Europatipset Tips Söndag 7 augusti » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Europatipset » Söndag 7/8

Europatipset 7/8 » Tips, Analys & Spelförslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 7 augusti hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Hammarby

💥 Kupongens skräll

 • Troyes

1. Man Utd - Brighton 1X

Premiär i Premier League där Man Utd såklart ska gå in som tydliga favoriter på hemmaplan mot Brighton. Jag tror att United kommer lyfta sig under ten Hag men de har fortfarande mycket att bevisa innan jag ger detta lag fullt förtroende. Tror ändå Man Utd ska lösa minst en poäng här och 1X bör räcka långt. 

2. West Ham - Man City 2

Tuff premiär för West Ham som inleder på hemmaplan mot de regerande mästarna och titelfavoriten Man City. Det är en rejäl klasskillnad mellan dessa lag vilket jag knappast behöver motivera. Även om de låga procenten på 1X kan locka så tror jag det smartaste är att spara sina tecken och spika tvåan, vilket jag gör.

3. Leicester - Brentford 1 2

Leicester väntas bli ett mittenlag denna säsong och får i sin premiär besök av ett Brentford som står inför den tuffa andrasäsongen där Brentford är bottentippade på förhand. Leicester ska såklart gå in som favoriter här på hemmaplan men jag tror absolut Brentford kan störa. Utgår från 1 2 men helgarderar på mitt större system. 

4. Hammarby - Sundsvall 1

Vi tar oss till Allsvenskan där Hammarby går in som kupongens största favorit och det med all rätt när de får besök av ligajumbon och ett klappkasst Sundsvall. Visst, Hammarby förlorade senast på hemmaplan mot bottenlaget Värnamo. Det kommer inte ske igen och Sundsvall är dessutom klart sämre än Värnamo. Tror det bara är att spika ettan och gå vidare, vilket jag gör.

5. Kalmar - AIK 1X

Två lag som möttes för bara någon vecka sedan där AIK vann hemma på Friends med 1-0 i en match som jag tyckte var helt jämn. Hemma i Kalmar tror jag att Kalmar ska ha goda chanser att störa ett AIK som spelade match redan i torsdags i Europakvalet. Tycker AIK blivit alldeles för stora favoriter här och jag ser ett fint värde i 1X som blir mitt val.

6. Mjällby - Elfsborg 1X2

Brännan gör det verkligen bra med detta Mjällby som var bottentippade inför säsongen men smo nu placerar sig på en stabil sjundeplats. Nu får de besök av liganian Elfsborg som gör en svag säsong sett till förväntningar. Elfsborg är dock fortfarande det bättre laget men här på gräset kommer de få problem. Tycker dock att odds och streck sitter som de ska och jag vill därför få med alla tecken. Helgardering.

7. Sirius - Malmö FF 1X

Två lag som möttes för bara någon vecka sedan där Malmö bekvämt vann med 3-1 på hemmaplan. Malmö ska såklart gå in som tydliga favoriter även här men jag tycker skåningarna blivit lite väl stora favoriter. Malmö spelade match redan i torsdags och att de ska ha över 70% chans till seger tycker jag är en överdrift. Tycker spelvärdet ligger på Sirius och 1X blir valet.

8. Värnamo - Djurgården 1X

Då vi spikat stora favoriter i form av Man City och Hammarby måste vi fortsätta hitta skrälldrag för att ha någon chans på lite högre utdelning. Här tycker jag Djurgården blivit alldeles för stora favoriter inför en tuff bortamatch mot Värnamo. Djurgården vann förvisso med 5-0 senast mot Värnamo men det var hemma på konstgräset och nu var Djurgården och spelade i Rumänien redan i torsdags. Tror Värnamo kan skrälla här och 1X blir valet.

9. Lille - Auxerre 1

Ligapremiär även i franska Ligue 1 där Lille väntas bli ett topplag och ska här i premiären gå in som stora favoriter på hemmaplan mot nykomlingarna Auxerre. På en kupong med många överstreckade favoriter tycker jag att ettan här till runt 55% är en vettig spik som jag utgår från. Tar dock med krysset på mitt större system.

10. Montpellier - Troyes X2

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då Montpellier blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Tycker det är två lag som ska värderas som ganska jämna inför säsongen, kanske att Montpellier ska hållas något högre och de ska vara favoriter på hemmaplan. Men Montpellier ska inet ha runt 60% chans till seger som de nu är streckade till och det ger oss fint spelvärde i X2 som blir mitt val.

11. FC Köln - Schalke 1

Ligapremiär i Bundesliga där Köln ska gå in som tydliga favoriter på hemmaplan mot nykomlingarna Schalke. Tycker faktiskt att svenska folket underskattar Köln något här och ettan till runt 50% är en fin spik som jag kliver på. Tar dock med krysset på mitt större system.

12. Stuttgart - Leipzig 2

Tuff premiär att vänta för Stuttgart som tar emot topplaget Leipzig. Tycker det är en rejäl klasskillnad mellan dessa lag på förhand och även om en premiär alltid är lurig så tror jag Leipzig ska ha goda chanser att städa av detta Stuttgart. Tvåan till runt 50% är en spik som jag kliver på.

13. Köpenhamn - Bröndby 1

Ett som alltid stekhett Köpenhamnsderby mellan två lag som inlett säsongen knackigt där båda lagen endast står på tre poäng efter tre omgångar. Laget som förlorar här kommer att befinna sig i en rejäl kris. Köpenhamn är ett klart bättre lag denna säsong och ska gå in som tydliga favoriter här. Tycker också ettan är en vettig spik men på mitt större system tar jag också med krysset.

Stora raden - 2304kr

 1. Man Utd - Brighton 1X
 2. West Ham - Man City 2
 3. Leicester - Brentford 1X2
 4. Hammarby - Sundsvall 1
 5. Kalmar - AIK 1X
 6. Mjällby - Elfsborg 1X2
 7. Sirius - Malmö FF 1X
 8. Lille - Auxerre 1X
 9. Montpellier - Troyes X2
 10. FC Köln - Schalke 1X
 11. Stuttgart - Leipzig 2
 12. Köpenhamn - Bröndby 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
14 aug.
15:00
Nottingham - West Ham
Premier League
Spel: Nottingham. Pengarna tillbaka vid oavgjort.
 
14 aug.
15:00
Djurgårdens IF - Kalmar FF
Allsvenskan
Spel: Båda lagen gör mål
 
14 aug.
15:00
AIK - IFK Värnamo
Allsvenskan
Spel: Värnamo +1 asian hcp
 
14 aug.
15:30
Mainz - Union Berlin
Bundesliga
Spel: Dominik Kohr får kort
 
14 aug.
17:30
Chelsea - Tottenham
Premier League
Spel: Tottenham över 4,5 hörnor
 
15 aug.
06:00
Marlon Vera - Dominck Cruz
UFC
Spel: Dominick Cruz vinner
 
15 aug.
18:30
Hellas Verona - Napoli
Serie A
Spel: Verona +0.5
 
16 aug.
01:00
JVM Ishockey
Hockey-VM
Spel: Team Canada vinner
 
13 apr.
01:00
Vinnare av Pacific Division
NHL
Spel: Edmonton Oilers
 
6 maj
16:00
The Championship - Långtidsspel
Championship
Spel: Sunderland Top 12 finish
 
19 maj
20:00
Girona att åka ur La Liga 2022/2023
La Liga
Spel: Girona att åka ur
 
20 maj
20:00
Serie A - Långtidsspel
Serie A
Spel: Lecce ramlar ur Serie A
 
28 maj
16:00
Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane
Premier League
Spel: Harry Kane slår flest målgivande passningar i Premier League - Ja
 
28 maj
16:00
Brentford att bli nedflyttade - Långtidsspel
Premier League
Spel: Brentford att bli nedflyttade - Ja
 
31 maj
16:00
Bundesliga - Skytteligavinnare
Bundesliga
Spel: Patrik Schick gör flest mål i Bundesliga - Ja
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Presentation Demjan - Ny spelläggare hos Bettingstugan!

12 augusti 2022

Dennis "Demjan" Larsson är klar för Bettingstugans ombudsspel. Detta efter att ha briljerat med egna rader samt andelsspel åt ett annat ombud. Läs hans tankar kring spel och hur ... Läs mer

Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik!

12 augusti 2022

Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor HC - fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Han bjuder på speltips och välinitierade kommentarer i ... Läs mer

Bettingstugan tippar La Liga 2022/2023 - Bottenstriden

La Liga 11 augusti 2022

La Liga startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli rafflande att följa. Här följer en genomgång av bottenstriden i ligan med speltips och analyser av samtliga ... Läs mer

Bettingstugan tippar La Liga 2022/2023 - Toppstriden

La Liga 10 augusti 2022

La Liga startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli rafflande att följa. Här följer en genomgång av toppstriden i ligan med speltips och analyser av samtliga ... Läs mer

Bettingstugan tippar Serie A 2022/2023 - Toppstriden

Serie A 8 augusti 2022

Serie A startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli riktigt spännande att följa. Här följer en genomgång av toppstriden i ligan med speltips och analyser av ... Läs mer