Speltips: Everton - Aston Villa 22/1 "Om Everton - Aston Villa på…
Speltips Everton - Aston Villa

Bild från Bildbyrån

Om Everton - Aston Villa på Goodison Park

Premier League-helgen börjar med mötet mellan Watford och Norwich på fredagskvällen innan det tar fart ordentligt på lördagen. Först ut där är ett klassiskt möte mellan två lag i usel form men med nya injektioner i truppen. Everton - Aston Villa på Goodison Park.

Everton

Med sin Liverpoolhistorik kändes anställningen av Rafa Benitez en aning märklig och redan från start har det varit märkliga vibbar från tränaren. Resultaten har uteblivit och efter förlusten borta mot Norwich fick ledningen nog och in kommer Big Duncan Ferguson som varit assisterande åt Rafa och tidigare tagit av laget på interimbasis.

Två vinster på de 15 senaste matcherna är såklart ett enormt underbetyg för en klubb av Evertons dignitet och med den kvalitet som trots allt finns i truppen. De riktigt kvalitativa spelarna har dock saknats under stora delar av säsongen. Både Richarlison och Calvert Lewin har spelat sporadiskt, Gomes likaså och bredden har saknats.

Aston Villa

När Villa sparkade Dean Smith tog man in Steven Gerrard och fick omedelbar effekt. Sedan vinsten mot Norwich har man dock haft det betydligt tyngre. Tre förluster och ett kryss är facit för Villa den senaste tiden även om krysset senast mot Man United får ses som en poäng vunnen i och med att man låg under med 0-2.

Många hade stora förhoppningar på Villa efter att man lyckats ersätta Grealish med flertalet riktigt bra spelare. Än har dock varken Buendia, Bailey eller Ings blivit några jättesucceer. Det har dock de två senaste tillskotten, Digne och Coutinho all chans att bli efter deras debuter. Framförallt Coutinho gjorde stort avtryck när han som inbytt gjorde 1+1 och hade stor del i Villas vändning mot United.

Speltips

Båda lagens form oroar garanterat lagens supportrar, samtidigt bör där finnas en del optimism i och med tillskotten, framförallt i Aston Villa som nu har ett, på pappret, riktigt vasst lag. För Evertons del handlar det såklart om korttidskontrakt för Duncan Ferguson men hans status i klubben och personlighet bör kunna ge effekt på kort tid.

Effekten vi kan vänta oss är att Villa blir ännu vassare offensivt. Man har redan spelare som Buendia, Ings och Watkins friska och kan nu addera Coutinhos kreativitet och Dignes vänsterfot. För Evertons del kommer det handla om allt annat än finess. Senast Ferguson tog över Everton slog man något slags tacklingsrekord i den första matchen och jag har svårt att se att det kommer att handla om något mer sofistikerat den här gången.

Det kommer vara ett hårt arbetande, fysiskt och på vissa händer och fötter skickligt Everton mot ett skickligt men än så länge ganska osynkat Aston Villa. Jag tror att det kommer resultera i mål och jag tror att det kommer resultera i en tuff match. Båda lagen gör mål kombinerat med över 2,5 kort spelas till 2,10 gånger pengarna.

Lycka till!

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
2 okt.
15:00
Manchester City- Manchester United
Premier League
Spel: Scott Mctominay tilldelas kort
 
2 okt.
15:00
Dagens Trippel 2/10
Allsvenskan
Spel: Trippel
 
3 okt.
20:30
Brendan Dolan - Stephen Bunting
Dart
Spel: Stephen Bunting kastar över 2.5 180s
 
3 okt.
22:30
Peter Wright - Kim Huybrechts
Dart
Spel: Peter Wright vinner och kastar flest 180s
 
3 okt.
23:00
Michael van Gerwen - Gary Anderson
Dart
Spel: Michael van Gerwen kastar flest 180s (pengarna tillbaka vid oavgjort)
 
4 okt.
20:00
Madars Razma - Ryan Searle
Dart
Spel: Ryan Searle O1.5 180s
 
6 okt.
18:45
Malmo FF - Union Berlin
Europa League
Spel: Union Berlin vinner
 
7 okt.
19:00
Detroit Red Wings
NHL
Spel: Red Wings Över 84,5 poäng
 
13 apr.
01:00
Vinnare av Pacific Division
NHL
Spel: Edmonton Oilers
 
6 maj
16:00
The Championship - Långtidsspel
Championship
Spel: Sunderland Top 12 finish
 
19 maj
20:00
Girona att åka ur La Liga 2022/2023
La Liga
Spel: Girona att åka ur
 
20 maj
20:00
Serie A - Långtidsspel
Serie A
Spel: Lecce ramlar ur Serie A
 
28 maj
16:00
Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane
Premier League
Spel: Harry Kane slår flest målgivande passningar i Premier League - Ja
 
28 maj
16:00
Brentford att bli nedflyttade - Långtidsspel
Premier League
Spel: Brentford att bli nedflyttade - Ja
 
31 maj
16:00
Bundesliga - Skytteligavinnare
Bundesliga
Spel: Patrik Schick gör flest mål i Bundesliga - Ja
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Anders Limpar: "Han bör ta över som förbundskapten för Sverige"

30 september 2022

Anders Limpar har spelat för Sverige både i VM och EM. Han är svensk mästare, englesk mästare och vunnit både guldbollen, FA-cupen och ligacupen. Med andra ord vet Anders vad som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 29 september 2022

Det är dags för en ny kupong på Stryktipset och nu får vi mycket Premier League och hela 15 miljoner i jackpot. Läge att sätta 13 rätt? Då krävs det bra spikar och skrällar. ... Läs mer

Fullträff - Nytt poolspel med MINST 50 miljoner i vinstpotten!

Premier League 27 september 2022

Nu på lördag lanserar Svenska Spel sin nya poolspelssatsning "Fullträff". Här handlar det om att tippa rätt antal mål i matcherna. Den 1:a oktober blir startskottet där vi ... Läs mer

100% upp till 5000 kronor » Läs om Hajpers nya Ultrabet!

26 september 2022

Ny stor bonus från Hajper ger spelaren två val. Atningen 100% upp till 5000 kronor eller hela 500 kronor i ett Ultrabet från idag måndag. Läs allt om deras ultrabet som ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 23 september 2022

Välinitierade Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor FC - fortsätter att leverera speltips från Division 2 Norrland. Ta del av Eriks tankar om veckans matcher här. Läs mer