Speltips Boston Bruins - Anaheim Ducks

Bild från Bildbyrån

Bruins har fått en perfekt start!

Vi har kommit en bit in i säsong 2023/24 i ishockeyns största liga NHL. Och som vanligt finns ett smörgåsbord av högintressanta matcher att titta på i veckan.
Natten till fredag möter Boston Bruins ett Anaheim Ducks som är på östkusten och spelar. Jag tycker Boston ska ha mycket fin chans här då de visat fin kvalitet på spelet i början av säsongen och är obesegrade. Mitt tips blir -1,5 hcp Bruins!

Om vi börjar och tittar på bortalaget och motståndare för Bruins här kommande natt så har spelet sett ganska okej ut, men Ducks har haft svårt att få utdelning offensivt.

Laget har intressanta unga spelare som är talangfulla, och också en ung svensk spelare i Leo Carlsson som fått chansen och till och med nätat. Dessa unga spelare ska spelas in lite mer för att jag ska tro på laget fullt ut. Summa-summarum för Anaheim Ducks så är laget intressant men jag tycker inte spelet ser helt moget ut ännu.

Boston har börjat mycket starkt. De är obesegrade så här långt och har vunnit både borta och på hemmais, dessutom mot Ducks redan här i starten av säsongen.
Om inte hemmanerverna ställer till det ska laget, som har erkänt bra målvakter att alternera och givetvis spelgenier och skarpskyttar att tillgå, ha mycket bra chans.

Mitt tips för natten är alltså att Boston Bruins vinner med minst två puckar i TD Garden. Boston är bättre som lag och har rutin och spets. Jag spelar med en insats om 5 Units.