Speltips Detroit Red Wings - Minnesota Wild

Bild från Bildbyrån

Åter hemma med storform!

I och med att NHL har haft en sådant fantastiskt fint utbud så kommer ett avslutande tips för helgen. Här tycker jag att Detroit Red Wings verkar ha kommit ihop som grupp och lag efter en ganska skral utdelning i Global Series i Stockholm. Jag lägger Wings draw no bet med 4 Units.

Det var på vissa sätt ett nytt Detroit Red Wings som kom ut och slog Boston Bruins i själva TD-Garden. Målvakten Ville Husso spelade som pånyttfödd och släppte bara två puckar mot erkänt starka Bruins hemma.
Vissa justering i femmorna gjordes också åter vilket föll väl ut. Detroit har gjort det bra och hade inte marginalerna med sig i Stockholm. Men nu har det blivit vinst mot New Jersey och då Bruins.

Minnesota kämpar med formen. De kom undan lite med hedern i behåll med två poäng från Global Series. Deras Pk var bra, likaså målvaktsspelet. Men laget har fortfarande svårt att göra mål.
Senaste fullpoängare (vinst ordinarie tid) kom 8/11 mot Islanders (laget har haft match mot Colorado 25/11, efter tips skrevs). Sedan dess ha laget endast poäng från Stockholm.

  • Speltips

Visst har Wild fått vila lite. Men det kan vara både på gott och ont - nu möter de ett Detroit fullt av självförtroende som har kommit upp i skridskotempo och har två stycken mycket fina skalper.
Jag tror Detroit har goda chanser att göra bra ifrån sig här. Kommer defensiven hålla samma höga kvalitet som senaste matcherna och att alla kedjor verkar ha fått nytt driv så ger jag Wings goda chanser att avancera i Atlantic.

Mitt tips blir Detroit Red Wings draw no bet (pengarna tillbaka på oavgjort) med 4 Units.