Speltips Doncaster - Wrexham

Bild från Bildbyrån

Målspel i League Two!

Jag beger mig till League Two denna afton där vi har en match på agendan. Det är Doncaster som står inför nykomlingen och succélaget Wrexham.

Doncaster befinner sig i en synnerligen god form, och vi bör inte räkna bort dem här trots den tuffa matchen som väntar. Laget har faktiskt segrat i sina fyra senaste matcher och visat en imponerande defensiv stabilitet. Att möta Wrexham, ett av ligans mest fruktade offensiva lag, är emellertid en helt annan utmaning, och det är här jag tror att hemmalaget kan komma att släppa in ett par baljor.

Wrexham, som säkerligen de flesta känner till vid det här laget, allt vad gäller deras ägare och imponerande resa till League Two. Klubben kommer knappast att nöja sig här – ambitionerna sträcker sig längre, med ett omedelbart mål att avancera ytterligare en division, trots att man nyligen tagit steget upp till League Two. Höga ambitioner är en självklarhet, och hittills har man levererat väl genom att placera sig trea i League Two-tabellen, vilket ger en direktbiljett till League One. Men det återstår fortfarande en del matcher att spela och många poäng ska delas ut, så vi får se vad laget kan åstadkomma under den återstående delen av säsongen, men det ser helt klart ljust ut.

Speltips & odds

Doncaster har, som tidigare nämnt, fått upp farten ordentligt, men nu står de inför en helt annan typ av motstånd, en starkare motståndare som kommer att kämpa för att ta alla poäng. Jag tror att vi kan förvänta oss en ganska jämn och underhållande match, där båda lagen till slut lyckas göra mål, och det är just detta mitt speltips handlar om.

Det är dock värt att påpeka att Doncaster har haft vissa problem med sin offensiv under säsongens gång, men som tidigare nämnt har de börjat hitta formen mot slutet, och detta gäller även deras offensiva prestationer som blivit allt bättre. Det ska också noteras att Wrexham, för att vara ett topplag, har släppt in en del mål, särskilt på bortaplan där de haft svårt att hålla nollan; faktum är att de bara lyckats med det en gång under sina 12 senaste bortamatcher i ligaspelet.

Mina andelar

Stryktipset! 🏆💰

1️⃣ Stryktipset Mini v2 - 43 kr / andel 🔗 Se mina andelar här

Europatipset! 🏆💰

1️⃣ Europatipset Mini v2 - 43 kr / andel 🔗 Se mina andelar här

Oddsjämförelse Doncaster - Wrexham