25 nov.
15:15
Frölunda - Timrå
SHL
Spel: Frölunda vinner
 
23 nov.
19:00
HV 71 - Timrå IK
SHL
Spel: N. Shore över 0,5 poäng
 

Laget som vinner SM-guld säsongen 2023/2024

Odds till SHL 2023/24

Ryan Lasch FOTO Michael Erichsen

Odds till SHL - vilka vinner SM-guldet?

SHL 12 september 2022

På lördag drar SHL äntligen igång igen. Flera lag är att betrakta som guldkandidater och konkurrenssituationen i serien är extrem. Bettingstugan har granskat oddsen för vilket lag ... Läs mer

SHL 2023/24 - Bäst odds & utbud hos spelbolagen

Intresset för ishockey är inte lika stort som fotboll, men när det kommer till betting är utbudet enormt. Spelbolagen erbjuder idag ett gigantiskt utbud av matcher och marknader inom hockey. I Sverige brukar intresset främst vara att betta på antingen NHL, KHL eller SHL. Populärast är definitivt att spela på SHL. Det vanligaste sättet att betta på SHL är att tippa matchresultat, alltså vilket lag som vinner matchen. Spelbolagen erbjuder dock en mängder av alternativ för dig som vill betta på mer än vinnare av matchen. Till exempel kan du spela handikappspel samt över- och underspel.

Idag har har du möjlighet att spela långtidsspel som vilket lag som vinner SM-guld eller vilken spelare som gör flest poäng under grundserien. Vissa spelbolag erbjuder t.om. specialspel inför säsongen. Hos Betsson kan du t.ex. spela på om Timrås målvakt håller nollan i mer än tre matcher.

Något som är extremt populärt inom betting på SHL är att spela live på en match. Du kan alltså från t.ex. TV-soffan, arenan eller bussen följa matchen och betta på hur matchen kommer utvecklas. Variationen och utbudet på livespel är stora och du kan spela på allt från raka till nästa målskytt.

Poängkung SHL Odds

Joakim Lindström är en riktig poängkung, här prisas han för ha gjort över 300 poäng i SHL.

Ett annat mycket vanligt spel inom ishockey och SHL är att betta på om det blir över eller under ex antal mål. Det kan t.ex. se ut så här:

Över 4.5 mål

  • JA - 1.77
  • NEJ - 2.05

Om du tror att mållinan går över 4.5 mål spelar du "JA", tror du att det blir färre än 4.5 mål så klickar du i "NEJ".

Vinnare - SHL 2023/24

Som vi nämnde ovan så är det populäraste spelet inom SHL att tippa vilka som vinner matchen. Ska man tippa på resultatspel så rekommenderar vi att du antingen väljer att spela på den klassiska 1X2-marknaden eller att spela ett så kallat Asian Handicap-spel. Ska du spela på 1X2-marknaden så ska du välja på tre tecken: 1, X eller 2. 1 är hemmaseger, X är oavgjort och 2 bortaseger. 

I Asien tyckte man inte om att matcher kunde sluta oavgjort, dom valde därför att ta bort alternativet för oavgjort (X). Så spelar du Asian Handicap kan du antingen spela på det ena laget eller det andra, dom två lagen börjar dock med varsitt handicap.