Speltips Albanien under 1.5 mål

Bild från Bildbyrån

Få mål för Albanien

Fotbollsfesten 2024 i Tyskland närmar sig allt mer och det är dags att sätta sig in i det och plocka fram de bästa spelen inför mästerskapet.

Albanien: Albaniens väg till EM var genom att hamna i den lättaste gruppen på förhand där man hade Tjeckien och Polen som främsta utmanare. Man var inte favoriter att ta sig vidare eller vinna gruppen men chans till skräll fanns med tanke på att Polens storstjärna Lewandowski brukar vara sämre i landslaget och när han dessutom varit långt ifrån samma nivå som i Bayern München. Alla tre lagen lyckades dessutom ta sig vidare till EM Albanien och Tjeckien direkt och sedan löste Polen det genom ett extra kval. Albaniens främsta styrkor är deras defensiv där man även har sin bästa spelare Berat Djimsiti som spelar i Atalanta, under EM kvalet släppte de endast in 4 mål vilket betyder att man är ett välorganiserat lag och att man är noggrann med hur man gör när man ska försvara det egna målet, däremot lyckades man endast att göra 12 mål i kvalet vilket var minst av de som vann sina kvalgrupper. Detta är en indikation på att offensiven inte är lika bra som defensiven. I EM kommer man dessutom att möta betydligt tuffare motstånd än vad man fick göra under kvalet. Albanien kommer att ha mindre boll och målchanserna som man kommer att skapa kommer vara betydligt färre med.

Speltips: Spelet här blir ett lagmarknadsspel på Albanien där man ska göra under 1,5 mål på hela turneringen exkluderat straffar efter förlängning. Albaniens chanser till att gå vidare är minimala och med tanke på att de möter lag som Italien, Kroatien och Spanien som är betydligt skickligare samt att de inte släpper in mycket mål blir det svårt för Albanien att göra två mål under deras tre matcher i EM 2024.

Lycka till

//Rasmus

Albanien under 1,5 mål 2.30