Shl Event

Kampanjer för SHL 2021/2022

Hos Bettingstugan får du inför varje omgång dom bästa och senaste kampanjerna inom SHL.

Senaste kampanjerna för SHL 2021/2022

Om kampanjer för SHL 2021/2022

Majoriteten av kampanjer på SHL brukar vara snarlika från varandra, oavsett vilket spelbolag du väljer. Kampanjen kommer med största sannolikhet ha ett omsättningskrav som du ska följa, en giltighetstid som ska uppfyllas samt andra regler. Dessa olika krav varierar beroende på kampanj och spelbolag så vi rekommenderar att du noggrant läser vad som gäller för din specifika kampanj. 

Det finns en mängd olika kampanjer att välja bland

Spelbolagen tenderar att snurra på ett par olika typer av kampanjer. Dom flesta spelbolag har alltid en välkomstbonus till sina nya kunder, det kan t.ex. vara att spelbolaget boostar din insättning eller att dom höjer oddset till en specifik match om du skapar konto. Det kan även vara så att spelbolagen lockar med riskfria spel. Oavsett erbjudande så gäller det att du återigen läser villkoren för den specifika kampanjen. 

För att underlätta för dig som ska ta del av en kampanj, läs vår beskrivning om kampanjer här under.

Betting kampanjer

Exempel på kampanjer för SHL 2021/2022

Förhöjda odds

Det har blivit allt vanligare att spelbolagen lockar spelare med förhöjda odds eller boostade odds som det också kan kallas. Ett förhöjt odds innebär att spelbolaget höjer ditt odds på en specifik match. Det brukar oftast ske i samband med stormatcher men kan givetvis också inträffa vid mindre matcher.

  Exempel

  Ett spelbolag höjer oddset på matchen mellan Växjö - Timrå. Om du skapar konto i samband med matchen så erbjuder spelbolaget ett högre odds på Växjö-seger än det vanliga oddset. Säg att det vanliga oddset på Växjö-vinst är 1.60, men om du skapar konto innan matchstart så får du 10.00 x pengarna på att Växjö vinner över Timrå.

  Riskfria spel

  Spelbolagen gillar även att erbjuda riskfria spel. Ett riskfritt spel betyder i majoriteten av fall att du får möjlighet att betta på en match och att du får din insats tillbaka ifall du förlorar ditt spel. Dom olika reglerna och villkoren skiljer sig från varandra beroende på vilket spelbolag du spelar hos eller vilken kampanj du använder, så se till att läsa vad som gäller för ditt riskfria spel.

   Ex på riskfritt spel Casumo

   Exempel på riskfritt spel med Casumo

   Exempel

   Skapa konto och gör en insättning på 1000kr så får du ett riskfritt spel på Växjö-Timrå. Vid vinst är pengarna dina, vid förlust får du din insats tillbaka.

   Oddstävling

   Oddstävlingar förekommer också från spelbolagen och arrangeras oftast genom bettingbolagens sociala medier, dessa oddstävlingar brukar variera i spelform. I vissa fall kan det handla om att du ska betta resultat eller målskytt i en SHL-match men det kan även vara en tävling som pågår under en längre period. 

   Exempel

   Lägg ett spel på valfri SHL-match varje vecka i fyra veckor, får du högst odds vinner du 5000kr.

   Spelbolag med bra kampanjer för SHL 2021/2022

   Intresset för att betta på SHL är stort och i stort sett alla spelbolag ger dig idag chansen att spela på Sveriges främsta hockeyliga. Utbudet av matcher och och kampanjer kan dock variera beroende på vilket spelbolag du bettar hos. Så är du ute efter att betta och ta del av kampanjer på SHL, rekommenderar vi att du tar reda på vilka spelbolag som har bäst utbud. För att förenkla ditt val har vi på Bettingstugan listat våra favoriter. Nedanför listar vi de fem spelbolagen som erbjuder flest och bäst kampanjer för SHL både inför och under säsongen.

   Betsson

   SHL:s huvudsponsor Betsson är självklart ett av dom bästa spelbolagen när det kommer till att betta på hockey och SHL. Betsson har på kort tid etablerat sig som ett av marknadens bästa spelbolag för SHL och hos detta spelbolag får du ett brett utbud, grymma odds och massvis med roliga kampanjer för oss hockeyälskare.

   Betsson till SHL 2021/2022

   Betsson

   500 kr oddsbonus

   • Riskfria spel med bra priser
   • Roliga specialspel på SHL
   • Schyssta oddsboosts
   Hämta 500 kr bonus

   18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.


   LeoVegas

   Ska du börja betta på hockey och SHL så kan vi starkt tipsa om LeoVegas. Till att börja med så erbjuder det svenska spelbolaget en bra välkomstbonus som gör att du får en tacksam start på ditt spelande, spelbolaget har även en väldigt användarvänlig app som är enkel att spela ifrån. Dessutom har LeoVegas ett bra utbud av matcher och spel på SHL. 

    LeoVegas till SHL 2021/2022

    LeoVegas

    100 SEK gratisspel direkt in på kontot

    • Bra kampanjer för både nya och befintliga kunder
    • Grymma kampanjer för spel via mobilen
    • Erbjuder kontinuerligt riskfria spel och boostade odds på SHL
    Hämta 100 kr bonus

    18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.


    Betfair

    Betfair må ha sitt huvudkontor i England men det hindrar dom inte från att erbjuda oss svenska spelare massvis med bra odds och spel på SHL. Att dom dessutom, varje omgång, erbjuder maxade oddsboosts gör att vi ser Betfair som ett av dom främsta spelbolagen inom kampanjer för SHL. 

     Betfair till SHL 2021/2022Be

     Betfair

     100% upp till 1000 kr bonus

     • Förhöjda odds
     • Free Bets
     • Bra välkomstbonus

     Bethard

     Bethar stått för en snabb omvandling då dom på kort tid sett till att förbättra sin produkt avsevärt. Spelbolaget anses idag vara en av dom främsta spelbolagen på marknaden och en anledning till detta är deras generösa deals. 

      Bethard till SHL 2021/2022

      Bethard

      100% upp till 1000 SEK

      • Roliga oddstävlingar
      • Erbjuder ofta gratisspel
      • Roliga riskfria spel

      Unibet

      Unibet har precis som spelbolagen ovan ett stort utbud när det kommer till betting på SHL. Hos Unibet kan du välja på massa av olika spelartyper inför varje SHL-match. Förutom att erbjuda massvis av spel på alla SHL-matcher så är Unibet även extremt uppskattat pga. deras kampanjer. 

       Unibet till SHL 2021/2022

       Unibet

       Sätt in 100 SEK 100 SEK gratisspel

       • Erbjuder oddsboosts på SHL
       • Generös välkomstbonus
       • Bra oddsboost för kombinationsspel

       Bäst spelbolag för hockey

       Vill du läsa mer om vilka spelbolag som är bäst när det kommer till att betta på ishockey och SHL.

       Bäst spelbolag till SHL 2021/2022

       18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

       1. 120 SEK gratisspel

       2. 100 SEK gratisspel direkt in på kontot

        18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

       3. 100% matchade bonus upp till 1500 SEK gratisspel

        18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

       4. Sätt in 1000 SEK 2000 SEK att spela för!

        18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

       5. Upp till 1250 SEK i spelkrediter

        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

       6. 1200 SEK bonus eller 1500 Freebet i Revanschen!

       7. Upp till 1000 kronor Ultrabet! +10 Hajper spins.

       8. 500 SEK i ett FREEBET!

       9. Upp till 100 SEK cashback

       10. 120 SEK bonussspel

        Åldersgräns 18 år | Gör din första insättning och få 100 kr. bonus | Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Klicka här för Regler och villkor