Europatipset Tips Söndag 26 september » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Europatipset » Söndag 26/9

Europatipset 26/9 » Tips, Analys & Spelförslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 26 september hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Djurgården

💥 Kupongens skräll

 • Mjällby

1. Arsenal-Tottenham 1X2

Vi inleder kupongen med ett Londonderby mellan två lag som inte riktigt fått den start på säsongen de hade hoppats på. Arsenal har ryckt upp sig efter en bedrövlig inledning och kommer nu med tre raka vinster även om det spelmässigt fortfarande finns mycket kvar att önska. Spurs kommer med fyra raka utan seger och jag tycker dessa två lag ska värderas som relativt jämna. Arsenal ska vara favoriter med sin hemmafördel men jag tror på en tight match och ser inget större spelvärde sett till nuvarande streckfördelning. Helgardering.

2. Southampton-Wolverhampton 2

Southampton står fortfarande utan seger efter fyra kryss och en förlust på de fem första omgångarna men här går de in som knappa favoriter hemma mot ett Wolves som endast står på tre poäng efter fem omgångar. Men jag tycker Wolves presterat bättre än vad tabellen visar och jag håller Wolves som det bättre laget här. Jag håller inte med svenska folket om att hemmalaget ska ha över 45% chans till seger mot Wolves på nuvarande 25%. Jag tror det ska vara jämnare än så och jag utgår från tvåan men tar med krysset på mitt större system.

3. BK Häcken - Hammarby 2

Häcken går knackigt med endast en seger på lagets fem senaste och här väntar en tuff match mot ett Bajen som börjat trampa igång igen efter derbyförlusten och gjorde en övertygande match senast när de slog Göteborg i veckan hemma med 3-0. Inget snack om att Hammarby ska ses som det bättre laget för stunden och trots bortaplan ger jag gästerna ett litet favoritskap här. Nu är matchen streckad helt jämn och då ser jag värde i tvåan som jag kliver på.

4. Mjällby AIF - Elfsborg 1X

Mjällby är svårslagna för stunden men skulle behöva plocka lite vinster istället för kryss så att de kan rycka sig loss från bottenstriden. Här går de in som underdogs hemma mot Elfsborg som dock kommer med två raka förluster och som också är i stort behov av seger för att hänga på i toppen. Elfsborg ska vara favoriter här men nu är de streckade till över 60% vilket är helt absurt. Spelbolagen ger gästerna runt 40% chans till seger vilket känns mer rimligt och med det sagt är det inget snack om att spelvärdet ligger på hemmalaget och 1X spelas.

5. IFK Norrköping - Varbergs BoIS X2

Två lag som gått starkt de senaste veckorna där hemmalaget kommer med fyra raka utan förlust varav tre vinster och Varberg med endast en förlust på sina fem senaste matcher. Norrköping ska värderas som det klart bättre laget här och på hemmaplan ska de gå in som tydliga favoriter. Men Varberg ska verkligen inte underskattas vilket jag tycker svenska folket gör som endast ger gästerna 20% chans till seger i denna match. Jag tycker Varbergs chanser till poäng ska vara det dubbla och X2 blir mitt val.

6. Östersunds FK - Djurgården 2

Luften gick nog ur Östersund när de senast förlorade det viktiga bottenmötet mot Örebro och ett nytt kontrakt känns nu väldigt långt borta för klubben. Här tar de emot serieledarna Djurgården och jag kan inte se hur hemmalaget ska orka stå emot. Visst slog de Elfsborg på hemmaplan för bara en vecka sedan men en match säger inte särskilt mycket. Jag förväntar mig full dominans från gästerna och även om tvåan är överstreckad är det en spik jag kliver på.

7. Lazio-Roma 2

Romderby och som vanligt har vi jämna odds inför matchen där jag dock ändå lutar åt Roma. Lazio har sett bleka ut de senaste veckorna med fyra raka utan seger och en väldigt svag insats i veckan när de löste ett kryss i sista minuten borta mot Torino. Roma har inlett säsongen med fyra vinster på de fem första matcherna och jag håller Roma som snäppet vassare för tillfället. Nu när matchen är streckad helt jämn så gillar jag tvåan som jag utgår från. Tar dock med krysset på mitt större system.

8. Empoli-Bologna 2

Empoli har blandat och gett inledningsvis med bland annat en seger borta mot Juventus och senast en bekväm seger borta mot Cagliari men också tre förluster. Nu får de besök av ett Bologna som inlett säsongen fint med endast en förlust på de fem första omgångarna där förlusten kom borta mot Inter vilket inte är något att skämmas över. Jag håller inte med svenska folket om att Empoli ska vara favoriter inför denna match utan jag ger Bologna en liten fördel inför denna match. Jag utgår från tvåan men tar med krysset på mitt större system.

9. Udinese-Fiorentina X2

Udinese inledde säsongen väldigt fint men har nu fallit tillbaka med två raka förluster mot tufft motstånd i form av Napoli och Roma. Nu väntar ännu en tuff uppgift hemma mot ett Fiorentina som inlett säsongen starkt och gästerna ska gå in som favoriter inför denna match. Jag tror dock på en jämn match där krysset kan ligga nära till hands. Inget större spelvärde i denna match men jag utgår från X2 och helgarderar på mitt större system.

10. Barcelona-Levante 1

Barcelona har inlett säsongen bedrövligt och kommer nu med två raka kryss i ligan mot bottenlaget Cadiz och Granada. Här går återigen Barcelona in som stora favoriter hemma mot bottenlaget Levante som står utan seger efter sex omgångar och vinner inte Barcelona här så lär det vara tack och adjö för Koeman. Även om Barcelona är riktigt svaga för stunden och även om ettan är överstreckad så tror jag Barcelona studsar tillbaka nu och jag tycker denna match är ett bra tillfälle att spara sina tecken på. Jag spikar ettan.

11. Real Betis - Getafe X2

Real Betis går starkt med fyra raka utan förlust och ska gå in som klara favoriter här på hemmaplan mot ett Getafe som inlett säsongen uselt med sex förluster. Men Getafe kommer inte förlora varenda match resten av säsongen vilket svenska folket verkar tro när ettan blivit streckad till 75%. Det är betydligt jämnare än så mellan dessa lag och spelbolagen ger inte ens hemmalaget 60% chans till seger i denna match. Med det sagt ligger värdet på X2 som blir mitt val.

12. Marseille-Lens X2

Toppmöte i Ligue 1 när ligatvåan Marseille tar emot ligafyran Lens där det endast skiljer två poäng mellan lagen till Marseilles fördel som också har en match mindre spelad. Marseille är det klart bättre laget här och ska vara tydliga favoriter på hemmaplan. Men återigen överskattar svenska folket favoritskapet när ettan blivit streckad till 75% samtidigt som marknaden ger hemmalaget runt 55% chans till seger. Återigen gör svenska folket det enkelt för mig att välja sida för här ligger spelvärdet nu på gästerna och X2 spelas.

13. Bochum-Stuttgart 1X

Två lag som går tungt där Bochum kommer med tre raka förluster i ligan där det senast slutade 7-0 borta mot Bayern men det är verkligen inte där laget ska ta sina poäng i år. Stuttgart har endast en poäng på sina fyra senaste men gästerna ska ändå gå in som favoriter här trots bortaplan. Jag tror dock på en jämn match och jag tycker återigen svenska folket kommit snett på det när gästerna blivit streckade till över 50%. Jag skulle säga att Bochum ska ha runt 60% chans till att lösa minst en poäng här och 1X till under 50% är spelvärt och det blir mitt val.

Stora raden - 2304kr 

 1. Arsenal-Tottenham 1X2
 2. Southampton-Wolverhampton X2
 3. BK Häcken - Hammarby 2
 4. Mjällby AIF - Elfsborg 1X
 5. IFK Norrköping - Varbergs BoIS X2
 6. Östersunds FK - Djurgården 2
 7. Lazio-Roma X2
 8. Empoli-Bologna X2
 9. Udinese-Fiorentina 1X2
 10. Barcelona-Levante 1
 11. Real Betis - Getafe X2
 12. Marseille-Lens X2
 13. Bochum-Stuttgart 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
7 aug.
14:59
Dagens Trippel 7/8
Fotboll
Spel: Trippel
 
7 aug.
15:00
Hammarby IF - GIF Sundsvall
Allsvenskan
Spel: Hammarby -1,5 hcp & Hammarby att göra mål i båda halvlekarna
 
7 aug.
15:00
Leicester - Brentford
Premier League
Spel: båda lagen att göra mål & över 2,5 mål i matchen
 
7 aug.
15:00
Manchester United - Brighton
Premier League
Spel: Manchester United vinner
 
7 aug.
17:30
Mjällby AIF - IF Elfsborg
Allsvenskan
Spel: Över 10,5 hörnor i matchen
 
7 aug.
19:00
Braga - Sporting
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
 
8 aug.
18:00
Sandnes - Skeid
Premier League
Spel: Sandnes -1 AH
 
8 aug.
19:00
Varberg - IFK Göteborg
Allsvenskan
Spel: Över 2,5 mål
 
9 aug.
20:45
Rangers - Union Saint Gilloise
Champions League
Spel: Rangers -1.5
 
11 aug.
20:00
FK Shkëndija - AIK
Fotboll
Spel: FK Shkëndija DNB
 
16 aug.
01:00
JVM Ishockey
Hockey-VM
Spel: Team Canada vinner
 
6 maj
16:00
The Championship
Championship
Spel: Sunderland Top 12 finish
 
28 maj
16:00
Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane
Premier League
Spel: Harry Kane slår flest målgivande passningar i Premier League - Ja
 
28 maj
16:00
Brentford att bli nedflyttade
Premier League
Spel: Brentford att bli nedflyttade - Ja
 
31 maj
16:00
Bundesliga - Skytteligavinnare
Bundesliga
Spel: Patrik Schick gör flest mål i Bundesliga - Ja
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

4 augusti 2022

Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor HC - fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Han bjuder på speltips och välinitierade kommentarer i ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

28 juli 2022

Erik Johansson fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC, som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar ... Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

19 juli 2022

Erik Johansson bjuder på veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar under 2022. ... Läs mer

Spela på Sverige hos Lyllo Sport - Få 100 kr riskfritt spel!

Dam-EM 2022 12 juli 2022

EM 2022 är i full gång och så även Lyllo som nu öppnar sin sportsbook! I sitt välkomsterbjudande bjuder de på 100 kronor i ett riskfritt spel när du spelar på Sverige i EM! Ta del ... Läs mer

Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

Fotboll 1 juli 2022

Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer