Speltips: England - Danmark 7/7 "Danmark bjuder upp till dans"
Speltips England - Danmark

Bild från Bildbyrån

Danmark bjuder upp till dans

Vem ska möta Italien i EM-finalen 2021 på Wembley?
Det ska göras upp här i matchen mellan hemmanationen (ja, jag kallar dem för det eftersom de potentiellt har 6 av 7 hemmamatcher på Wembley) England och Danmark.
Jag tror England drar det längsta strået men jag tror att Danmark i vanlig ordning kommer stå för fler avslut i matchen.

Mitt spel blir Danmark flest avslut i matchen, inklusive förlängning till 2.60 på Expekt. Jag tror så pass mycket på spelet att jag avslutar mitt EM-rekande med att trycka in 10 units.

England har tagit sig till Semifinal genom ett välorganiserat bygge som inte har släppt in ett enda mål hittills. De har sett extremt stabila ut bakåt men har inte imponerat offensivt på mig. Visst gör man 4 mål på Ukraina men det är mest kopplat till en hög effektivitet och ett trött Ukraina.
Det tuffaste motståndet England har stött på var Tyskland i åttondelsfinalen. Där vann man en jämn match med 2-0 men förlorade avslutstatistiken.
Jag ser Danmark som en likvärdig motståndare som tyskarna men som är betydligt rakare.

Danmark har likt England haft en hyfsat bekväm väg fram till sin semifinal. En vinst i gruppen för att sen slå ut Wales och Tjeckien måste ändå ses som en lyckosam lottning. Visst har danskarna imponerat i spelet och varit underhållande att se på men speglar det hur bra de egentligen är? Mitt svar är kanske. Vi får se mot England hur bra de är. Samtidigt får vi se hur bra försvar England har när de ställs mot ett av det offensivt bästa laget hittills i turneringen.

Min analys är att England i vanlig ordning kommer prioritera positionsspelet och anfalla metodiskt. Danmark kommer ha svårt att komma till bra lägen men är samtidigt ett lag som gillar att avsluta sina anfall. De är ett av lagen i EM som avslutat mest ihop med Italien och Spanien. Jag tror den trenden fortsätter. Tar England dessutom ledningen vilket inte är otänkbart med tanke på hemmaplan dessutom så tror jag att spelet sitter med god marginal.

Jag tror England vinner med 1-0, 2-1 men att Danmark vinner avslutstatistiken med god marginal. Mardrömsscenariot för spelet är såklart om Danmark lyckas ta ledningen. Vill man köra en cover så kan man i så fall lira att danskarna gör mål först. Men med tanke på hur stabila England sett ut så kör jag ett rakt bet här utan att skydda spelet.

Lycka till!

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
2 juli
15:00
AIK - Mjällby
Allsvenskan
Spel: Under 2.5 mål
 
2 juli
16:00
Paula Badosa vs. Petra Kvitova
Wimbledon
Spel: Petra Kvitova -1.5 games
 
2 juli
17:30
Nick Kyrgios vs. Stefanos Tsitsipas
Wimbledon
Spel: Stefanos Tsitsipas vinner
 
3 juli
00:00
Sean Strickland - Alex Pereira
UFC
Spel: Sean Strickland vinner
 
3 juli
00:00
Israel Adesanya - Jared Cannonier
UFC
Spel: Adesanya vinner på avslut - Ja
 
3 juli
04:00
Alexander Volkanovski - Max Holloway
UFC
Spel: Vinnande grupp av ronder: Volkanovski - rond 5-domarbeslut
 
3 juli
12:00
David Goffin vs. Frances Tiafoe
Wimbledon
Spel: David Goffin vinner
 
3 juli
12:00
Novak Djokovic vs. Tim Van Rijthoven
Wimbledon
Spel: Över 0.5 Tie breaks i matchen
 
3 juli
15:00
Djurgårdens IF - Hammarby IF
Allsvenskan
Spel: BLGM & 1X
 
3 juli
17:30
IFK Norrköping - IK Sirius
Allsvenskan
Spel: Norrköping att vinna & över 2,5 mål i matchen
 
3 juli
18:00
Ham-Kam - Molde
Eliteserien
Spel: Molde över 1.5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

Fotboll 1 juli 2022

Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2022 för damer - spana in Sveriges odds

Dam-EM 2022 29 juni 2022

Fotbolls-EM för damer går av stapeln under juli 2022. Det är nu vi ska gå för det efterlängtade guldet! Ett guld som Nederländerna försvarar. Hur ser spelbolagen på våra chanser? ... Läs mer

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2022

Dam-EM 2022 28 juni 2022

Fotbolls-EM för damer 2022 är här och med det även tankar om guld för Sverige. Häng med Bettingstugan i sommar då vi hoppas kunna njuta av fin fotboll, medaljer samt speltips som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer