Speltips: Blackpool - Middlesbrough 11/8 "Ryggareken om Blackpool vs…
Speltips Blackpool - Middlesbrough

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Blackpool vs Middlesbrough

Blackpool och Middlesbrough möts i ligacupens första runda på onsdagskvällen efter att båda har åtnjutit en relativt positiv start på den nya säsongen. Nyligen promotade Blackpool spelade oavgjort mot Bristol City medan Boro höll emot Fulham för ett 1-1 resultat.

Blackpool

Blackpool kommer från ett oavgjort resultat mot Bristol City efter att ha kvitterat i 92a minuten. Målet gjordes av gamla Linfield spelaren Shayne Lavery som debuterade från bänken. En välförtjänt poäng efter att ha spelat en bra andra halvlek.

Coach Crichley förfogar över en bred trupp och kommer sannolikt att utnyttja detta inför match. Han kommer säkerligen vilja vila en del nyckelspelare inför den svåra matchen mot Cardiff. Är övertygad om att det har stor betydelse för laget hur man presterar i inledningen av säsongen för lagets fortsatta framgång i Championship.

Lavery och Josh Bowler kommer att hoppas på att få starta efter att ha spelat bra från inhopp mot Bristol City. Likaså Daniel Grimshaw och Oliver Casey efter deras transfers från Manchester City och Leeds United.

Möjlig XI: Grimshaw; Connolly, Casey, Husband, Garbutt; Bowler, Carey, Ward, Anderson; John-Jules, Lavery


Middlesbrough

Middlesbrough var definitivt underdogs mot Fulham vilka man spelade oavgjort mot i säsongspremiären. Vi rekade matchen till förlust och förlorade lite av spelkassan. Men Boro stod emot pressen från ett hårt pressande Fulham trots att man under långa skeden av matchen knappt rörde bollen. Med 13 minuter kvar av matchen kvitterade Marc Bola med lagets enda skott på mål under matchen.

Även om coach Neil Warnock kommer att fokusera på ligan och lagets nästa match mot Bristol City på lördag så tror jag att man kommer att spela en del högprofilerade spelare som satt på bänken sist. Det inkluderar Martin Payero, nyförvärvet från Argentina, som representerade sitt land under sommarspelen.

Warnock kommer säkerligen inte riskera att spela Marcus Tavernier efter hans skada, trots att denna gjorde jobbet bra mot Fulham. Men Luke Daniels, Djed Spence, Lee Peltier, Payero, Isaiah Jones och Josh Coburn är alla tillgängliga. Möjligen i ett annat system.

Möjlig XI: Daniels; Spence, Peltier, Fry, Bola; Morsy, McNair, Payero; Jones, Coburn, Ikpeazu


REK

Det är svårt att spela på utkomsten på denna match då vi vi inte vet hur starka lag som spelas. Blackpool har en hel del nya spelare som fortfarande testas. Middlesbrough imponerad dock mot Fulham trots att man i statistiken var betydligt sämre. Men det är trots allt målen som räknas. Och mål är något som jag tror att vi får se här – från båda håll. Blackpool är vana vid att göra mål från sin resa upp till Championship under föregående säsong. Man inledde även med att göra mål mot svåra Bristol. BLGM spelas till 1.83 hos ComeOn. 5u.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
25 jan.
19:00
Luleå - Oskarshamn
SHL
Spel: Fredrik Olofsson att göra poäng
 
25 jan.
19:00
Växjö - Skellefteå
Spel: Växjö inklusive förlängning och straffar
 
26 jan.
18:59
HV71 - Västervik
HockeyAllsvenskan
Spel: Tre HV71-poäng och minst fyra mål i matchen
 
30 jan.
15:15
Prix d'Amerique 2022
Trav
Spel: Don Fanucci Zet att vinna Prix d'Amerique 2022
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Här är Sveriges 10 största guldchanser i OS 2022 i Peking

Vinterspelen 24 januari 2022

Vinterspelen 2022 närmar sig med stormsteg. SOK har fastställt truppen och det är ett starkt landslag som kommer visa upp sig i Peking under februari månad. Vi har tagit tempen på ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 21 januari 2022

Ingen jackpot denna vecka men en riktigt rolig kupong med en hel del spännande matcher. Limpar och Weimer guidar er rätt bland spikar och skrällar. Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 22 Jan

Premier League 21 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Tomas Wahlberg (Pippo) kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2022

Stryktipset är tillbaka igen efter att vi inte fått någon med 13 rätt förra veckan. Denna vecka får vi därmed 12 miljoner i jackpot och bra läge att vässa hjärnorna igen. Några ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

Premier League 14 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer