Europatipset Tips Tisdag 28 juni » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Europatipset » Tisdag 28/6

Europatipset 28/6 » Tips, Analys & Spelförslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag tisdag den 28 juni hos Svenska Spel. Nu med cirka 1.5 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Norrby

💥 Kupongens skräll

 • Lindome

1. Sverige - Brasilien 1 

Genrep för Sverige inför det kommande Europamästerskapet inför storpublik på Friends Arena. Även om det bara är en träningslandskamp så känner nog Sverige att det är viktigt att hitta rätt redan nu och vi lär få se en stark startelva. Med en tung hemmafördel ska Sverige gå in som favoriter här och kan ettan hålla sig under 50% tycker jag det är en vettig spik att inleda kupongen med.

2. Halmstad - Trelleborg X2 

Favorittippade Halmstad gjorde jobbet under vårsäsongen och toppar tabellen efter tio omgångar. Halmstad är utan tvekan seriens bästa lag och ska här gå in som tydliga favoriter på hemmaplan mot mittenlaget Trelleborg. Men jag tycker ändå Halmstad blivit lite väl stora favoriter på kupongen där ettan är streckad till över 70%. Superettan är en jämn serie och Trelleborg är ett svårslaget lag. Tycker inte Halmstad ska ha över 70% chans till seger och jag tycker spelvärdet ligger på X2 som blir valet.

3. J Södra - Örgryte 1X2

Bottenmöte i Superettan mellan två lag som är långt ifrån nöjda med vårsäsongen. Även om J Södra har tre poäng ner till Örgryte som fortfarande står utan seger efter tio omgångar så håller jag gästerna som det bättre laget här. Jönköping ska dock vara knappa favoriter med sin hemmafördel men jag tycker denna match känns väldigt öppen. Ser inget större spelvärde och vill därför få med alla tecken, helgardering

4. Norrby - Östersund 1

Även här ett bottenmöte mellan två lag som nog hade högre förhoppningar på sig själva inför säsongen. Norrby placerar sig på negativt kval och tar nu emot ett väldigt svagt Östersund som placerar sig som nästjumbo med endast en seger efter tio omgångar. Norrby ska värderas som det klart bättre laget här och med sin hemmafördel ska Norrby gå in som stora favoriter. Tror stenhårt på Norrby här och kliver på den raka ettan.

5. Lindome - GAIS  1X

Kval till Svenska Cupen mellan två lag från Söderettan och två lag från Göteborgsområdet när Lindome tar emot GAIS. Gästerna kommer här till spel utan en stor del av A-laget som redan gått på semester. Med det sagt ska Lindome vara favoriter och nu när Lindome är streckade till underdogs är det enormt spelvärde på 1X som blir mitt val.

6. Lidingö - Stockholm Internazionale X2

Kvällens andra match i kvalet till Svenska Cupen där Div.2 laget Lidingö tar emot Div.1 laget Stockholm Internazionale. Eftersom det skiljer en division mellan lagen ska det vara en tydlig skillnad i kvalite mellan dessa lag. Lidingö har dessutom en väldigt tung vårsäsong i ryggen och jag har svårt att se laget stå emot här. Värderingarna sitter ungefär som de ska och det är inte fel att helgardera här ändå. Men jag tror X2 räcker väldigt långt och det blir mitt val.

7. Emelec - Atletico Mineiro 2

Åttondelsfinal i Copa Libertadores där Emelec från Ecuador inleder på hemmaplan mot Atletico Mineiro från Brasilien. Även om hemmafördelen väger väldigt tungt i denna turnering så ska gästerna gå in som tydliga favoriter här. Tycker också brassarna underskattas något av svenska folket och kan tvåan hålla sig under 50% är det en fin spik på en kupong med få spelvärda favoriter.

8. Corinthians - Boca Juniors X2

Tungviktsmöte i denna åttondelsfinal när Corinthians från Brasilien tar emot Boca Juniors från Argentina. Två lag som ska värderas som relativt jämna där Boca nog ändå ska ses som snäppet vassare men det är Corinthians som ska vara favoriter här med en tung hemmafördel. Jag tycker dock brassarna blivit lite väl stora favoriter på kupongen vilket gör att ser spelvärde på X2 som blir mitt val.

9. Paranaense - Club Libertad X2

Paranaense från Brasilien ska gå in som tydliga favoriter här på hemmaplan mot Club Libertad från Paraguay. Men även här tycker jag svenska folket överskattar hemmafavoriten som nu blivit streckad till över 70%. Slutspelsmatcherna i Copa Libertadores brukar vara tighta och målsnåla och jag håller inte med svenska folkets värdering här. Spelbolagen ger gästerna runt 45%% chans till minst ett kryss och X2 till under 30% är då ett fint val som jag kliver på.

10. Danmark - Norge 2

Träningslandskamp som spelas på neutral mark i Varberg vilket svenska folket verkar ha missat då Danmark blivit streckade till ganska tydliga favoriter. Det här är två nationer som ska värderas som jämna och på neutral mark ska det då vara jämna odds. Tvåan till under 30% är ett kap som jag kliver på. Tar dock även med krysset på mitt större system.

11. Polen - Island 2

Här har svenska folket kommit helt snett på det och verkar missa att det är Polens damer som möter Islands damer, alltså inte herrar. Det kan man tro om man tittar på strecken där Polen blivit streckade till favoriter trots att Island är ett klart mycket bättre lag och gästerna är tydliga favoriter sett till oddsen. Strecken kommer rätta till sig närmare spelstopp men jag tror ändå spelvärdet kommer ligga kvar på tvåan som jag spikar.

12. Trollhättan - Vänersborg X2

Kval till Svenska Cupen och en match som spelas på onsdag när Trollhättan från Div.1 tar emot Vänersborg från Div.2. Ska såklart vara en rejäl klasskillnad mellan dessa lag och Trollhättan ska vara tydliga favoriter med sin hemmafördel. Men vi har klivit på många favoriter och måste våga fälla fler favoriter för att ha chans på större utdelning, det är trots allt jackpot. Här chansar jag lite och väljer bort den troliga ettan och spelar X2. Helgarderar dock på mitt större system.

13. Säffle FF - Lidköping 2

Viktig match i Div.2 Norra Götaland när ligasexan Säffle tar emot ligafyran Lidköping där det endast skiljer fyra poäng mellan lagen som båda har häng på toppen. Lidköping ska dock värderas som det klart bättre laget och då jag inte väger hemmafördelen särskilt tungt ska Lidköping gå in som tydliga favoriter här. Tvåan till runt 50% tycker jag är en vettig spik, tar dock med krysset på mitt större system.

Stora raden - 2304kr

 1. Sverige - Brasilien 1
 2. Halmstad - Trelleborg X2
 3. J Södra - Örgryte 1X2
 4. Norrby - Östersund 1
 5. Lindome - GAIS 1X
 6. Lidingö - Stockholm Internazionale X2
 7. Emelec - Atletico Mineiro X2
 8. Corinthians - Boca Juniors X2
 9. Paranaense - Club Libertad X2
 10. Danmark - Norge X2
 11. Polen - Island 2
 12. Trollhättan - Vänersborg 1X2
 13. Säffle FF - Lidköping X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
14 aug.
15:00
Nottingham - West Ham
Premier League
Spel: Nottingham. Pengarna tillbaka vid oavgjort.
 
14 aug.
15:00
Djurgårdens IF - Kalmar FF
Allsvenskan
Spel: Båda lagen gör mål
 
14 aug.
15:00
AIK - IFK Värnamo
Allsvenskan
Spel: Värnamo +1 asian hcp
 
14 aug.
15:30
Mainz - Union Berlin
Bundesliga
Spel: Dominik Kohr får kort
 
14 aug.
17:30
Chelsea - Tottenham
Premier League
Spel: Tottenham över 4,5 hörnor
 
15 aug.
06:00
Marlon Vera - Dominck Cruz
UFC
Spel: Dominick Cruz vinner
 
15 aug.
18:30
Hellas Verona - Napoli
Serie A
Spel: Verona +0.5
 
16 aug.
01:00
JVM Ishockey
Hockey-VM
Spel: Team Canada vinner
 
13 apr.
01:00
Vinnare av Pacific Division
NHL
Spel: Edmonton Oilers
 
6 maj
16:00
The Championship - Långtidsspel
Championship
Spel: Sunderland Top 12 finish
 
19 maj
20:00
Girona att åka ur La Liga 2022/2023
La Liga
Spel: Girona att åka ur
 
20 maj
20:00
Serie A - Långtidsspel
Serie A
Spel: Lecce ramlar ur Serie A
 
28 maj
16:00
Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane
Premier League
Spel: Harry Kane slår flest målgivande passningar i Premier League - Ja
 
28 maj
16:00
Brentford att bli nedflyttade - Långtidsspel
Premier League
Spel: Brentford att bli nedflyttade - Ja
 
31 maj
16:00
Bundesliga - Skytteligavinnare
Bundesliga
Spel: Patrik Schick gör flest mål i Bundesliga - Ja
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Presentation Demjan - Ny spelläggare hos Bettingstugan!

12 augusti 2022

Dennis "Demjan" Larsson är klar för Bettingstugans ombudsspel. Detta efter att ha briljerat med egna rader samt andelsspel åt ett annat ombud. Läs hans tankar kring spel och hur ... Läs mer

Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik!

12 augusti 2022

Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor HC - fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Han bjuder på speltips och välinitierade kommentarer i ... Läs mer

Bettingstugan tippar La Liga 2022/2023 - Bottenstriden

La Liga 11 augusti 2022

La Liga startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli rafflande att följa. Här följer en genomgång av bottenstriden i ligan med speltips och analyser av samtliga ... Läs mer

Bettingstugan tippar La Liga 2022/2023 - Toppstriden

La Liga 10 augusti 2022

La Liga startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli rafflande att följa. Här följer en genomgång av toppstriden i ligan med speltips och analyser av samtliga ... Läs mer

Bettingstugan tippar Serie A 2022/2023 - Toppstriden

Serie A 8 augusti 2022

Serie A startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli riktigt spännande att följa. Här följer en genomgång av toppstriden i ligan med speltips och analyser av ... Läs mer