Speltips Blackpool - Middlesbrough

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Blackpool vs Middlesbrough

Blackpool och Middlesbrough möts i ligacupens första runda på onsdagskvällen efter att båda har åtnjutit en relativt positiv start på den nya säsongen. Nyligen promotade Blackpool spelade oavgjort mot Bristol City medan Boro höll emot Fulham för ett 1-1 resultat.

Blackpool

Blackpool kommer från ett oavgjort resultat mot Bristol City efter att ha kvitterat i 92a minuten. Målet gjordes av gamla Linfield spelaren Shayne Lavery som debuterade från bänken. En välförtjänt poäng efter att ha spelat en bra andra halvlek.

Coach Crichley förfogar över en bred trupp och kommer sannolikt att utnyttja detta inför match. Han kommer säkerligen vilja vila en del nyckelspelare inför den svåra matchen mot Cardiff. Är övertygad om att det har stor betydelse för laget hur man presterar i inledningen av säsongen för lagets fortsatta framgång i Championship.

Lavery och Josh Bowler kommer att hoppas på att få starta efter att ha spelat bra från inhopp mot Bristol City. Likaså Daniel Grimshaw och Oliver Casey efter deras transfers från Manchester City och Leeds United.

Möjlig XI: Grimshaw; Connolly, Casey, Husband, Garbutt; Bowler, Carey, Ward, Anderson; John-Jules, Lavery

Middlesbrough

Middlesbrough var definitivt underdogs mot Fulham vilka man spelade oavgjort mot i säsongspremiären. Vi rekade matchen till förlust och förlorade lite av spelkassan. Men Boro stod emot pressen från ett hårt pressande Fulham trots att man under långa skeden av matchen knappt rörde bollen. Med 13 minuter kvar av matchen kvitterade Marc Bola med lagets enda skott på mål under matchen.

Även om coach Neil Warnock kommer att fokusera på ligan och lagets nästa match mot Bristol City på lördag så tror jag att man kommer att spela en del högprofilerade spelare som satt på bänken sist. Det inkluderar Martin Payero, nyförvärvet från Argentina, som representerade sitt land under sommarspelen.

Warnock kommer säkerligen inte riskera att spela Marcus Tavernier efter hans skada, trots att denna gjorde jobbet bra mot Fulham. Men Luke Daniels, Djed Spence, Lee Peltier, Payero, Isaiah Jones och Josh Coburn är alla tillgängliga. Möjligen i ett annat system.

Möjlig XI: Daniels; Spence, Peltier, Fry, Bola; Morsy, McNair, Payero; Jones, Coburn, Ikpeazu

REK

Det är svårt att spela på utkomsten på denna match då vi vi inte vet hur starka lag som spelas. Blackpool har en hel del nya spelare som fortfarande testas. Middlesbrough imponerad dock mot Fulham trots att man i statistiken var betydligt sämre. Men det är trots allt målen som räknas. Och mål är något som jag tror att vi får se här – från båda håll. Blackpool är vana vid att göra mål från sin resa upp till Championship under föregående säsong. Man inledde även med att göra mål mot svåra Bristol. BLGM spelas till 1.83 hos ComeOn. 5u.